IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 15:14
Lidqa poczytałam Twój post dot. PCO i mam pytanie...jak długo, kto i gdzie
leczył Cię na to. Czy miałaś za sobą poronienia?
Pozdrawiam i dzięki za odzew R.
Obserwuj wątek
    • Gość: Akinom! Dot.PCO do Lidgi! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 09:13
      Nie odp. może już nie uczestniczysz w tym forum..a tak chciałabym abyś
      podzieliła się z nami swoimi doświadczeniami.
      Pozdrawiam
      • lidqa Re: Dot.PCO do Lidgi! 13.10.03, 10:09
        po 5 zmianach lekarza trafilam do dr kozy w katowicach, panstwowoi leczyl mnie
        3 miesiace do pierwszej ciazu ktora poronilam i kolejne 6 do drugiej z ktorej
        mam kube no i cala ciaze prowadzil, a teraz bedzie mnie leczyl na hirsutyzm.
        przepraszam ze nie odpisalam od razu ale nie zauwazylamsmile
        • lidqa Re: Dot.PCO do Lidgi! 13.10.03, 10:12
          przepraszam ze nie pisze wyczerpujaco ale kuba sie drze. odpowiem ci chetnie na
          wszystkie pytania
          • Gość: Akinom Re: Dot.PCO do Lidgi! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 13:00
            Boże jak ja bym chciała żeby mi ktoś taki malutki się darł..pozazdrościć!
            Powiem Ci że sama nie wiem co zrobić..ale w sumie decyduję się na laparo. wiem
            że wielu babkom to właśnie pomogło. Jestem po jednym poronieniu (też lekarze
            mi pomagali)A jak u Ciebie zdjagnozowali PCO?
            Pozdrawiam i sorrry za kłopot.
            • lidqa Re: Dot.PCO do Lidgi! 13.10.03, 13:44
              zaden klopot. Zrobili mi badania testosteron, LH i FSH i wyszly jak z ksiazki,
              typowo dla PCO. Potem mialam laparoskopie i tabletki na wywolanie owulacji.
              Przy okazji puscii mi kotrast i sprawdzili droznosc jajowodow. Nie ma sie czego
              bac, choc przez 3 dni czulam sie paskudnie jakbym cwiczyla poprzedniego dnia 5
              godzin na silowni
              • Gość: Akinom Re: Dot.PCO do Lidgi! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 14:06
                To nawet schudnąć się dasmile))))) Lidzia gdzie Cię operowali? i objawy to
                włoski wszędzie tam gdzie być nie powinny (u mnie zaczęły się pojawiać na
                brodzie) i w obrazie USG pęcherzyki do 5mm. Hormony mam w normie (o dziwo). A
                Ty co jeszcze miałaś? Acha i zaszłaś w ciążę za 2 razem?
                Wybacz że ciągle coś chcę ale mam podobne problemy..chyba rozumiesz?
                Buziaki i pozdrowienia R.
                • lidqa Re: Dot.PCO do Lidgi! 13.10.03, 16:38
                  wloski mam wszdzie na brodzie szyi, pecherzykow nikt nie ogladal dopiero po
                  laparoskopii dowiedzialam sie z forum ze sie je oglada. nie mialam nadwagi choc
                  to tez charakterystyczny objaw. Ja pierwsza ciaze tez mialam dopiero po
                  laparoskopii ale za szybko zaszlam. Moj lekarz powiedzial wtedy ze o cud i ze
                  sie nie spodziewal. No ale hormony jeszcze nie doszyly do odpowiednich
                  poziomow. Po poronieniu czekalam pol roku a potem tez dostalam tabletki na
                  wywolanie jajeczkowania i zaszlam drugi raz w ciaze. Od poczatku ciazy bralam
                  duphaston i nospe a i tak mialam plamienia. Jakos jednak dotrwalam od 31
                  tygodnia a moj kuba byl najwiekszym i najmlodszym wczesniakiem na swojej sali.
                  Aha wszystko to sie dzialo w Katowicach i bardzo sie ciesze ze tu mieszkam
                  jesli chodzi o sluzbe zdrowia, bo przeprowadzilam sie z bialegostoku i choc
                  miasto to jest piekniejsze to do sluzby zdrowia mozna miec duze zazalenia
                  • Gość: Akinom Re: Dot.PCO do Lidgi! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 16:46
                    Lidunia jestes kochana babka, że tak dzielnie odpisujesz. Jeżeli można to
                    podaj mi coś na priv i wtedy to już Cie dobiję pytaniamismile)) (żartowałam)
                    Serdeczne uściski dla Ciebie, mężusia i Kubusia.
                    • Gość: lidqa Re: Dot.PCO do Lidgi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 21:16
                      anna.kaczmarek2@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka