Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 12:44 W którym dniu cyklu robi się HSG i czy w tym cyklu można próbować zajść w ciążę? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eliszka Re: HSG IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 17:51 poszukaj kilka wypowiedzi wstecz na ten temat.Wiele Pan się wypowiadało.Osobiście miałam robione hsg ale juz nie pamietam w którym dniu cyklu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorek3 Re: HSG IP: *.acn.pl / 10.66.3.* 12.06.03, 18:13 HSG robi się w pierwszej połowie cyklu między końcem krwawienia a zdaje się 10- 11 dc. Po zabiegu możesz normalnie próbować zajść w ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: HSG IP: *.chello.pl 12.06.03, 19:16 A ja spotkałam się ze zdaniem, że lepiej nie w tym samym cyklu, bo to przecież rentgen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: HSG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 21:03 dzięki za info. W międzyczasie przeczytałam inne wątki o HSG i pocieszające jest to, że w tym samym cyklu można próbować zajść w ciąążę. Przynajmniej nie jest się do tyłu o ten cykl. Jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: HSG 13.06.03, 12:36 A jakie to ma znaczenie. Przeciez w jajnikach masz wszystkie komórki i naświetlisz je również wszystkie niezależnie od tego w którym cyklu będą owulowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: HSG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 12:58 Racja, dorku. Pozdrawiam i dzięki wszystkim za info Odpowiedz Link Zgłoś