Dodaj do ulubionych

parlodel + duphaston......

IP: *.k.mcnet.pl 03.12.03, 11:23
czy ktoras z Was leczyla sie tymi lekami..czy miala efekty? po jakim czasie?
i w jakie dni cyklu je bralyscie?
pozdrawiam
anulka
Obserwuj wątek
    • Gość: agata, Re: parlodel + duphaston...... IP: 62.102.33.* 03.12.03, 12:37
      perlodel przez cały cykl 3/4 tabletki
      duphaston 2x dziennie od 15 do 24 d.c.
      lecze się tym dopiero czwarty cykl,ale były małe sukcesy juz w drugim cyklu
      miałam owulację ( a przynajmniej testy owulacjyjne na to wskazywały)
      Teraz do tego zestawu dołączył clo i czekam na wyniki, może w tym roku dostane
      prezent świąteczny !!!
      pozdrawiam
      Agata

• Gość: anulka Re: parlodel + duphaston...... IP: *.k.mcnet.pl 03.12.03, 12:46
        co to jest clo?????? jakis lek na co i jak dziala??
        Mam wysoka prolaktyne tzn ..w gornej granicy normy....
        dzieki za odpowiedz..pozdr,,anulkasmile)
        tez czekam na niespodziankesmile
        • Gość: smutas Re: parlodel + duphaston...... IP: 217.17.46.* 03.12.03, 13:38
          Też biorę Parlodel - początkowo pół tabl. na noc, następnie juz całą.
          Miałam prolaktynę dwa razy więcej niż norma a teraz mam OK
          Dobry lek - jak dla mnie!
          Na początku miałam problemy z obudzeniem się po nim ponieważ obniża cisnienie i
          ciężko wrócić do normalego świata, ale teraz jest już dobrze!
          • Gość: anulka Re: parlodel + duphaston...... IP: *.k.mcnet.pl 03.12.03, 14:04
            smutasku bierzesz caly cykl te tabletki??
            • Gość: smutas Re: parlodel + duphaston...... IP: 217.17.46.* 03.12.03, 14:19
              tak, od czerwca br,
              i wiem od lekarzy, że będę musiała to brać cały czas starań o potomka!
      • Gość: anulka Re: parlodel + duphaston...... IP: *.k.mcnet.pl 03.12.03, 12:48
        Agata, czy mozesz mi napisac jakich testow owulacyjnych uzywasz ? ile
        kosztuja?smile)
        z gory bardzoo dziekuje
        • Gość: agata, Re: parlodel + duphaston...... IP: 62.102.33.* 03.12.03, 17:02
          Testy niestety u nas w Polsce są bardzo drogie od 70 do 90 zł.a w opakowaniu
          jesty 5,6 szt., ale mojej koleance udało się znaleźć strone amerykańską gdzie
          można kupić testy i w sumie zapłaciłyśmy z kosztami przesyłki 73 zł.za 15 szt
          testów plus trzy testy ciążowe. Niestety w tej chwili nie mam adresu tej
          strony postaram sie jutro ci go przesłać.

pozdrawiam
          Agata

• Gość: anulka Re: parlodel + duphaston...... IP: *.k.mcnet.pl 04.12.03, 09:30
            bardzo dziekuje....smile))
            pozdr
            anulka
    • mongal Re: parlodel + duphaston...... 19.12.03, 01:10
      witam Anulko smile ja biore identyczne leki jak ty, juz 4 miesiac a moze nawet i
      piąty, Parlodel biore 1/2tabl/dziennie non stop od sierpnia a Duphaston od 16-
      25 d.c po 1 tabletce, ale jak narazie to niebardzo mi to pomaga, tzn cykle
      skrocily sie z 50 dni do ok 30 ale nawet nie wiem czy jest owulacja bo lekarka
      kaze mi jeszcze czekac z tym badaniem, ale chyba owulacji nie ma sad(
      pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka