Gość: Agata IP: 10.0.205.* 10.01.02, 19:34 Poszukuje dobrego lekarza leczenia niepłodności w Łodzi najlepjej sprawdzonego. Bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AGA Re: Lekarz w Łodzi IP: 217.153.35.* 11.01.02, 08:58 W Łodzi to najlepiej udać się do kliniki GAMETA, do doc. Radwana lub innych lekarzy tam przyjmujących. Więcej detali o klinice możesz przeczytać na stronie www.nieplodnosc.pl. lub jeśli uda ci się przejrzeć wątki poprzednie - było tutaj kilka osób z doświadczeniami, między innymi ja. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Lekarz w Łodzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 21:11 W Lodzi nie ma. Szukaj w Warszawie albo Białymstoku. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Lekarz w Łodzi IP: 217.153.35.* 14.01.02, 08:36 Gość portalu: Klara napisał(a): > W Lodzi nie ma. Szukaj w Warszawie albo Białymstoku. > Powodzenia! Dlaczego sądzisz, że w Łodzi nie ma ? Ja się leczyłam w Gamecie i nie uważam, aby poziomem jakoś szczególnie odbiegała od Wwy. I znam osobiscie dwie pary, którym ci lekarze pomogli - jedna IVF, druga inseminacja. Jesteś z Łodzi, więc ewentualnie podziel się swoimi złymi doświadczeniami jeśli masz takowe np. z Gametą, ale nie wprowadzaj nikogo w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Lekarz w Łodzi IP: 10.0.205.* 14.01.02, 19:56 Dziękuję za odpowiedź. W następnym tygodniu idę na wizyte. Klara czemu nie w Łodzi ? Bardzo proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Lekarz w Łodzi IP: *.toya.net.pl 08.06.02, 22:37 POlecam Łódz- Gameta prof Radwan www.gameta.pl POwodzenia!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś