dotti_z_gor 30.06.07, 20:54 Hej, moja przyjaciółka zaczęła stymulację clo (przed IUI) i jednocześnie wybiera się na tydzień do Egiptu. Coś nam się obiło o uszy, że po clo nie wolno się opalać- czy możecie to potwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytka45 Re: Clo a opalanie 01.07.07, 19:21 Powiem Ci tak bardzo lubię albo raczej lubiłam się opalać, ale odkąd zaczęłam brać Clo pojawiły mi się plamy na buzi - zwłaszcza czoło mam w takich zlanych ciemnych plamach.Nie wiem czy to wina Clo czy mojej karnacji, czy już wieku może ale znacznie ograniczyłam sobie tą przyjemność! Nie opalam w ogóle buzi (stosuję krem stopniowo opalający) i przykrywam ją przed wyjściem na słońce. Plamy powoli jaśnieją ale to może bardzo długo potrwać zanim znikną! Reszta ciała - okey! Tylko ta buzia! Więc radzę nie przesadzać ze słońcem bo to tak i tak jest szkodliwe!! A opalenizna już i tak niemodna Odpowiedz Link Zgłoś
dotti_z_gor Re: Clo a opalanie 01.07.07, 21:30 Dziękuję za odpowiedź. Ja od zawsze unikam słońca, ale moja przyjaciółka... heban co lato. Będzie jej ciężko unikać słońca w tym Egipcie, ale mam nadzieję, że weźmie sobie do serca ryzyko przebarwień. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś