oczy_otwarte 05.12.03, 05:09 Dziewczyny! Jeszcze w to nie wierze, ale chyba sie udalo! 35dc i dwie duze krechy: niebieska i gruba rozowa. Bardzo dziekuje za kciuki, na pewno pomogly :o))) Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosia5 Re: dwie kreski :o)))))))) 05.12.03, 07:01 Aniu serdeczne gratulacje, musiałaś być bardzo grzeczna skoro przyszedł do ciebie Mikołaj i to z TAKIM prezentem, trzymaj sie pozdrowionka Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: dwie kreski :o)))))))) IP: *.zchpolice.com 05.12.03, 07:46 Aniu WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już pół godziny męcze się żeby tu wejść i Ci pogratulować. Ale masz prezent od Mikołaja. Wiedziałam że Wam się uda. Gratulacje dla Ciebie i męża oczywiście. Nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze. Pozdrawiam Magda! Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: dwie kreski :o)))))))) IP: *.fish.ar.szczecin.pl 05.12.03, 10:10 Cześć Aniu!!! Dreszcze mnie przeszły jak przeczytałam ! Gratuluję , już wczoraj o tym wiedziałam jakoś tak czułam , że jesteś w ciąży! Przeczucie! Mam nadzieję, że teraz uda się Magdzie i mi!! Mam nadzieję, że nie przestaniesz z nami pisać! Pozdrawiam i życzępowodzenia 1 tylko dbaj teraz o siebie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: dwie kreski :o)))))))) IP: *.mofnet.gov.pl 05.12.03, 07:37 Gratulacje !!!!!!!!!! aaaale fajowo ;o) Macie prezent na mikołaja i na święta ;o) Oczy_otwarte napisz czy to pierwszy test, który zrobiłaś w tym cyklu ? Ja mimo trzeciego dnia po terminie spodziew. @ test ujemny i zastanawiam się ze moze za wcześnie zrobiłam - cykle 27-28 dni, a dzisiaj jest 31 d.c i nic. Ale Tobie życzę powodzenia ;o)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magia1 Re: dwie kreski :o)))))))) 05.12.03, 08:07 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! Ciesze sie wraz z Tobą! A być moze jutro bede sie cieszyć z fasolki tak jak Ty - u mnie tez dzis 35 dc, ale postanowilam ze test zrobie 6 grudnia dokladnie w Mikołajki ) Juz sie niecierpliwie, ale teraz mam juz wielką nadzieje ze sie uda! ) Odpowiedz Link Zgłoś
magia1 Re: dwie kreski :o)))))))) 05.12.03, 08:11 Aha! - i koniecznie wpisz sie na "Komu udało się w listopadzie..." !!!! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulvia Re: dwie kreski :o)))))))) IP: 212.244.167.* 05.12.03, 08:32 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kambodja Re: dwie kreski :o)))))))) 05.12.03, 08:53 Wielkie gratulacje !!!! Napisz proszę czy miałaś jakieś objawy i od kiedy ! Trzymaj się ciepło ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziki Re: dwie kreski :o)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 09:08 Oczy otwarte napisz proszę jakie miałas objawy tuż przed zrobieniem testu. Cały czas mam jeszcze nadzieję dziś 32 d.c. POzgrawiam i gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa żonka Re: dwie kreski :o)))))))) IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.12.03, 09:25 GRATULUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa żonka Re: dwie kreski :o)))))))) IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.12.03, 09:27 GRATULUJE naprawde się cieszę...życzę Ci aby wszystko się udało całuję (prawie) mikołajkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.p5 Re: dwie kreski :o)))))))) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 10:13 Gratuluje!!!! Trzumajcie się cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: dwie kreski :o)))))))) 05.12.03, 11:12 Dziewczyny wszystkim Wam dziekuje :o) Kosia - chyba bylam grzeczna, chociaz maz mi podpowiada, ze to wyjatkowo ;o) Magda i Aga - bez Was nie dalabym rady, bardzo dziekuje za wsparcie i wiare! Jestescie naprawde kochanie! Ja tam wiem, ze juz niedlugo doczekacie sie maluszka. Nie moze byc inaczej!!! Bede dbala, bede... i zostawiac Was tez nie mam zamiaru. Czekam ciagle na haslo, ze zaczynacie juz brac sie do dziela! Kasialu - tak, to pierwszy test. Najpierw mialam robic w sobote, ale spanikowalam. Pozniej mialam robic jutro, ale nie wytrzymalam :o) Powtorz test! Moja kolezanka ma identycznie, pisze czasami z mojego komputera, ale na bociana. Jest chyba tak samo, jak i ja w 35dc. Robila test jakos dwa dni po terminie @ i nic, bedzie powtarzac, pewnie jutro. Poczekaj jeszcze ze dwa, trzy dni i powtorz koniecznie! Mam nadzieje, ze sie uda :o) Magia - super! 35dc! Widze, ze Mikolaj bedzie chojny w tym roku :o)) Kambodja, Koziki - Objawy, hmm. Wiec tak: owulacje mialam na pewno w 17dc, bo czulam. Pozniej strasznie bolal mnie jajnik ten, w ktorym byly pecherzyki (20mm i 14mm), z czasem bol (wlasciwie klucie) zanikalo. Pozniej mialam objawy jak na grype: bolal mnie kark przede wszystkim, lopatki, szyja, kregoslup... szybko przeszlo. Gdzies tak od 25dc pobolewaly mnie lekko piersi, podbrzusze, ale inaczej niz na okres. Wszystko mnie jakby klulo. W dniu spodziewanej @, czyli w 29dc, zauwazylam, ze mam wiecej sluzu. Byl i jest nadal dosc gesty, bialy, czasem nawet lekko jakby zoltawy. No i temperatura, nie mierzylam jej, ale czulam, ze mam podwyzszona. I to wlasciwie wszystko... Ciagle mi cos tam w brzuszku sie dzieje, ale teraz to juz zupelnie inaczej niz na @, jakby mi cos tam albo chodzilo, albo sie toczylo, rozciagalo... takie dziwne uczucie, ale wcale nie bolesne. Wiecie co, ja sobie tak mysle, ze mialam bardzo duzo szczescia... Bo to dopiero drugi cykl stymulowany i to clo, mala dawka. W nastepnym mialam brac zastrzyki w brzuszek z gonalu i mialam miec inseminacje. I to pewnie ze strachu przed tym sie udalo :o))) Strasznie sie martwie, czy wszystko bedzie dobrze. Nie moge sie doczekac, co powie lekarz, a on niestety jest poza Pl. Teraz jedynie smsem dal znac, ze wszystko bedzie dobrze. Mam brac duphaston. Dopiero w poniedzialek wizyta. Usmiechy dla wszystkich i jeszcze raz dziekuje, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: dwie kreski :o)))))))) IP: *.mofnet.gov.pl 05.12.03, 11:18 Oczy_otwarte jesteś Szczęściarą ;o) Nie martw sie niczym - wszystko będzie OK i za 9 m-cy będzie dzidziuśśśśśśśśśś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalo Re: dwie kreski :o)))))))) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 11:57 Wielkie, wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: dwie kreski :o)))))))) IP: 82.139.13.* 05.12.03, 13:19 Bardzo serdecznie pozdrawiam i gratuluję!!!! Ja niestety musę nadal czekać bo dziś dostałam @. A dlaczego mieliście mieć inseminację? Czy nasienie męża nie yło zbyt dobre? Napisz nam jeszcze czy przytulaliście się w 17 d.c w ten dzień owulacji czy też wcześniej. Będę wdzięczna za odpowiedź. Trzymaj się. Acha! napisz jeszcze jak zareagował mąż! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: dwie kreski :o)))))))) 05.12.03, 14:18 Paola, a ja zastanawialam sie juz kiedy krzykniesz, ze sie udalo. Przykro mi :o( Mialas inseminacje, prawda? Liczylam, ze Ci sie udalo i w Mikolajki powiesz... Wiec zaczynasz kolejny cykl... tez z inseminacja? Jesli chodzi o to, co mialo byc w nastepnym cyklu, to lekarz podjal decyzje, ze z clo nie ma juz co probowac i bedziemy przechodzic na gonal. Powiedzial mi wyraznie, ze niewielkiemu procentowi kobiet udaje sie z clo, ze gonal jest wedlug niego lepszy. Inseminacja miala byc, mimo dobrych wynikow nasienia, bo szkoda czasu, bo wieksze szanse, ze dobre plemniczki trafia od razu we wlasciwe miejsce. Tak to mniej wiecej mialo byc. Owulacje poczulam w 17dc poznym wieczorem. To bylo chyba najgorsze przytulanie w zyciu ;o) Pozniej jeszcze jakos tak nastepnego dnia popoludniu, chyba doba przerwy i znowu sie przytulalismy, bo 19 dc mial moze pekac drugi pecherzyk po pregnylu (malutki 14mm) i tez sie przytulalismy. I jeszcze kilka razy ;o) Ale staralismy sie robic dosc duze przerwy zeby zregenerowac sily i zapasy naszych bohaterow :o) Moj Szanowny Malzonek nadal chodzi po suficie, wlasnie skonczyl fotografowac dwie kreski na tescie :o] A jak sie dowiedzial, to najpierw mnie wysciskal, pozniej brzuszek, pozniej psa (sunie), pozniej rodzicow obudzil przed 5 rano, pozniej chyba znowu psu sie dostalo sciskanie, mi udalo sie schowac w lazience... a gdyby lodowka stanela mu na drodze, tez by pewnie wysciskal :o] Biegal pod domu jak wariat :o) I ciagle jeszcze rozmawia z testem :o) Zwariowal mi tu ;o) Zycze Ci wszystkiego dobrego, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: dwie kreski :o)))))))) IP: *.k.mcnet.pl 05.12.03, 14:10 gratujuje)) trzymajcie sie cieplutko) pozdrawiam majeczka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilga Re: dwie kreski :o)))))))) IP: 193.111.22.* 05.12.03, 14:27 ja również gratuluję, też bym tak chciała, dbaj teraz o siebie i o swoją fasoleczkę, pozdrawiam serdecznie przyszłą mamusię, jak mi się też tak trafi to również będę o tym krzyczała z radości Odpowiedz Link Zgłoś
mamarta77 Re: dwie kreski :o)))))))) 05.12.03, 14:39 tez gratuluje ...i Tobie i sobie, rowniez dzis zobaczylam wymarzona rozowa kreseczke wiec swietnie wiem co czujesz! jakos czuje ze dalej bedzie juz dobrze wiec trzymajmy za siebie kciuki nawzajem! pozdrawiam cieplutko -najszczesliwsza pod sloncem Marta Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: dwie kreski :o)))))))) 05.12.03, 17:35 :o)) Gratuluje! Bede trzymala kciuki! Ho, ho, ale super! Juz powoli sie uspokajam, ale jestem niesamowicie szczesliwa... Tego az sie nie da opowiedziec, prawda? Wszystkiego dobrego, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mamarta77 Re: dwie kreski :o)))))))) 05.12.03, 19:31 oczy_otwarte napisała: > jestem niesamowicie szczesliwa... > Tego az sie nie da opowiedziec, prawda? PRAWDA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiakasia gratulacje :-)))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 15:59 gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paoa Re: gratulacje :-)))))))) IP: 82.139.13.* 05.12.03, 16:10 Nie miałam inseminacji. Lekarz powiedział, że wyniki męża nie są takie złe, że trzeba próbować naturalnie. Więc próbowaliśmy-ze skutkiem takim właśnie mizernym. Nie wiem co będzie dalej. Ale Wam dziewczyny życzę aby już wszystko było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: gratulacje :-)))))))) 05.12.03, 17:31 Paola, przepraszam, nie wiem skad mi sie wziela ta inseminacja. Jednak zakrecona dzisiaj jestem. Nie wiesz co dalej, hmm. Naturalnie zawsze warto probowac. My myslelismy o tym przygotowujac sie troche do kolejnego cyklu i wlasciwie mielismy podjeta juz decyzje. Ja bylam strasznie zrezygnowana, a moj maz znowu twierdzi zawsze, ze skoro sa dobre szanse i jest mozliwosc, nalezy z niej korzystac. Pewnie wiec wyladowalibysmy na inseminacji. Z zalem, ale jednak. Paola, doczekasz w koncu malej upragnionej fasolki. Mysmy czekali sporo ponad rok, wreszcie ta stymulacja i zobacz! A mam paskudne PCO i wiele razy slyszalam, ze nie bede mogla w ogole miec dzieci. A o samoistnej owulacji mialam zapomniec, a jednak przytrafila sie i ta. Teraz bardzo sie martwie, ale wierze coraz mocniej, ze bedzie dobrze. Musi byc! Po prostu musi... U Ciebie tez wreszcie bedzie wszystko dobrze, zobaczysz :o) Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
femalespirit Re: dwie kreski :o)))))))) 05.12.03, 17:49 Bardzo serdecznie gratuluje! Listopad okazal sie wyjatkowo owocny . Wszystkiego dobrego, Mamusiu Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: dwie kreski :o)))))))) 06.12.03, 10:57 Ja Tobie tez gratuluje i gapa ze mnie, ze dopiero dzisiaj zobaczylam! Wszystkiego dobrego, dobrego, dobrego i nie martw sie: bedzie dobrze :o) Dbaj o maluszka i o siebie. Usmiechy, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: dwie kreski :o)))))))) IP: *.aster.pl 05.12.03, 19:02 Serdeczne gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Re: dwie kreski :o)))))))) IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 05.12.03, 20:33 gratulacje Dużo szczęścia!!! Pielęgnuj Skarbek który nosisz w sobie.... Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: dwie kreski :o)))))))) 06.12.03, 11:03 Dziekuje Wam wszystkim cieplo za wsparcie i gratulacje :o) A dzisiaj magia ma dla nas dobra wiadomosc! I oby jak najwiecej takich! Czego Wam z calego serca zycze! Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś