kasialu 29.08.03, 14:36 Dziewczyny nie dajmy się nakręcać jakims głupim osobom, którm przyjemność sprawia obrażanie nas. Proponuję bojkotować podobne posty i nie odpowiadać na nie absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kerry Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 15:13 Popieram w 100%! Po prostu nie trzeba nic pisać pod takim postem i sprawa sama sie zamknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: *.net.diw.com.pl / 192.168.5.* 29.08.03, 16:08 Macie absolutną rację!!!!!! Przyłączam się do Was (szkoda że wczesniej nie przeczytałam tego posta bo juz nawtykałam tej smarkuli)!!!!! P O P I E R A M WAS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! 29.08.03, 16:13 Wiktorio, naprawde szkoda sie znizac do tego poziomu dyskusji. A zlosc szkodzi na urode i nie tylko. Cieszy sie nadchodzacym weekendem i pieknym dniem. Frania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: *.net.diw.com.pl / 192.168.5.* 29.08.03, 16:18 franula napisała: > Wiktorio, naprawde szkoda sie znizac do tego poziomu dyskusji. A zlosc szkodzi > na urode i nie tylko. Cieszy sie nadchodzacym weekendem i pieknym dniem. > Frania Masz absolutną rację Franiu! Zyczę Tobie oraz wszystkim "normalnym ludziom" z tego forum miłego wypoczynku w ten ostatni wakacyjny weekend!!!! Pozdrowienia dla Piegooska i Larvvy(pogoda w Wiedniu mam nadzieję piękna i sprzyjajaca działaniu!!!!!) Trzymajcie się razem i ciepło Wszyscy!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia1z Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! 29.08.03, 16:43 nawtykałaś i to nieźle )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: *.nestle.pl 29.08.03, 16:22 Hej, popieram!!! szkoda nerwów na takie post'y. Przy okazji życzę Wam miłego weekend'u)). Julka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZŁA Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 19:24 A ŻYJCIE SOBIE DALEJ W SWOIM PUSTYM ŚWIECIE. I NIE ZAZDROŚĆCIE TYM, CO SĄ SZCZĘŚLIWI. P.S. GDYBYM BYŁA NIEPLODNA, A CHCIALABYM MIEC DZIECKO, TO NIE ZASTANAWIALABYM SIĘ PRZED ODWIEDZIENIEM DOMU DZIECKA. TAM TEZ SA DZIECI. TYLE, ŻE NICZYJE. I CZEKAJA WŁAŚNIE NA CIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 29.08.03, 19:58 dziewczyny, jestem nauczycielką, pracuję w gimnazjum, mieliśmy 3 takie przypadki, jak zła. Za każdym razem tak samo podłe, aroganckie i wulgarne. Na pozór.Przy bliższym poznaniu okazało się, że pod pokrywką tej potwornej maski ukrywa się bardzo przestraszona i bezradna dziewczyna, która cały świat ma za swoich wrogów. Powolutku, ignorując jej nerwy i starając się pomóc, uratowaliśmy to jedno malutkie życie. Niestety pozostałe dwie dziewczyny usunęły ciąże, nie udało się. To było 3 lata temu. Teraz dziewczyny mają po prawie 20 lat, i ta co urodziła do tej pory jest nam wdzięczna że jej pomogliśmy, kocha swoje dziecko i jest w ciąży z drugim. A te pozostałe? Z jedną nie mamy kontaktu, ale ta druga po zabiegu, prawdopodobnie wykonanym u jakiegoś szarlatana, już więcej nigdy nie będzie miała dziecka. I teraz jest dopiero rozpacz. Ale cóż? Jest już za późno. A ta ZŁA... może to strach i panika przez nią mówi, może się boi? Przecież po coś do nas napisała? Naprawdę nie wiem co o niej myśleć przecież to niemożliwe żeby istniały na świecie tak złwe i podłe osoby. Przecież to jeszcze dziecko. Cały czas mam przed oczyma te nasze dziewczynki ( miały po 16 lat). Nie chcę żeby ona kiedyś musiała przeżywać to co my teraz, najgorszemu wrogowi tego nie życzę ale nie mam pojęcia jak jej to wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: 80.51.236.