Dodaj do ulubionych

In Vitro - Provita w Katowicach

05.06.09, 17:50
Witam. Ostatnio bardzo dużo myślę na temat in vitro i coś czuję że jesienią podejdę do zabiegu. Powoli już mi brakuje sił na to staranie się z miesiąca na miesiąc i nadal nic, czas ucieka a maleństwa nie widać na horyzoncie.
Rozpoczęłam ten wątek nie bez przyczyny, ja się właśnie leczę w tej klinice i bardzo bym chciała aby wpisywały się dziewczyny które zaszły / bądź nie w ciąże po in vitro w Provicie. Super też by było gdyby pisały osoby które zaszły w tej klinice dzięki innym metodą. Chcę sobie zrobić po prostu takie małe rozeznanie w tym jak często udaje się zajść w ciążę dzięki pomocy katowickim lekarzom.

Myślę że takie rozeznanie przyda się nie tylko mi.
Z góry bardzo dziękuję smile
Obserwuj wątek
    • cezar684 Re: In Vitro - Provita w Katowicach 09.06.09, 23:00
      Witaj na tym forum jest link Kliniki, zajrzyj, znajdziesz tam dużo informacji
      nt. kliniki Provita.Ja byłam pacjentką Provity, jedną z pierwszych, leczył mnie
      dr,Gretka. To jest dobra klinika, która ma doświadczenie. Niestety wszystkim nie
      jest w stanie pomóc, mi nie udało sie zostać szczęśliwą mamą..., ale innym
      tak.Wejdż na stronę Provity tam też masz statystyki, przynajmniej były tam dwa
      lata temu...
      Pozdrawiam, musisz wierzyć, ze Tobie się uda.
    • malaiska Re: In Vitro - Provita w Katowicach 10.06.09, 07:26
      Polecam Ci forum "Niepłodność Kliniki" tam masz wątek ISCI/IMSI w Provicie. Ja
      się leczę w Katowicach, za chwilę podchodzę do 1. IMSI, klinika i lekarze robią
      na mnie jak dotąd dobre wrażenie, a okaże się jeszcze... Napiszę tylko tyle, że
      nie ma kliniki ze 100% udanymi inv, dlatego jedna z nas będzie chwaliła
      Katowice, inna Warszawę, jeszcze inna Gdańsk czy Łódź, Białystok. Gdzieś to
      szczęście czeka na Ciebie i w to trzeba wierzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka