kathrinn82 19.08.08, 23:06 Kochana, zaglądasz tu jeszcze czasem? cały czas o Tobie myślę, jak się czujesz? i co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fioco78 Re: Do Fioco78...!!! 20.08.08, 11:53 pewnie, że zaglądam! mam tu swoje faworytki, na które czekam już na innym forum! u mnie chyba ok. tydzień temu na usg dzieciska miały 35 i 34 mm i co najważniejsze - ŻYŁY! miały serducha bijące i chyba wreszcie uwierzę, że będzie ok. początkiem września mam prenatalne, teraz leci sobie powolutku 11tc. nie mam żadnych oczekiwanych przez wszystkie objawów. w zasadzie trochę urosły mi cycki, śpię popołudniami i raz przygoda ze śniadaniem zakończyła się pawiem. to wszystko. nie doszukiwałam się wcale ciąży i ciąża sama mnie znalazła! pozdrawiam serdecznie, dziękuję za pamięć i życzę rychłego spełnienia marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Do Fioco78...!!! 20.08.08, 12:03 czyli jednak bliźniaki!!! super strasznie się cieszę wszystko będzie dobrze, na pewno! trzymam za to kciuki i życzę Wam dużo zdrówka odzywaj sie pozdrowionka i całuski Odpowiedz Link Zgłoś
fioco78 Re: Do Fioco78...!!! 20.08.08, 12:15 tak jest! zamelduję się jeszcze tu. duża buźka! Odpowiedz Link Zgłoś