edytka45 31.05.07, 20:22 Kochana co u Ciebie?Rosną pęcherzyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss30 Re: Do Miss30 01.06.07, 09:58 Wyrosły i to 2 piękne pęcherzyki (w lewym i prawym jajniku). W poniedziałek byłam na USG, ten mój dziad gin nie chciał mi dać Pregnylu, więc na własną rękę załatwiłam sobie zastrzyk i w środę zaaplikowałam. Ale wydawało mi się, że obydwa pękły z wtorku na środę w nocy, raniutko zadzwoniłam do pracy, że muszę iść do lekarza (pracuję od 7 do 3) i godzinę się spóźnię, dziecko odwiozłam do przedszkola i hopla do łóżeczka z m. Wczoraj byłam na USG, no i obydwa pękły, wreszcie normalnie 13 lub 14dc i w sumie Pregnyl w tym chyba nie pomógł. W zatoce Daglasa było trochę płynu co swiadczy o owu, no i jeszcze wczoraj wieczorkiem poprawka przytulanka, wg zalecenie lekarza. Także jeżeli się nie uda tzn., że przyczyna jest albo w nasionkach albo w jajowodach, bo przecież owu stwierdzone. A co u Ciebie? Wyrosło coś? Pękło? Kiedy testujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
edytka45 Re: Do Miss30 01.06.07, 11:36 Testujesz - dobre sobie ) chciałabym chciała ... Wyobraź sobie, że ja mam krótkie cykle 26 - 27 dni, w 9dc brak pęcherzyka dominującego, w 12 dc również - chociaż był tam jakis 10 mm, w 15 dc czyli wczoraj jeden miał 16 mm, dzisiaj wzięłam Pregnyl i mam przyjsc na monit czy rośnie! Kurcze powiedz czy to możliwe??????????????? ze tak pozno cos moze sie zdarzyc?Wszystkie objawy zew wskazuja na to ze "po ptakach"-ból piersi, gęsty śluz itp itd. Nie wiem czy mam sie cieszyc czy martwic ze znowu wszystko od nowa ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
miss30 Re: Do Miss30 02.06.07, 09:08 Ty też masz chyba problem taki jak ja na drodze przysadka-jajnik, u nas chyba jednak najlepiej stymulować te cykle. No, ale teoria teorią a rzeczywistość swoją drogą. Nie jeden przypadek był opisywany, że wbrew tej teorii udawało się i owu wcale nie była za późno. Także nie spisywałabym tego na straty, bo naprawdę nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś