Dodaj do ulubionych

dobry lekarz w poznaniu

IP: *.echostar.pl 05.07.03, 12:45
Witam,
Jestem tu pierwszy raz i bardzo Was proszę o poradę. Od 1,5 roku staramy sie
o dzidziusia i niestety bezskutecznie. Niedawno przeprowadziliśmy się do
Poznania i poszukujemy dobrego lekarza. Przeszłam badanie na owulację i
okazało się, że jajo moje rośnie i pęka a w ciążę dalej nie możemy zajść.
Proszę pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • zuzia1z Re: dobry lekarz w poznaniu 07.07.03, 10:19
      polecam dr Krzysztofa Derwicha.
      • so-nia Re: dobry lekarz w poznaniu 07.07.03, 10:29
        a czy mogłabyś napisać o nim coś więcej?
        gdzie przyjmuje (prywatnie), ile czeka się na wizytę, ile kosztuje?

leczę się u dr H.-N. z oddziału endo na Polnej, ale nie jestem zadowolona i
        chciałabym zmienić lekarza, zastanawiam się tylko, czy lepiej dr Jędrzejczak,
        czy dr Derwich?

Dziewczyny, bardzo proszę o opinie o tych Panach! smile przeszukałam całe forum,
        ale wciąż mało mi informacji smile
        • Gość: vikta Re: dobry lekarz w poznaniu IP: *.tele2.pl 07.07.03, 10:33
          Ja polecem dr Sławoja Maciejewskiego, lekarz zajmujacy sie leczeniem
          niepłodnosci w Poznaniu. tel 84-66-557
          • so-nia Re: dobry lekarz w poznaniu 07.07.03, 10:36
            a czy on pracuje na Polnej, w Klinice Leczenia Niepłodności i Endokrynologii
            Rozrodu? czy jest też jednocześnie andrologiem?
            • zuzia1z Re: dobry lekarz w poznaniu 07.07.03, 13:41
              wspomniany przez mnie dr Derwich jest lekarzem Kliniki Niepłodności i
              Endoktunologii Rozrodu na Polnej. Polecam go z całą odpowiedzialnością. Jest (
              poza prof. Pawelczykiem ) chyba najbardziej kompetentna osobą na tym oddziale.
              Może nie jest za bardzo rozmowny ( co niektórym osobom przeszkadza ), ale po
              pewnym czasie - wierz mi - nie ma z tym problemu. To on jest głównie prowadzi
              monitorowanie dziewczyn przebywających na oddziale, najczęściej on przeprowadza
              inseminacje no i właśnie on jest "tym głównym" od IVF.
              Wiem, że jest kłopot z dostaniem się do niego w przychodni przyszpitalnej (
              bardzo odległe terminy ), ale przyjmuje również prywatnie. Wizyta ok. 100 PLN.
              Podaję telefon komórkowy 602 646 934.
              • Gość: magda Re: dobry lekarz w poznaniu IP: *.echostar.pl 08.07.03, 09:06
                Dziewczyny a znacie może dr Michalską z Polnej. Pracuje na onkologii, byłam u
                niej raz na prywatnej wizycie ale zupełnie nie znam opini na jej temat. Chyba
                udam się do dr Drewicha jak polecacie.
                • zuzia1z Re: dobry lekarz w poznaniu 08.07.03, 12:19
                  z mojego doświadzcenia wiem, że szkoda czasu dla lekarzy, którzy niewiele
                  wiedzą na temat niełodności, albo delikatnie mówiąc " nie specjalizują się" w
                  tej dziedzinie. Szkoda czasu, naszego zdrowi, nerwów no i pieniędzy. Uważam, że
                  leczenie należy kontunuować u osoby, która na co dzień ma doczynienia z naszymi
                  problemami!!!
                  • Gość: magda Re: dobry lekarz w poznaniu IP: *.echostar.pl 08.07.03, 13:12
                    Bardzo dziękuję Ci Zuziu. Udamy sie do dr Drewicha. Strasznie się boję, do tej
                    pory miałam zrobione badanie na owulacje. Dr Michalska u której byłam nie
                    kazała mi robić żadnych dodatkowych badań. Powiedziała, że 1,5 roku to norma i
                    mamy dalej próbować. My chemy znać przyczynę. Zaraz dzwonię do dr Drewicha.
              • so-nia Re: dobry lekarz w poznaniu 08.07.03, 14:17
                Zuza, a ile mniej więcej czeka się na wizytę u dr Derwicha - prywatnie?
                i czy w cenie wizyty (około 100 pln) jest też usg?
                • zuzia1z Re: dobry lekarz w poznaniu 08.07.03, 14:22
                  prywatnie chyba nie tak długo czeka się na wizytę. Ja czekałam kilka dni. Ale
                  to było jakieś pół roku temu. Za wizyte z USG zapłaciłam (chyba ) 130 PLN. Ale
                  to będzie jednorazowy wydatek, bo może zostaniesz skierowana na oddział
                  niepłodności i tam już monitorowanie cyklu będzie bezpłatne. Jeśli masz jakieś
                  pytania to pisz na mój adres e-mailowy na gazecie ( podam Ci wtedy mój prywatny
                  e-mail ) i pogadamy ( bo boję się, że zadasz mi jakieś pytanie a ja gdzieś
                  przeoczę tego posta... )
                  • so-nia Re: dobry lekarz w poznaniu 08.07.03, 14:33
                    dzięki wielkie, zaraz napiszę @ smile
    • Gość: tina Re: dobry lekarz w poznaniu IP: pd75:* / 10.0.0.* 09.07.03, 12:22
      Polecam Ci w Poznaniu dr Szymczak.
      Podobno była na leczeniu niepłodności teraz jest na oddziale onkolgii chyba
      tak słyszałam.
      Jedyny minus to wszystko prywatnie, jest na Polnej ale nie przyjmuje tam, HSG
      wykonywała mi osobiscie i bardzo się troszczy o swoich pacjentów. HSG miałam
      płatne.
      Za wizytę z USG bierze 100 zł, za monitoring owualcji 3 wziyty razem 150
      złotych.
      Tel 0618798226 lub0602331747, adres ul. Rodawska 25 Pozanń Szczepankowo
      Tez mi ją polceno i nie załuje wyleczy juz kilka moich znajomych.
      Najważniejsze ze pracuje na Polnej oni tam sie wszyscy znaja.