* 29.08.03, 20:24 W pełni zgadzam sie z Tobą, że to przestraszona dziewczyna. Wczoraj i dzisiaj pisałam z nią na forum zdrowie - gdzie występuje jako peugeot 206 - i tam jest po prostu przestraszoną dziewczynką, która pyta gdzie i jak zrobić badanie hcg . A na forum niepłodność- myślę, że po prostu daje upust strachowi w najgłupszy możliwy sposób. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaadama4 Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! 29.08.03, 21:31 Dziewczyny, nie mam takich problemów jak wy. Czytam tylko czasami to co piszecie. Myslę, że post podpisany ZŁA to czysta prowokacja znudzonej małolaty, bez wyobraźni i o skąpym rozumku. Takiej która się nudzi, wchodzi na różne strony w internecie, trafiła tutaj i postanowiła głupio i okrutnie zakpić. Nie wierzę, że może być w ciąży. Nie miałaby wtedy ochoty na tak idiotyczne zachowanie. Zignorujcie ją. A życie bywa na tyle przewrotne, że prędzej czy później "odwdzięczy się" jej za takie okrucieństwo. pozdrawiam danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: *.daminet.pl 29.08.03, 23:04 Wybaczcie, że musialyście czytać to co jej nawrzucalam, ale mnie zdenerwowal ten post. Ja prawie placzę na widok dziecka a jak czytam takiego posta to wierzcie trudno się pochamować żeby nie nawtykać. Ale macie rację ona nawet tego nie jest warta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerry Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 12:24 Dziewczyny, dajcie spokój..nie ma sensu dyskutować z takimi przypadkami jak zła. Jest ich pełno w internecie i pojawiają się wszedzie. Na bocianie kilka razy już się pojawiały takie osóbki a my się nie potrzebnie denerwujemy, podniecamy i piszemy pod tymi postami ku uciesze owych złych. Ignorowac i jeszcze raz ignorować. Tutaj na tym wątku też coś napisał/a ale nikt jej/jemu nie odpowiedział i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: *.town-net.pl 30.08.03, 12:48 Przepraszam dziewczyny ale dopisałam się tam już chyba jako ostatnia.A was bardzo podziwiam bo wiem ile badań ile cierpień musicie przechodzić aby mieć to maleństwo.Ja też drugie dziecko urodziłam po dwóch latach starań,kiedy właściwie już zrezygnowałam z drugiego,zaszłam w ciążę moja koleżanka miała to samo.Gdybym mogła każdej z was dałabym taki cud jakim jest dziecko.Pozdrawiam was wszystkie jesteście kochane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sassy Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: 80.51.74.* 31.08.03, 01:23 nikt ci nie zazdrosci, bo przeciez nie jestes szczesliwa! zazdroscilybysmy ci (i to tez - umowmy sie - w dosc ograniczony sposob i nie na zasadzie zawisci), gdyby ciaza byla spelnieniem twoich marzen i czyms bardzo oczekiwanym, a nie jest. Wrecz przeciwnie, ty sie jej boisz i jej nie chcesz, wiec czego tu zazdroscic? moim zdaniem twoja sytuacja jest godna pozalowania -wlazisz komus do lozka, nie umiesz sie zabezpieczyc, a potem trzesa ci sie portki na tylku. nic dziwnego - 17 lat i brzuch to rzeczywiscie srednia kombinacja. dziewczyny w twoim wieku, ktorym trafia sie niechciana ciaza maja przesrane. wcale sie nie dziwie, ze robisz w gacie - rodzice, szkola, pewnie "chlopak" by cie rzucil....stara spiewka. szkoda, ze takie rzeczy sie zdarzaja niewlasciwym osobom, ale...kazdy jest kowalem swojego losu. zycze ci, zebys nie byla w ciazy. nie zaslugujesz na potomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yousta1 Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 12:43 Kasiu zgadzam sie z Tobą! Ale ja po prostu nie rozumiem czegoś takiego... Stworzyłysmy sobie azyl a taka gówniara wyjeżdża z takimi tekstami! aż mi się nóz w kieszeni otwiera...wrrrrr Pozdrowionka Justa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła CZEKAM NA WIĘCEJ IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 17:07 COŚ OSTATNIO LENIUCHUJECIE. PISZCIE, PISZCIE. DALEJ! MAM ROZRYWKE PRZED 1 WRZEŚNIA. NO DALEJ, POFILOZOFUJMY: JAK JA PRAGNE DZIECKA, KTÓRE NIE CHCE WKROCZYC DO MOJEGO ZYCIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: do złej, pilne!!!!!