a.m-skurska 04.08.07, 13:38 z miesiąca na miesiąc coraz bardziej, a coraz mniej nadziei... Jestem załamana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1polo Re: Chcę mieć dziecko 04.08.07, 20:19 Ja tez tak mam, są dni gorsze i lepsze.U mnie często jest huśtawka nastrojów,ale następnego dnia próbuję dostrzegać cos dobrego. Trzeba dostrzagać w tych naszym zmaganiach dobro - to w końcu musi dać efekt,czego z całego serca Ci życzę Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna833 Re: Chcę mieć dziecko 05.08.07, 09:18 Pryłączam się nie jesteście same. Jestem już zmęczona tym ciągłym złym samopoczuciem. Jednego dnia jest troszke lepiej, drugiego mam kompletnego doła i najchetniej przeryczałabym cały dzien.Dzisiejszy chyba tez nie bedzie najlepszy.Przed chwilą dowiedziałm się ze moja kolezanka urodziła strasznie jej gratuluje ale tez zazdroszcze z całego serca.pozdrawiam Was buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: Chcę mieć dziecko 05.08.07, 11:41 co wam przytocze to sa slowa ktore szklana znalazla w jakiejs ksiazce NIE MOGE PRZESTAC MYŚLEC O DZIECKU TAK JAK NIE MOGE PRZESTAC ODDYCHAC pozdrawiam W -------------- "Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość." Woody Allen Odpowiedz Link Zgłoś
1milutka1 Re: Chcę mieć dziecko 25.08.07, 18:33 Hej witam Nie jesteś tu sama ja juz czekam na tą chwile 4lata i nic.Pozdrawiam życze ci szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
duda102 Re: Chcę mieć dziecko 25.08.07, 22:58 ja tez chce i co 2 lata a tu sie nic nie dzieje w tym temacie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mswet Re: Chcę mieć dziecko 27.08.07, 16:32 Dziewczyny bardzo Wam współczuję, ale wierzcie cuda się zdarzają... Znam małżeństwo, które doczekłało się maleństwa po 12 latach.... wszystko jest więc możliwe. Życzę Wam dużo siły i jeszcze więcej optymizmu Odpowiedz Link Zgłoś
remka1 Re: Chcę mieć dziecko 28.08.07, 11:45 Ja też bardzo chcę mieć dziecko, a nawet troje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
szklanapulapka2 Re: Chcę mieć dziecko 28.08.07, 13:02 o matko, a ja bym chciała tyle, ile by tylko Bóg zechciał dać... Co z tego, jak pozwolił tylko na jedno??, a może AŻ na jedno? Nie martwcie sie, Kochane moje. Czasem trzeba poczekać. Bo w to, że uda sie przynajmniej większości z nas, nie wątpię. I jeszcze jeden cytacik z mojej ukochanej książki "Serce matki": NIE REZYGNUUJ NIGDY Z MARZEŃ, GDZIEŚ, KIEDYŚ, JAKOŚ WSZYSTKIE SIĘ SPEŁNIAJĄ... buziaczki przesyłam. Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś