Dodaj do ulubionych

poziom insuliny

07.06.07, 12:25
nie moge ruszyć z resztą badań zanim nie bedę miala zbadanego poziomu insuliny a to jak sie okazalo niezly problem bo gdziekolwiek dzwonie mowia ze mierza tylko poziom glukozy, czy ktoś moze mi pomoc gdzie wykonac takie badanie w Poznaniu??
z góry dziękuje!!!
Obserwuj wątek
    • citri Napewno na polnej ;) czynne wąlsciwie caly czas ;) 07.06.07, 16:26
      ja zawsze jak mam awaryjne sytuacje to dzwonię do labo tel z netu szpitala i
      mówia panie czy da radę i na kiedy i jak mam ot ząlatwic bo kasa nie wiem do
      ktorej cyznna. A i jeszcze moze CERTUS wink
      • betka262 Re: Napewno na polnej ;) czynne wąlsciwie caly cz 08.06.07, 16:35
        Ja miałam robione właśnie na polnej. Kzywą cukrową/insulinową...Poprostu tam
        zadzwoń i spytaj. A jeśli chodzisz do jakiegoś lekarza poprostu poproś o
        skierowanie na test chyba nazywa sie to OGGt. Dokładnie już nie pamiętam,smile
        • jolitka33 Re: Napewno na polnej ;) czynne wąlsciwie caly cz 09.06.07, 22:01
          Witaj
          Ja też mialam bez problemu zrobiona insuline na Polnej w Poznaniu - w marcu
          bieżącego roku koszt 33 zł.
          Pozdrawiam
        • citri Re: Napewno na polnej ;) czynne wąlsciwie caly cz 09.06.07, 22:08
          tyle że krzywa cukrowa to co innego niz krzywa insulinowa wink i tak wogóle nie
          wiem czy krzywą insulinową sie robi no moze wink
          • emka501 dziekuję!!! 10.06.07, 13:07
            Dziękuję za pomoc już zrobiłam badanie!!!
            W końcu może coś się ruszy w kwestii bobosmile
            Jeszcze raz wiekie dzięki!!!!
    • justam1980 Re: poziom insuliny 11.06.07, 12:56
      Ja robiłam badania na poziom insuliny pod koniec maja. Bez problemu w pierwszym
      z brzegu ośrodku tyle że w Sosnowcu koszt ok 25 zł
    • zuzka_000 Re: poziom insuliny 17.06.07, 17:46
      Ja też niedawno robiłam badania insuliny w Poznaniu i zrobiłam je w szpitalu na
      Serbskiej (30 zł)
      • dagps Re: poziom insuliny 17.06.07, 19:47
        ale wy chyba mowicie o samym badaniu insuliny na czczo? cale badanie, krzywa,
        kosztuje ze 3 razy tyle, bo to 3 pobrania. u niektorych 4.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka