Dodaj do ulubionych

Czy to są objawy ciąży????

IP: 81.15.213.* 04.06.03, 19:56
Dziewczyny od 15 do 18 maja miałam dni płodne a od 3 dni mam dziwne objawy
zawroty głowy,ciągle chce mi się spać(głowa do poduszki i już śpię)oprócz
tego przynajmniej raz dziennie wymiotują a przez cały czas mam uczucie że za
chwile będę wymiotować.Czy to mogą być objawy ciąży ? Boję się zrobić test
aby się nie rozczarować. A może któraś z Was miała podobne objawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dagmara Re: Czy to są objawy ciąży???? IP: *.chicago-12rh16rt.il.dial-access.att.net 04.06.03, 20:50
      Gość portalu: sylwia napisał(a):

> Dziewczyny od 15 do 18 maja miałam dni płodne a od 3 dni mam dziwne objawy
      > zawroty głowy,ciągle chce mi się spać(głowa do poduszki i już śpię)oprócz
      > tego przynajmniej raz dziennie wymiotują a przez cały czas mam uczucie że za
      > chwile będę wymiotować.Czy to mogą być objawy ciąży ? Boję się zrobić test
      > aby się nie rozczarować. A może któraś z Was miała podobne objawy?

Ja akurat w czasie calej ciazy ani razu nie wymiotowalam, ale to zmeczenie to
      typowa rzecz!!! Ja moglam spac 14 godzin a i tak czulam sie wykonczona.
      Dalej, dziewczyno, rob test i napisz, co sie okazalo! Powodzenia!
      • Gość: ika Re: Czy to są objawy ciąży???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 10:43
        U mnie to było tak. Spóźniał mi się okres. Tydzień, dwa, trzy. Ale że byłam
        właśnie chora myślałam sobie: osłabienie, rozregulowanie organizmu. Ciąża?
        Gdzież tam? Przezcież sześć lat bezskutecznie starałam się o dziecko. Z tych
        dni pamiętam właśnie wszechogarniające zmęczenie. To, że usnęłam w kinie (seans
        na 20), to, że nie chciało mi się iść na imprezę, że usnęłam w autobusie.
        Ciągnęło mnie do łóżka, w weekend zarządzałam pooobiednie drzemki. POtem
        ogłosiłam rodzinie, że poważnie się zatrułam. Jaka mogłaby być bowiem przyczyna
        tego, że jest mi niedobrze, ciągle wymiotuję i mam biegunkę...? Ciąży w ogole
        nie brałam pod uwagę - wszak trzy miesiące wcześniej mialam kolejny kryzys i
        zarzuciałam leczenie. pamiętam taką sytuację: w nocy dostałam ogromnej
        gorączki, wymiotowalam non-sto. Mój facet wezwał pogotowie. Przyjechał lekarz-
        staruszek. popatrzył tak na mnie, dotknął mi brzucha (była wersja, że to
        wyrostek) i powiedział: "Pani po prostu jest w ciąży". Gdzieś w maglinie
        zaczęłam mu tłumaczyć, jak bardzo się myli, bo ja nie mogę mieć dzieci, że to
        niemożliwe, że to wyrostek albo coś gorszego. Kazał rano zrobić test. Były dwie
        kreski. Najpierw: niewiara (to niemożliwe, test się myli), potem strach (a może
        to ciąża tylko pozamaciczna!), potem zniecierpliwienie (jak nie zobacze na USG,
        to nie uwierzę). A w koncu radość: zobaczyłam Fasolkę.
        Dzisiaj ma półtora roku.
        • Gość: Bonita Re: Czy to sa˛ objawy cia˛z˙y???? IP: *.acn.pl 07.06.03, 15:08
          To wszystko prawda z tymi objawami. Ja siedz?c w pracy przy komputerze kladlam
          umeczona glowe na reku i zasypialam (o godz.13.00, codziennie jak z zegarkiem w
          reku). Tyle, ze ja wiedzialam od poczatku dlaczego tak sie dziwnie ze mna
          dzieje. W dodatku zdawalam sobie sprawe ze nikt nie moze sie tego domyslic w
          firmie, bo akurat bylam jeszcze na okresie probnym a nie na etacie. Pozniej
          niestety ta ciaze stracilam, ale to juz inna historia.... pozdrawiam
          Bonita
    • madzia222 Re: Czy to są objawy ciąży???? 05.06.03, 09:14
      Oczywiście, że to mogą być objawy ciąży. Jednym z pewnych jest uczucie napięcia
      w piersiach i pewnej ich bolesności.
      Pozdrawiam.
      • Gość: monika Re: Czy to są objawy ciąży???? IP: 167.178.113.* 05.06.03, 11:14
        z tymi bolącymi piersiami to chyba tak nie do końca pewny znak, bo niektóre
        kobiety ( a jest ich sporo ) mają takie dolegliwości przed spodziewaną
        miesiączką...
    • Gość: sylwia Re: Czy to są objawy ciąży???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 11:29
      Dagmaro
      Odważyłam się i zrobiłam test niestety sad wynik negatywny. Objawy wciąż te same
      więc muszę udać się do lekarza rodzinnego. To byłoby zbyt piękne aby było
      prawdziwe...cóż trzeba się pozbierać może w następnym miesiącu.
      • Gość: Dagmara Re: Czy to są objawy ciąży???? IP: *.chicago-07rh15rt.il.dial-access.att.net 07.06.03, 18:28
        Ach, Sylwio
      • Gość: pp Re: Czy to są objawy ciąży???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 17:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka