packa_89 07.07.16, 20:09 Witajcie, wczoraj miałam robione HSG. Drożność jest. Zastanawiam się czy badanie to może jakoś dopomóc przy staraniach.. Macie jakieś doswiadczenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczko986 Re: HSG 08.07.16, 21:56 Ja jestem drugi cykl po badaniu hsg i nie udalo sie. Hsg może pomoc jeśli byly jakieś delikatne zrosty i hsg je przerwalo . Powodzenia w staraniach Odpowiedz Link
aceto_balsamico Re: HSG 10.07.16, 16:13 Zaszlam w ciążę w cyklu, w który miałam hsg po roku starań, podobno to częsta sprawa Odpowiedz Link
emilkaimarysia Re: HSG 04.11.16, 19:42 Witajcie, ja jestem po badaniu drożności jajowodów, miałam je robione 7 września tego roku, zaszłam w ciążę w drugim cyklu po badaniu i jestem w 5 tygodniu ciąży staraliśmy się o dziecko z mężem 2 lata, mamy 2,5 letnią córkę i nie udawało się mimo że mamy już jedno dziecko, myslę, że badanie hsg pomaga zajść w ciążę Odpowiedz Link
zzofika Re: HSG 05.11.16, 13:29 Mi sie udalo w drugim cyklu po hsg. Mimo ze wszystko bylo drozne. Staralam sie 1,5 roku. Odpowiedz Link
car.in Re: HSG 05.11.16, 21:28 Miałam robione hsg w kwietniu. Do tej pory nie udało mi sie zajść. Jajowody były drożne i wszystkie wyniki są ok. Staramy się już 2,5 roku. Mamy już dzieci. U nas nie pomogło. Odpowiedz Link