kwiatuszekxx 01.08.07, 15:01 jestem w 5 tc, właśnie zauwazyłam trochę takiej jasno-brązowej wydzieliny. Co to może być??? Jest tego naprawdę mało, ale zaniepokoiłam się. Wizytę u lekarza mam dopiero za 3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zxcvb503 Re: ciąża a jasno brązowa wydzielina... 01.08.07, 15:13 ja właśnie też tak miałam w niedziele w piątym tydoniu ciąży i dzwoniłam do lekarza kazał jechać do szpitala tam mnie zostawili na oddziale dostawałam progesteron (luteine) w zastrzykach w niedziele pojechałam o 21 a wyszłam wczoraj.Jedz do szpitala może to nic grożnego ,ale radze jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszekxx Re: ciąża a jasno brązowa wydzielina... 01.08.07, 15:24 dzięki, ale może ja przesadzam... bo na bieliżnie tego nie ma, jedynie jak białym papierem dotknę to na nim troszeczkę widać... biorę progestereon (Duphaston) 2 razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: ciąża a jasno brązowa wydzielina... 01.08.07, 15:39 ja w 7tc mialam krwawienie i potem plamienia - okazalo sie, ze jest to krwiaczek, ktory sie potem wchlonal, ale musialam lezec okolo 2 miesiecy to nie musi byc nic powaznego, plamienia zdarzaja sie dosyc czesto - ale ja bym tego nie bagatelizowala i pojechalabym do lekarza daj znac po wizycie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zxcvb503 Re: ciąża a jasno brązowa wydzielina... 01.08.07, 15:49 kwiatuszek powiedz mi czy widziałaś już serduszko a jak nie to kiedy masz wizyte mówił Ci lekarz kiedy będzie widać w którym tygodniu,ja mam wizyte dopiero jutro i ciekawe czy już będzie widać to będzie 6 tydzień . Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszekxx Re: ciąża a jasno brązowa wydzielina... 01.08.07, 15:53 nie widziałam jeszcze, lekarz radzi na na USG iść najwczesniej za tydzień więc na razie czekam spokojnie a skąd jesteś ? ja z Warszawy. Byłam prywatnie na wizycie, ale chcę znaleźć jakiegos lekarza na NFZ (a z tym ciężko bo strajkują). Chcę wlaśnie po to, ze jak bedę problemy jak dziś, to prywatnie nie wyrobię finansowo. a ten prywatny lekarz w ogóle nic mi nie powiedział, zbadała, powiedziała wszystko OK (tydzień temu), brać Duphaston i do widzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
zxcvb503 Re: ciąża a jasno brązowa wydzielina... 01.08.07, 15:57 ja mam nadzieje ,ze już jutro będzie widać serduszko to będzie 6 tc ,tez byłam u lekarza prywatnie i dokładnie jak ciebie potraktował mnie ,dlatego jutro jadę do kliniki zrobię wymiki E2 progesteron i HCg Odpowiedz Link Zgłoś
zxcvb503 Re: ciąża a jasno brązowa wydzielina... 01.08.07, 15:57 jestem z elbląga Odpowiedz Link Zgłoś
batutka zxcvb503 01.08.07, 16:02 u mnie w 5 tyg byl widoczny tylko pecherzyk, a juz w 7 tc widzialam bijace serduszko powodzenia na wizycie Odpowiedz Link Zgłoś
polpotworek Re: zxcvb503 01.08.07, 16:19 Kazde nawet najmniejsze plamienie trzeba od razu skonsultowac z lekarzem bo zawsze jest to objaw niepokojacy. Jedz jak najszybciej do jakiegos prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
angiebe Re: zxcvb503 01.08.07, 17:05 Mysle, ze wiecej dowiesz sie na forum : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=585, a przede wszystkim u lekarza. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś