agaj24 01.03.08, 15:00 Nie wytrzymałam, zrobiłam test. Dziś jest 8 doba po inseminacji... ale była tylko jedna, bardzo wyraźna kreska..niestety... Mam jeszcze cichą nadzieję, że to poprostu za wcześnie. Nigdy jeszcze nie przeżyłam takiego napięcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ko_ma1 Re: 8 doba....po inseminacji 01.03.08, 15:06 agaj, 8 doba to zdecydowanie za wczesnie! odczekaj jeszcze ze 4 dni i idz na bete Odpowiedz Link Zgłoś
agaj24 Re: 8 doba....po inseminacji 02.03.08, 10:02 dzięki ko_ma, tak właśnie zrobię... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agni25 Re: 8 doba....po inseminacji 11.03.08, 15:17 Ja tak jak Ty zrobiłam test wczoraj, czyli w 8 dniu po inseminacji. I oczywiście nic oprócz jednej krechy. Co prawda moja gin. kazała mi testować najwcześniej po 14 dniach, ale nie wytrzymałam. Mam bóle w dole brzucha, takie niby łaskotanie, niby kłucie...Masz może podobne objawy? Zapisali Tobie może luteinę? Napisz co i jak. Razem będzie raźniej! trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
agaj24 Re: 8 doba....po inseminacji 11.03.08, 23:44 ja niestety już wiem,że nic z tego... 12 dnia po inseminacji zrobiłam dodatkowo bete i tu okropna wiadomość " niestety nie jest pani w ciąży".... ...od jutra znowu wszystko od początku... ...znowu kłócie kłócie i jeszcze raz kłócie... ...no ale myślę,że warto... Co do bóli to miałam je aż do pierwszego dnia cyklu. Może nie przypominało to łaskotania tylko bardziej skurcze. Nie przyjmowałam luteiny, nic z wyjątkiem metformax-u, który biorę 3 razy dziennie bez przerwy. Nic więcej. Więc droga agni25 trzymam baaardzo mocno kciuki i życzę ci żebyś jak najszybciej dopisała się do grona kobiet "te którym się udało" Daj koniecznie znać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agni25 Re: 8 doba....po inseminacji 12.03.08, 08:31 Strasznie mi przykro! Dobrze wiem jak się czujesz Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe... Ja nie robię sobie już nadziei, ale dam znać na pewno. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daria9934 Re: 8 doba....po inseminacji 13.03.08, 22:28 Czesc dziewczyny, ja dzis mam 8 dobe po 2 iui.za 5 dni bede znala wynik, ale wcale nie spieszno mi do tego dnia, chcialabym to odwlec jak najdłużej.. na wynik 1 iui czekałam z niecierpliwością, a teraz moge liczyć tylko na CUD. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andziapuj Re: 8 doba....po inseminacji 14.03.08, 12:34 Cześć Ja jestem po IUI 10.03. dzisiaj jest czwarta doba po IUI. Pierwszy raz miałam IUI. Nie wiem w sumie jakie powinny byćobajwy oprócz informacji z książek. Chce testować w przyszły czwartek! 10 doba to chyba nie zawcześnię , w sumie nie wiem jak to będzie z ewentualna @ bo inseminacje miałam w 12 dc. Odpowiedz Link Zgłoś