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 30.08.03, 17:48 Widzisz, chciałam z Tobą po dobroci, ale się nie udało, chciały dziewczyny po złości, też nie. No więc namierzyłam Cię, wiem kim jesteś, skąd pochodzisz, gdzie chodzisz do szkoły...I zapewniam Cię że będziesz miała niezłą rozrywkę od 1 września. Cała szkoła będzie o Tobie trąbić, a mój mąż policjant na pewno wybije Ci z głowy te pomysły. Radziłabym Ci iść do szkoły okrężną drogą. Jesteś niebezpieczna, a takie potwory po prostu odpowiadają za swoje czyny. Czy naprawdę byłaś tak głupia i naiwna, że wierzyłaś w to że nie będziesz zidentyfikowana????????Policja ma swoje systemy docierania do bandziorów.Mój mąż poświęcił na to cały dzień ale już Cię mamy w garści. Dobrze Ci więc radzę zamknij buzię jeśli nie chcesz być zakuta i doprowadzona na komisariat z rozpoczęcia roku.A w domku pouinformuj wszystkich, że gdybyś nie wróciła z rozpoczęcia roku to jesteś na komisariacie.I jeszcze jedno, na pewno ujawnię wszystkim forumowiczkom z których tak bezczelnie zakpiłaś kim jesteś, na razie nie mogę tego zrobić bo to zabronione prawnie, a szkoda, już się nie mogę doczekać jak spojrzę Ci prosto w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: NIE DAJMY SIĘ NAKRĘCAĆ 'ZŁYM' !!!!!!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 30.08.03, 19:29 Ja też czekam, napisz coś jeszcze, będzie ciekaiej na rozprawie, wiesz co teraz robię? Drukuję i zapisuję na twardym dysku wszystkie Twoje "mądre" wypowiedzi, każdą następną cotu się od Ciebie pojawi też zamierzam wydrukować i przechować. To tak na wszelki wypadek, gdyby policja zakończyła w poniedziałek lub w pierwszych dniach września na przesłuchaniu Cię. Ja nie pozwolę żeby Ci to uszło płazem i jeśli tylko policja Cię puści to ja natychmiast wnoszę sprawę do sądu dla nieletnich (bo jesteś nieletnia, moje dziecko!). Może Cię nie zapuszkują na zbyt długo ale istnieje taka możliwość, że na czas do rozprawy posiedzisz sobie...A co ze szkołą? Pomyślałaś? Chyba raczej do niej nie wrócisz, przynajmniej na początku!!!!Oj, bidulko, narobisz sobie zaległości... Ale co tam, jeśli jesteś tak samo mądra jak bezwzglądna to... nadrobisz szybciutko. Ale dozorek kuratora pewnie Ci się przyda, nie? Widziałaś kiedyś coś takiego, jak wygląda taki młody człowiek w ławce szkolnej z kuratorem?Bieda i wstyd, ale cóż, sama tego chciałaś!!!Tylko pogratulować Twoim najblizszym, bo niestety to oni również odpowiadać będą za Ciebie. Jesteś jeszcze dzieckiem i pewnie znasz takie przysłowie: za szkody wyrządzone przez dzieci odpowiedzialni są rodzice?I zapewniam Cię, że nie dotyczy to tylko podeptanych trawników i połamanych ławek. Myślę, że uda mi się namówić dziewczyny ,przynajmniej niektóre, żeby przyjechały do sądu w charakterze świadków pośrednich, bo bezpośrednim dowodem na Twoją winę są listy.Twoje listy. Tak że moja droga, do szkółki nie wrócisz, ale z całkiem innych przyczyn, niż ciąża...A ja będę mieć wtedy wielką rozrywkę!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Co tak zamilklaś zla?!!!!!!!!! IP: *.daminet.pl 31.08.03, 17:58 I co narobilaś w gacie co? Teraz będziesz miala za swoje mała gówniaro, a rodzice jak się o tym wszystkim dowiedzą to tak ci tylek przetrzepią, że popamiętasz. hi hi hi Ja wiedzialam, że Jola ma męża policjanta i tylko czekałam... Skąd indąt wiem, że dopadl już kilku takich delikwentów co zadają krzywdę moralną przez żarty w internecie i wiesz, co? Wszyscy zlapani, po sprawie sądowej mają kuratora i smród do końca życia. I na co ci to bylo? Chyba nie wiedzialaś, że to co piszesz w internecie też ma odpowiedzialność prawną? Trudno, teraz się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZLA XXX IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 23:39 NIE MA ZLYCH LUDZI, SĄ TYLKO TACY, KTÓRYCH ZDANIE BYWA INNE NIŻ RESZTY. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: XXX 01.09.03, 14:20 Gość portalu: ZLA napisał(a): > NIE MA ZLYCH LUDZI, SĄ TYLKO TACY, KTÓRYCH ZDANIE BYWA INNE NIŻ RESZTY. Ale swoim innym zdanie wyrządzasz krzywdę tym kótrzy mają zdanie inne od twojego. Każdy ma prawo do swojego zdania ale nie mmusisz szydzić z cierpienia innych. Mam nadzieję, że Bóg okaże się sprawiedliwy i wtedy kiedy już będziesz z ukochanym mężczyzną, za twoje szczekanie na froum ukarze Ciebie tym samym. Pamiętaj, że wszystko co złe wyrządzamy innemu wraca do nas z podwójną siła maeńka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola do wszystkich! IP: *.tomaszow.mm.pl 31.08.03, 20:52 hej, podaję Wam mój adres email: maliniaq@poczta.fm, i nr gg, tam gzie też można wysyłać wiadomości prywatne:2875843.Cieszę się, że mogłam pomóc, mam nadzieję, że skutecznie. A Ty, dziecko kochane, co tak zamilkłaś, napisz coś jeszcze, cały czas jesteś na wizji policyjnych komputerów.Fajnie, nie? I jak widzisz, jeśli śledzisz ten post, nie zabraknie chętnych, żeby odwiedzić Cię w sądzie. Pa, kochanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olifka ;-))) IP: *.eeft.com 01.09.03, 12:16 Dajcie spokoj z ta prokuratura ta dziewczynka z Ciechanowa jest poprostu glupia i biedna. Ponizej kilka jej postow pokazujacych z kim mamy do czynienia: Dziewictwo z innej stronyAutor: Gość: peugeot206 IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 11-07-2003 22:47 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując a ja mam 17 lat i nie jestem juz dziewicą. czuje sie z tym w porządku. mam chlopaka od 8 miesięcy. ludzie!!! ja żałuję, ze wcześniej nie rozpoczęłam współzycia. seks jest wspaniały!!! schowajcie się wszystkie dziewice... Czy to jest choroba???Autor: peugeot206@NOSPAM.gazeta.pl Data: 22-07-2003 00:00 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując Czy jeśli bardzo często myśle o samobójstwie, to jest to oznak choroby? Najmniejsze przeciwności i niepowodzenia zyciowe wywołuja u mnie chęć zabicia się? Co to jest??? czy jestem w ciąży???Autor: peugeot206@NOSPAM.gazeta.pl Data: 25-08-2003 11:24 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując z moim cyklem różnie bywa. powinnam dostać okres ok 23 sierpnia. dodam, że 18 sierpnia współzyłam. dziś zrobiłam test, który wykrywa ciążę nawet 6-dniową. wynik był negatywny. czy mogę się tym sugerować? dodam, że brak sierpniowej miesiączki może być spowodowany stresem, jaki o od paru dni mi towarzyszy.proszę o odpowiedź panią doktor. TESTY CIĄŻOWE HCG - GDZIE MOŻNA WYKONAĆ??Autor: Gość: peugeot206 IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 28-08-2003 20:21 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując GDZIE MOŻNA WYKONAC TEST HCG??? CZY MOGĘ IŚĆ Z TYM DO JAKIEJŚ PRYWATNEJ KLINIKI NP. W WARSZAWIE. MIESZKAM W MIEŚCIE, W KTÓRYM PLOTKI SĄ POWSZECHNE I NIE CHCĘ ICH PROWOKOWAĆ. JESTEM W MAŁEJ DESPERACJI I CZY TAKIE TESTY MOŻNA WYKONYWAĆ W PRYWATNYCH KLINIKACH? A ILE KOSZTUJA I CZY DŁUGO SIĘ CZEKA NA WYNIK? Odpowiedz Link Zgłoś