Jak co to pytaj więcej jestem prawie codziennie na forum maluch w klubie KSO

Tina

• Gość: mama Re: dobry lekarz w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 13:58
      Po pięciu latach idiotycznych diagnoz, leczenia mnie i mojego męża, zaglądania,
      oglądania wyciągania pieniędzy, bez nadziei i spłukani trafiliśmy do Kliniki
      Leczenia Niepłodności Intermedica w Poznaniu. Serdecznie polecam, dr Tomasz Żak.
      Wszystko oczywiście koszmarnie drogie ale w sumie jak policzysz wszystkie
      wizyty i badania prywatnie i trafisz o Boże na Polną (pszeszłam to więc wiem co
      mówię)zapłacisz tak samo tylko do kieszeni. Procentowo ilość urodzeń dzięki
      Invitro jest nieporównywalnie większa niż w szpitalach państwowych.
      Życzę powodzenia, mam ślicznego, zdrowego synka, prawdziwy dar. Jezeli
      zdecyduję się na drugie dziecko to też tylko tam i z tym lekarzem. Ostrzegam,
      generalnie takich par jest szalenie dużo więc proszę nieoczekiwać pocieszania a
      metody sa raczej mało romantyczne. Ale wszyscy są tam dla Was i każde dziecko
      to również ich satysfakcja i osiągnięcie.
      Mama
    • Gość: jagoda2 Re: dobry lekarz w poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 14:19
      Z czystym sumieniem mogę polecić dr Piotra Bruszewskiego - także z Polnej. Ja
      także walczyłam z niepłodnością (PCO), a teraz jestem szczęśliwą mamusią
      półrocznej córeczki smile). Wizyta 80 zł, moniotorowanie cyklu na USG - 100 zł-
      nieograniczona liczba wizyt w cyklu. Mogę o nim pisać wyłącznie w samych
      superlatywach, więc jeśli jesteś zainteresowana, podaję adres e-mail: kksl@wp.pl
      Pozdrawiam serdecznie,
      Jagoda
      • Gość: Ola1232 Re: dobry lekarz w poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 23:22
        Polecam tez dr Jędrzejczaka- ten sam oddział co Derwich. Wizyta 60
        złotych,prywatny gabinet na Polance. W mojej karierze leczenia niepłodności
        jak na razie najlepszy - mam do niego pełne zaufanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka