puszaczek9 25.09.03, 22:38 2 dni po terminie miesączki test wyszedł z 1 kreską . Czy Wam się zdażyło że mimo ujemnego testu okazało się że jesteście w ciąży?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: mimo ciąży test ujemny?? 26.09.03, 09:06 Mnie tak wyszło, dopiero kiedy miesiączka nadal się nie pojawiała i po dwóch tygodniach zrobiłam test jeszcze raz dopiero wtedy wyszedł mi pozytywny, tym większe było moje rozczarowanie kiedy następnego dnia poszłam na usg a tam nic nie było, dopiero tydzień póżniej zobaczyłam malutki pęcherzyk który miał zaledwie 6 mm. U mnie być może było to spowodowane tym, że od początku miałam zbyt mało płynów, leki homeopatyczne które przyjmowałam od choroby meniere'a wstrzymały je pęcherzyk nie był okrągły ale płaski więc może dlatego, dopiero po odpowiedniej dawce duphastonu wszystko wróciło do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: mimo ciąży test ujemny?? 26.09.03, 15:53 Opóźnianie się miesiączki wcale nie musi oznaczać ciąży. To po pierwse. Po drugie testy sikane często daja wynik z opóźnieniem. Zrób betę, ona jest pewniejsza. Poza tym czemu ten post tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś