ewela221 17.02.08, 18:15 ... o w Invimedzie w Wawie - dr Dworniak. Stres Mam 20 pecherzykow. Problem w nasieniu. Czy miala ktoras z Was w ostatnim czasie punkcje i transfer? Jak wrazenia i efekty? Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coccinelle76 Re: Jutro punkcja... 17.02.08, 18:37 Podczas punkcji w Invimedzie jest tak wspaniała atmosfera i opieka, że spokojnie stres możesz zostawić w domu. Transfer był dla mnie mniej przyjemny z powodu pełnego pęcherza- jak tu się rozluźnić skoro człowiek tylko myśli o pójściu do toalety... Poza tym naprawde nie masz się o co martwić. Trzymam kciuki za efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
domena100 Re: Jutro punkcja... 17.02.08, 19:46 oj ten pęcherz pełny to u mnie też była tragedia, po transferze to prosiłam dr, żeby mi pozwolił jak najszybciej zejsć z fotela i pójść do toalety, oczywiście najpierw swoje odleżałam, wstrzymując siusiu na maksa. Ale nie powiem, warto było trzymać, bo efekt w brzuszku w postaci bliżniaków. Przy punkcji natomiast zdziwił mnie troszke rodzaj narkozy, bo niby mnie uśpili a wszystko czułam i słyszałam co się dzieje wokół. No i trochę brzuchol pobolewał ale tak przez dobę.Ogólnie też wspominam to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś