03.12.03, 13:37
Witaj u mnie 30 d.c. Piersi ciężkie poza tym nie mam innch objawów, co u
Ciebie powtórzyłaś test????? Jeśli jutro nie przyjdzie @, a mam taką
nadzieję, to obiecałam sobie że test zrobiedopiero 6 gru. Napisz co u Ciebie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paola Re: do Paoli IP: 82.139.13.* 03.12.03, 21:21
      Witaj Koziki. Niestety przed tobą jest jeszcze nadieja...przede mną nie.
      Robiłam test dziś rano (30d.c) Negatywny. Tempka wysoka 37.3, piersi bolą jak
      poobijane, ale znaków świadczących że niedługo okres nie mam. Cóż pozostaje
      czekać na spdek temki i @. Jestem strasznie tym wszystkim zdołowana. Podziwiam
      cię za cierpliwość, ja to bym do 6 nie wytrzymała. Pozdrawiam, pisz co u
      ciebie.
      • Gość: koziki Re: do Paoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 09:13
        Paolu, dlaczego twierdzisz, że nici z Fasolki? Test z 30 d.c. to może za
        wczesnie? Trudno mi powiedzieć, bo nie mierzę tempki. Wytłumacz mi jak to jest
        wysoka tempka w 30 d.c. nie daje nadziei? Moja tempka od kilku dni też pewnie
        jest podwyższona, ale mam katar i jestem lekko podziębiona. U mnie dzis 31 d.c
        i jeszcze się łudzę, że może....... Wczoraj bardzo bolał mnie brzuch jak na @
        ale wieczorem przeszło, aha bolały mnie jeszcze plecy (krzyż tak to sie mówi),
        miałam podły humor, co odbiło się niekorzystnie na moim mężu (najechałam trochę
        na teściów ;o((. Ciągle jestem głodna, piersi ciężkie, ale tak bardzo nie bolą,
        mysle że to po wit. B6. No to tyle nie będę Cie zanudzać swoimi
        dolegliwościami. Nie trać nadziei Papapapapapa. Odezwę się jeszcze, jesli mamsz
        ochotę czytać moje wypociny. Pozdrawiam
        • Gość: Paola Re: do Paoli IP: 82.139.13.* 04.12.03, 15:41
          Koziki a czy wiesz kiedy miałąś owulację? Czemu nie robisz testu? Ja też mam
          31 d.c. Tempka 37.15. Podobno podwyższona dobrze świadczy, ale ten wcorajszy
          test mnie podłamał, więc w sumię się dziwię czemu nie ma okresu. Pewnie jutro
          przyjedzie niechciana ciotka wielką czerwoną cysterną.
      • Gość: Fulvia Re: do Paoli IP: 212.244.167.* 05.12.03, 08:33
        Dziewczynki trzymam kciukismile))))))))
    • Gość: Aga lublin Re: do Paoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 16:48
      Paola napisz koniecznie czy się udało??? trzymam kciuki Aga
    • Gość: kasialu Re: do Paoli IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 18:18
      Paola, Koziki jestem w podobnej sytuacji jak Wy. Dzisiaj 30 d.c. /cykle 27-28/
      test negatywny, @ nie ma, brzuch pobolewa, apetyt wilczy, piersi pobolewają.
      brrrrrrrrrrrr to czekanie mnie dobija !
    • Gość: kasialu Re: do Paoli IP: *.mofnet.gov.pl 05.12.03, 08:06
      Paola 31 d.c. test ujemny @ nie ma! nieeee wiem o co chodzi ;o)
      • koziki Re: do Paoli 05.12.03, 08:48
        Witajcie Kochane Dziewczyny. U mnie dziś 32 d.c.@ brak ,ale czuje że już się
        zbliża wielkimi krokami. Buuuuuuuuuu. Nie mierzę tempki więc nie jestem w tym
        dobra, ale coś mnie rano pokusiło i wsadziłam sobie temometr rtęciowy pod
        pachę, a w międzyczasie się małowałam, ubierałam, jadłam śniadanie i tempka
        wyszła niska bo 36 i 5 czyli niska, ale nie wiem czy to dlatego że niedokładnie
        mierzyłam czy po prostu spadła i należy spodziewać sie jutro czyli w Mikołaja
        wstrętnej @ a nie grubej kreseczki.Dziś kupię test żeby zrobić jutro rano o ile
        małapa mnie nie uprzedzi. Już dzis w drodze do pracy miałam podły humor, ale
        nie chciałam męczyć tym męża. Spijam już 3 buteleczke hormelu i chyba mi nie
        pomógł....... zajadm jeszcze folik i wit b6, przed owu jeszcze wiesiołek, od
        nowego cyklu dodam jeszcze cynk sobie i mężowi Trochę to chaotyczne co
        napisałam ale tak samo się czuję trochę rozbita zresztą same wiecie jak jest...
        POzdrawiam...
        • magia1 Re: do Paoli 05.12.03, 09:27
          koziki, sprobuj jednak zmierzyc temperature w pochwie. Ja tez mierzylam pod
          pachą i w 32, 33 dc temp. 36.7 i 36.8, w 34 dniu zmierzylam w pochwie i 37.3 a
          dzis 35 dc i 37.1. Jutro robie test bo te pomiary juz mi sie bardziej podobaja
          niż te spod pachy wink) To mnie przekonuje ze mierzenie pod pachą jednak
          przekłamuje, na nasze szczeście smile) Więc sie nie martw!
          • Gość: Paola Re: do Paoli IP: 82.139.13.* 05.12.03, 13:36
            Witam Koziki i was wszystkie, które trzymałyście za mnie kciuki. Niestety na
            darmo. Rano tempka spadła do 36.9 i mam dość mocne plamienie. Czyli @ jak byk.
            Już się nie łudzę...tylko jest mi tak strasznie ciężko na sercu.
            Tyle się staraliśmy i nawet przytulaliśmy się w dzień owu, myślałam, że może
            tym razem nam się uda. A tu nic. Wcześniej szłam do pracy i tłumiłam wszystko
            w sobie, bo jak dzieciaki w przedszkolu zobaczą, że pani płacze w Mikołajki,
            to co ja im powiem? Ach te Mikołajki są dla mnie chyba najsmutniejsze. Teraz
            beczę bo już nie mogę. Mężuś mi kupił perfumki na Mikołajki...śliczne, ale
            jakoś nie potrafię się z nich cieszyć.
            To był mój 4 cykl z clo, przecież nie mogę brać tego leku w nieskończoność?
            Tracę już wszelką nadzieję, że to kiedykolwiek się wydarzy. Pustka - to jest
            to co czuję. Wielka pustka. Czuję się bezwartościową kobietą, choć mąż się
            bardzo denerwuje jak tak mówię i robi wszystko, żebym się tak nie czuła-to ja
            tak się czuję jak wyjałowiona, bezpłciowa...że nawet nie mogę dziecka urodzić
            i stworzyć prawdziwej rodziny.
            Kończę ten wywód, bo aż mi się makijaż rozmazał. Dziękuję wam za wsparcie i
            kciuki. Wiem, że jeteście ze mną. Pa

Paola
    • Gość: Aga lublin Re: do Paoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 21:20
      Paola bardzo Ci współczuję, wiem co czujesz sama przez to przeszłamsad( ale
      głowa do góry ...i pamiętaj ...po burzy zawsze świeci słońce smile)) pozdrawiam Aga
      • kasialu Re: do Paoli 05.12.03, 22:32
        Paola głowa do góry! Zapisz się na grudzień ;o))) ja też wszystkich
        przepuszczam w kolejce - no trudno to nie jest moje pieć minut.
        buziulki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka