kita36 14.07.07, 12:52 Weronusia, dzięki za informacje o doktorku Fusch. Robił mi HSC i HSG. Ale z tego wszystkiego nie dopytałam się czy dostanę zdjęcia czy tylko sam opis badania. Jak to było u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronusia_33 Kita 16.07.07, 16:24 Hej Kita- no to ladnie 2 zabiegi na raz. I bardzo dobrze. szybko sprawnie i będzie wiadomo wszystko. Co do opisow - HSC ? nie wiem bo nie robilam. HSG - tylko opis za tydzień chyba ale dr od razu mówi w czasie badania co widać? Nie powiedział Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
kita36 Re: Weronusia_33 16.07.07, 18:20 Tak szczerze mówiąc to nie pamiętam żeby coś mówił, u mnie trochę się więcej namęczył bo jestem obdarzona szczęściem "podwójnie"- podwójna macica. Przy HSG dostałam coś dożylnie i jak przyszedł do mnie po dyżurze to się tak fatalnie czułam że nawet go nie spytałam. Ale wybiorę się do niego. Weronusia a u kogo się leczysz jeśli można wiedzieć bo ja w Invi Med. Odpowiedz Link Zgłoś
kita36 Re: Weronusia_33 16.07.07, 18:30 Bardzo będe szczęśliwa jeśli do mnie napiszesz ka_beata@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
weronusia_33 Re: Weronusia_33 16.07.07, 20:04 Kitka wyslalm Ci juz na priva gazetowego. na górze masz taki szary pasek Gazeta.pl, Poczta, blogi, czat. I tam wchodzisz w poczta i czytasz wiadomość ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kita36 Re: Weronusia_33 16.07.07, 20:32 Weronusia napisałam, dzięki jesteś Kochana! Odpowiedz Link Zgłoś