Gość: anulka IP: *.k.mcnet.pl 03.12.03, 11:23 czy ktoras z Was leczyla sie tymi lekami..czy miala efekty? po jakim czasie? i w jakie dni cyklu je bralyscie? pozdrawiam anulka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata, Re: parlodel + duphaston...... IP: 62.102.33.* 03.12.03, 12:37 perlodel przez cały cykl 3/4 tabletki duphaston 2x dziennie od 15 do 24 d.c. lecze się tym dopiero czwarty cykl,ale były małe sukcesy juz w drugim cyklu miałam owulację ( a przynajmniej testy owulacjyjne na to wskazywały) Teraz do tego zestawu dołączył clo i czekam na wyniki, może w tym roku dostane prezent świąteczny !!! pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: parlodel + duphaston...... IP: *.k.mcnet.pl 03.12.03, 12:46 co to jest clo?????? jakis lek na co i jak dziala?? Mam wysoka prolaktyne tzn ..w gornej granicy normy.... dzieki za odpowiedz..pozdr,,anulka) tez czekam na niespodzianke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: parlodel + duphaston...... IP: 217.17.46.* 03.12.03, 13:38 Też biorę Parlodel - początkowo pół tabl. na noc, następnie juz całą. Miałam prolaktynę dwa razy więcej niż norma a teraz mam OK Dobry lek - jak dla mnie! Na początku miałam problemy z obudzeniem się po nim ponieważ obniża cisnienie i ciężko wrócić do normalego świata, ale teraz jest już dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: parlodel + duphaston...... IP: *.k.mcnet.pl 03.12.03, 14:04 smutasku bierzesz caly cykl te tabletki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: parlodel + duphaston...... IP: 217.17.46.* 03.12.03, 14:19 tak, od czerwca br, i wiem od lekarzy, że będę musiała to brać cały czas starań o potomka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: parlodel + duphaston...... IP: *.k.mcnet.pl 03.12.03, 12:48 Agata, czy mozesz mi napisac jakich testow owulacyjnych uzywasz ? ile kosztuja?) z gory bardzoo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata, Re: parlodel + duphaston...... IP: 62.102.33.* 03.12.03, 17:02 Testy niestety u nas w Polsce są bardzo drogie od 70 do 90 zł.a w opakowaniu jesty 5,6 szt., ale mojej koleance udało się znaleźć strone amerykańską gdzie można kupić testy i w sumie zapłaciłyśmy z kosztami przesyłki 73 zł.za 15 szt testów plus trzy testy ciążowe. Niestety w tej chwili nie mam adresu tej strony postaram sie jutro ci go przesłać. pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: parlodel + duphaston...... IP: *.k.mcnet.pl 04.12.03, 09:30 bardzo dziekuje....)) pozdr anulka Odpowiedz Link Zgłoś
mongal Re: parlodel + duphaston...... 19.12.03, 01:10 witam Anulko ja biore identyczne leki jak ty, juz 4 miesiac a moze nawet i piąty, Parlodel biore 1/2tabl/dziennie non stop od sierpnia a Duphaston od 16- 25 d.c po 1 tabletce, ale jak narazie to niebardzo mi to pomaga, tzn cykle skrocily sie z 50 dni do ok 30 ale nawet nie wiem czy jest owulacja bo lekarka kaze mi jeszcze czekac z tym badaniem, ale chyba owulacji nie ma ( pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś