1-py-sia 18.06.09, 16:19 Zapraszam wszystkie boćkowe dziewczynki kurka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agio79 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 16:29 Witaj kurka! Melduję się agio Odpowiedz Link Zgłoś
diwianna Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 16:52 Tu Was mam- i ja sie melduję- korsa Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.stokrotka2009 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 16:59 widze ze bociek jeden dzien nie chula, a my juz mamy objawy odstawienia Odpowiedz Link Zgłoś
agmys86 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 19:39 I ja się witam agniecha86 Odpowiedz Link Zgłoś
agmys86 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 21:12 i co jestesmy tutaj czy na innym portalu?? Odpowiedz Link Zgłoś
marita12-1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 17:39 i ja się melduję, jestem już po IUI Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowakoza Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 19:58 marita to kciuki trzymamy za spontaniczną IUI - tu eFKa Odpowiedz Link Zgłoś
1-py-sia Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 20:19 właśnie znalazłam lepsze forum, bardziej zbliżone do boćka, wątek już otwarty, zapraszam forum.dziecko-info.com/showthread.php?p=2006584#post2006584 Odpowiedz Link Zgłoś
madziab.1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 20:36 i ja się witam Madziab1 P.S Fioletowakoza ubawiłaś mnie tym swoim nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
agio79 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 20:45 kochana zostańmy już tutaj, te kilka dni przetrzymamy Odpowiedz Link Zgłoś
agio79 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 20:46 agio79 napisała: > kochana zostańmy już tutaj, te kilka dni przetrzymamy kurka chodziło mi o zmiane forum oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
agio79 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 20:45 Trzymamy kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziab.1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 20:53 ja już nie mogę wejść na boćka Odpowiedz Link Zgłoś
amadziaa Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 20:54 no ja też nie czyli już nie działa...szkoda że tak mało z nas wie że tutaj jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
ffenix Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 20:57 a może by tak info o linkach tutaj zamieścić na nk? Odpowiedz Link Zgłoś
ffenix Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 20:55 ja te nie można powiedzieć, że godz. 20:50 bociek poszedł spać a tak wogole i w szczegole to witam na wygnaniu Odpowiedz Link Zgłoś
amadziaa Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 20:57 może jak macie gg do dziewczyn to roześlijcie linka...bo w sumie jak ktoś nie zdążył przed zamknięciem to nie będzie wiedział że w ogóle nadal trwamy przy życiu w innym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
madziab.1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 21:00 oj tak szkoda, że nas jest tutaj tak malutko jeśli któraś z Was ma kontakt do reszty naszych Foremek niech da im znać Odpowiedz Link Zgłoś
agio79 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 21:14 madziab.1 napisała: > oj tak szkoda, że nas jest tutaj tak malutko jeśli któraś z Was ma kontakt d > o reszty naszych Foremek niech da im znać ja kilka dziewczyn mam na nk, juz wyslalam wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
madziab.1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 21:23 Ja też Pysiaczki zmykam dobranoc i do jutra. Pa,pa Odpowiedz Link Zgłoś
agio79 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 20:57 madziab.1 napisała: > ja już nie mogę wejść na boćka ja tez juz nie, bociek u doktora. Może wyslę link do dziewczyn przez nk, to chociaz pare osób nas znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziab.1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 21:03 Agio świetny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
amadziaa Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 21:06 dziewczyny ja tymczasowo uciekam...dzisiaj boss mi zmniejszył dawkę diphereliny bo mówi że w nagrodę za takie ładne hormony mi zmniejszy żeby mnie głowa nie bolała...a ja mu na to a mnie głowa nie boli czuję się świetnie...no i teraz zaczeła boleć chyba z nawiązką świnia jedna ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowakoza Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 21:12 magdziab to dobrze ze ubawiłam to moj stary nick :] kurka strasznie mi przykro trzymaj się amandziaaa no niezle z ta głową dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
agmys86 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 22:13 Dobry pomysł.A kureczka od odebrania wyniku bety znikla ?? Odpowiedz Link Zgłoś
agio79 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 22:16 agmys86 napisała: > Dobry pomysł.A kureczka od odebrania wyniku bety znikla ?? no na to wygląda, ale miejmy nadzieje, ze jutro się odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
anah1983 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 08:18 maritaza twoją IUI zaciskam ogromniaste kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 20.06.09, 10:36 To ja dla nas zrobiłam wątek tymczasowy, i nikt nie przyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
adu_ska Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 22:20 riatkowo mnie nie czekaheloł laski tu adzia.moje kofaniutki jednal wat Odpowiedz Link Zgłoś
adu_ska Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 22:21 a jednak wariatkowo mnie nieczeka.hellllloł laski Odpowiedz Link Zgłoś
adu_ska Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 22:22 jest tam kto jeszcze/?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
agio79 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 18.06.09, 22:37 adu_ska napisała: > jest tam kto jeszcze/?????????????????? hej! ja jeszcze jestem, jakie wariatkowo Cię czeka?? Odpowiedz Link Zgłoś
delf3 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 08:07 z rana witaski moje piękne laski))) agio dzieki za podpowiedż gdzie was można znależć))) kurczę strasznie ciężko sie tu zalogować było(( a tak wogóle to fajne nicki macie Milego dnia /delfik13/ Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 08:24 hej Laseczki ) Agio jestes wielka moja droga i dziękuje, Kurka cholerka strasznie mi przykro... jakos tak nie za bardzo moge uwierzyc w to co czytam... Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 20.06.09, 10:44 i znowu wcieło mój post szkoda że tam nie zajżałyście, specjalnie zrobiłam tymczasowy wątek dla nas, jest prawie jak bociek. Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 08:29 słuchajcie a czy kurka dostała @? moze jeszcze nic straconego? w ktorym dpt miała robioną bete?? Odpowiedz Link Zgłoś
diwianna Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:16 Dzień dobry dziewczynki- na co Nam przyszło, żeby gg na wygnaniu,hehehe i u konkurencji... kurka strasznie mi przykro, tule Cie mocno do serducha. agio cmok,cmok-dziekuję za wiadomośc na NK, na szczescie juz wczoraj Was wytropiłam więc wiedziałam że w razie W tu sie możemy spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
diwianna Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:18 diwianna to ja korsa Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 20.06.09, 11:31 Hallo ja zrobiłam dla nas wątek prawie jak bociek, do poniedziałku tam możemy pogadać, jest czytelniejszy niż ten. Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:17 Ale dziwne to forum i dziko bez Boćka Hejka laseczki Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:21 niom jakos strasznie inaczej, nie?? ale od poniedziałku ze zdrowym Bockiem bedzie nam lepiej ) Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:24 A ciekawe co tam naprawiają Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowakoza Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:38 degula a ktoś miał na gg do nataszy ? Bo jesli tak to jest jakas taka funkcja na nk ze przez gg sie zaprasza, moze dojdziemy, dotrzemy do nataszy jakoś przez to Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:40 fioletowakoza ??? kto ty jesteś ? ja niestety nie mam a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:46 napisałam jej na gg bo dostałam numer. Ale nie odpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:23 Ma ktoś numer gg do Ineez ? Odpowiedz Link Zgłoś
amadziaa Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:48 hej dziewczynki, ja już po pierwszej dawce Puregonu super jest ten Pen, łatwy w użyciu nic nie trzeba mieszać nakładam igłę wybieram dawkę i ciach po kłopocie...żeby ten tydzień szybko zleciał... widziałam na liście wątków że dużo dziewczyn poprzenosiło się tutaj z bociana... katrinn beta kurki już nie wzrośnie wyszła wczoraj poniżej 1 z tego co pamiętam ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:52 Ja też mam pena ale leży w lodówce, niestety Merional w ampułkach jest Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:52 amadziaa napisała: super jest ten Pen, łatwy w użyciu nic ni > e > trzeba mieszać nakładam igłę wybieram dawkę i ciach po kłopocie hej - no to nasza stymulantka zaczełas super produkcje ) trzymam kciuki wielkie a z kurka.. strasznie mi przykro, ale moze mrozaczki okaza sie silniejsze - przeciez wiele razy tak własnie sie dzieje... u mnie tak własnie było... tylko ze ja mam inny problem i maluszki nie zostały długo ze mna... ( Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowakoza Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:52 degula ja to eFKa FK FioletowaKoza Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:54 hehehehehehe dobrze to wymyśliłaś to jak kod davinci hehehehehhe co mam zrobić żeby zawsze mi wszystkie posty pokazywało a nie to durne drzewko ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowakoza Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:58 naciskac chyba trzeba pokaz wszystkie i ja sobie ustawiłam- drzewko od najnowszego Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:01 też tak robię ale jak wysyłam posta to mi wraca na drzewko i za każdym razem muszę na nowo ustawiać Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowakoza Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:04 degula no ja też za kazdym razem- ale moze to opanujemy Odpowiedz Link Zgłoś
amadziaa Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:10 o właśnie ustawiając "od najnowszego" pokazują się te posty pokolei a nie wskakują w środek drzewka super już sobie tak ustawiam Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:59 Nawet mam w tym penie niecałą pół Puregonu do 2010 roku ale super przyda się Odpowiedz Link Zgłoś
amadziaa Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:56 katrinn no właśnie boss gg że będą na mnie uważać przy stymulacji bo już mam w każdym jajniku dużo małych pęcherzyków...tak na oko to w każdym z 6-8...ciekawa jestem czy to te pęcherzyki teraz na stymulantach będą rosły czy jeszcze powstaną nowe?? hmm no zobaczymy. pamiętam że na gonalu i menopurze to dupa też najpierw było 6 ale przestały rosnąć a wybił się tylko jeden...mam nadzieję że teraz wszystkie będą sobie rosły powolutku ale równomiernie Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 09:57 no nie teraz to musza urosnąc super pecherzyki by jajeczka były gotowe do powstania nowego zycia. a powiedz kiedy masz wizytologie?? Odpowiedz Link Zgłoś
amadziaa Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:08 wizytologie?? hmm no następną wizytę mam "już" w środę...ze względu na te małe pęcherzyki dzień wcześniej niż zazwyczaj. dostanę wtedy kolejne leki bo akurat mi się skończy i dipherelina i Puregon...ciekawe ile kasy znów będę musiała przynieść, tym razem nie napisali ani nie powiedzieli ile mieć ze sobą ... potem kolejna wizyta w piątek a potem mam zamiar jechać na rajd na mazury juuuupiii mi tu w tym drzewku tylko przeszkadza że można odpowiadać na posty tak że nie wyskakują na końcu tylko w środku drzewka ... nie jest po kolei wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:11 czyli czekamy do srody na piekne widoki. a ile zapłacisz to mozesz sobie mniej wiecej obliczyć, podobnie jak teraz zapłaciłas - gdyby cos to bardziej bedzie mniejsza kwota Odpowiedz Link Zgłoś
amadziaa Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:15 degula biorę po 100 jednostek katrinn teraz wydałam 800 zł ale w następnym tygodniu dojdzie mi jeszcze do tego dipherelina bo teraz kupowałam tylko Puregon... i jeszcze dostałam zakaz na słodycze i nakaz jedzenia grejfrutów plus lactovaginal na noc. i się wam pochwale że waga mi nadal idzie w dół...pomalutku nawet jeszcze kilogram się chyba nie uzbierał ale się cofam a nie idę do przodu także się bardzo cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:18 ale wiesz ile za diph? nie wtedy dodaj sobie troszke wiecej kaski na to a dlaczego grejfrutów jesc nie mozesz?? i waga w dół no no kochana jestesmy z Ciebie dumne bardzo1!!) Odpowiedz Link Zgłoś
amadziaa Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:20 no grejfruty na zakwaszenie organizmu żeby żadne bakterie się nie przyplątały...właśnie nie pamiętam ile za tą dipherelinę płaciłam muszę sobie zerknąć do swoich kosztów spisanych na wykresach na 28dni... i przypomniałam sobie dziewczyny mój sen dzisiejszy hahahhaha śniło mi się że byłam na akupunturze rany boskie igły mnie już we śnie prześladują Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:23 a to ja wam powiem mój sen... szok ja nie wiem co - cały czas snił sie ten sam motyw - drzwi od mieszkania, które same sie otwierały - tzn. ja je zamykałam a one same sie otwierały - i tak cała noc...!!! masakra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:26 kattrinno to dziwny sen, ciekawe co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:30 no własnie nie wiem... ja próbowałam je zamknąć by wyjsc z domku, a one na złość same sie otwierały... wiem ze zamkniete drzwi sa oznaką trudnosci, ale nigdzie nie moge znalezc co oznacza ze sie nie chca zamknąc własnie tylko same na chama sie otwieraja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowakoza Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:32 kattrin no to tak: Ty boisz się bo zamykałaś te drzwi a sen ci mówi - nie lękaj się przed otwarciem nowych sfer życia. No i na chama chce Ktoś zebys jednak przez nie przeszła Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:36 hihihihi, tylko ze ja sie nie lekam nowego trybu zycia i nowej sfery terazniejszosci - nawet powiem szczerze ze jest mi z tym cudownie, co przekonuje mnie jedynie o słusznosci moich przekonań... wiec nie wiem co oznaczac maja te ciągle otwierajace sie drzwi... moze to, że choc ja bardzo chce zamknąć moje stare zycie, ono bedzie jak ten rzep trzymało sie mnie i nie pozwalało o sobie cholera zapomniec???? myslisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:35 amadziawłaśnie patrzyłam mój też 600 bo ja chyba brałam po 15 albo 30 kurde niepamietam, saper będzie wiedział.Ciekawe na ile by starczyło jak ja brałam np Merional po 75 jednostek, zawsze to parę złoty się zaoszczedzi.Pogadam z lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:37 Właśnie patrzyłam na necie ile to stoi i 530 euro taka 600-tka, ja dostałam go na receptę w niemcach. Odpowiedz Link Zgłoś
amadziaa Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:45 no ja na swoją wizytę za tydzień mam przynieść resztki puregonu żeby ew dostrzyknąć ehhh się normalnie głupia nie mogę doczekać ... Odpowiedz Link Zgłoś
agio79 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 11:18 Znalazlam znaczenie snu: zamykające się drzwi - sam siebie pozbawiasz możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 11:20 agio79 napisała: > Znalazlam znaczenie snu: zamykające się drzwi - sam siebie pozbawiasz możliwośc > i kochanie to wiem!!!! a co z otwieraniem sie????? bo mi sie one otwierały same!!! Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:20 amadziaa kurcze ja niepamiętam ile brałam ale to nie do icsi sie stymulowałam, ciekawe na ile starczyłoby te prawie pół fiolki hmm Odpowiedz Link Zgłoś
amadziaa Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:23 degulaja teraz do pena wsadziłam 600 i mam brać po 100jednostek...pielęgniarka mówiła mi żeby nie robić tak jak jest w instrukcji że najpierw przekręcasz do kropki i wypuszczasz tą ilość a dopiero potem ustawiasz dawkę tylko wystarczy mocniej wkręcić igłę tak żeby pojawiła się kropelka i odrazu ustawić dawkę...to też ponoć pomaga na zaoszczędzenie iluś tam jednostek...zawsze coś nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:25 ciekawe czy jest Merional do pena Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 10:11 a po ile jednostek bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 11:07 hej hej gdzie jestescie??? Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 11:13 kattrinja jestem przy drugiej kawie Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 11:14 och zapodasz i mi?? matko tak mi jest niedobrze jakos dzis, ze szok.. nie umiem sobie poradzic z ta dretwa pogoda... ( Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 11:14 o jeju niech już boćka naprawią bo to forum jest straszne, gdzieś mi posta wcieło. Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 11:17 Mnie też głowa boli, u nas ciemno raz pada raz nie, dzisiaj mam wolne i sie nudzę Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 11:19 degula5 napisała: > Mnie też głowa boli, u nas ciemno raz pada raz nie, dzisiaj mam > wolne i sie nudzę ja mam tyle pracy ze ledwo sie wyrabiam, ale jakos dziś na nic kompletnie nie mam ochoty... wrrrr... ale juz od 15 ide na załuzone odpoczywanie 2 dniowe hihihihii i w poniedziałek juz bociek bedzie wiec hip hip huraaaa ) Odpowiedz Link Zgłoś
agio79 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 12:04 U mnie też szaro, buro i ponuro Ale dziewczynki za 2 dni 1 Dzień Lata! Trzeba będzie zmienić tytuł wątku Oby tylko słońce zaświeciło. Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 12:10 to z ffenixiem pomyslimy coby zmienic wiosenna na letnia odsłone - ale wydaje mi sie ze moze tytuł zostawmy, a zmienmy tylko nasze nastawienie na letnie cio?? Odpowiedz Link Zgłoś
agmys86 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 12:28 Degula nadal chcesz nr gg do Inezz? A tak w ogole to witam piekne panie Ja juz spakowana. I wczoraj siedzialam do 1 w nocy raczej do dzisiaj do 1:00 i napisalam prace. Dzisiaj usiadlam tylko i skompletowalam bibliografie i spis tresci poprawilam Wyslalam poczta do promotora i zapewne znowu powie ze nie podoba mu sie, no ale trudno. Ja narazie mam od tego wakacje potem sie bede martwila. Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 12:43 agmys86 tak, jak możesz to zapodaj bo ma mi wysłać leki a chciałabym za nie zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
inee_z Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 13:02 degulka Kochana nie dostałam na bocianie Twojego adresu Moze mi na maila wyślesz to wyslę Ci dzis te leki. Co do kaski to nie ma problema Moze kiedyś Ty będziesz mogła mi w czymś pomóc Niech Ci wyjdzie na zdrowie ten Folik Mój mail : ewelins@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
inee_z Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 13:14 A tak w ogóle to dopiero was znalazłam dziewczynki sie zalogowałam Doczytałam, że u kurki sie nie udało Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 13:16 ineezwysłałam meila Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 13:03 Laski jadę do notariuszaaaaaaaaaaaa huraaaaaa zaczynamy icsi Odpowiedz Link Zgłoś
inee_z Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 13:17 degula no to superancko Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowakoza Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 13:22 a kate123 miała wczoraj wizytkę chyba ... Odpowiedz Link Zgłoś
g-igus Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 17:41 tak miała i widziała pięknie bijące serduszko Odpowiedz Link Zgłoś
g-igus Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 18:08 fioletowakoza napisała: > a kate123 miała wczoraj wizytkę chyba ... tak miała i widziała pięknie bijące serduszko Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 19:49 Hejka laski byłam u notariusza ale się okazało że potrzeba zaświadczenia z urzędu skarbowego o uregulowaniu spadku czyli w poniedziałek do US i do notariusza ja to mam pecha co nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
amadziaa Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 20:43 degula to nie pech tylko biurokracja papierki no i zamotane prawo na którym nikt się nie zna ... głowa do góry teraz to już jesteś bliżej niż dalej także dasz radę jeszcze ten mały kroczek zrobić przecież a zaczynasz odrazu czy czekacie na start np po wakacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 20:58 amadziaa chciałabym odrazuniewiem czy zdążę do lekarza nawet niewiem czy znajdzie czas, a ja potrzebuję antyki bo na dniach dostanę @ niewiem co będzie Odpowiedz Link Zgłoś
adu_ska Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 21:53 helloł laseczki!!!kurka bardzo mi przykro!!! ktos sie pytał jak adzia się czujeotoż adzi z nosa kapie.kicha ,prycha i ma wszystkie oznaki zbliżającej się @.tak to jest Odpowiedz Link Zgłoś
adu_ska Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 21:55 ale dziko na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
delf3 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 22:24 Taaa.... strasznie tu dziko((( chyba poczekam na boćka Odpowiedz Link Zgłoś
delf3 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 22:17 adu_ska napisała: > helloł laseczki!!!kurka bardzo mi przykro!!! > ktos sie pytał jak adzia się czujeotoż adzi z nosa kapie.kicha ,prycha i ma wsz > ystkie oznaki zbliżającej się @.tak to jest WITASKI wieczorkiem)) no ja sie pytałam)) adzianie mów tak@ ma nie byc bo teraz to falka dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 22:22 ale tu pusto ja chcę boooooooooooooćka Odpowiedz Link Zgłoś
delf3 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 22:25 bry wieczór degulkamasz racje do d...y tu a i babeczek niet( Odpowiedz Link Zgłoś
agmys86 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 13:17 degula bajerancko. No to bedzie kolejna fala Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 13:42 Degulko słoneczko tak bardzo sie ciesze)) hip hip hurrrraaaaa ) Odpowiedz Link Zgłoś
madziab.1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 14:05 hello dziewuszki Degulkatak sie cieszę,że będziesz miała niedługo kaskę na ICSI . Jakoś wolę naszego Boćka to forum trochę jest nieprzejrzyste... Miłego popołudnia Wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 14:10 Musimy jakos wytrwac nie, do poniedziałku jakos zleci tutaj ) i tak super ze mamy gdzie pogadac nie, korzystając z grzecznosci gazetowej ) Odpowiedz Link Zgłoś
madziab.1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 14:12 jasne, że przetrwamy a kiedy Adzia testuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 14:14 chyba jak dobrze pamietam to 22.06?? Odpowiedz Link Zgłoś
delf3 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 16:51 witam na popołudniowej kawce ale coś czuje że ja sama wypiję bo mało nas tu (((wogule to nie ma jak nasz bocianek))degulkasuper że ruszycie z icsi ))) mam nadzieje że juz wkrótce zafalujemy dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
delf3 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 16:57 kurkastrasznie szkoda że się nie udało(((....może kolejny raz będzie szczęśliwszy adziajak się czujesz/ do testu juz tylko 4dni? Kurczę skąd macie emotki? bo ja nie umiem się tu odnależć? Odpowiedz Link Zgłoś
g-igus Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 17:40 witajcie agio dzięki za info kurka bardzo mi przykro katrin kurka niestety nie ma mrozaczków marita trzymam kciukasy za wysoką betkę degula super że sprawy nabrały tempa i ruszyło z kopyta podsyłam dla potrzebujących wirolki Odpowiedz Link Zgłoś
1-py-sia Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 22:25 widzę, że coś się gubicie na tym forum, naprawdę zapraszam na inne forum, bardzo podobne do boćka i dużo bardziej czytelne od tego, jak będziecie chciały to możemy założyć tam nasz wątek www.gimbla.pl/baybus/viewforum.php?f=38 Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 22:27 i tak nas mało co tu jeszcze jak gdzieś indziej wyskoczymy to sie nie odnajdziemy Odpowiedz Link Zgłoś
delf3 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 22:29 tak malo nas i chyba więcej nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 22:33 delf3 ale za to się nagadamy za wszystkie czasy w paniedzielnik Odpowiedz Link Zgłoś
1-py-sia Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 22:33 ale tu jakoś tak nie piszecie jeden post pod drugim, tylko są takie skoki i trzeba szukać postów według godziny dodania, a tam naprawdę przeszło sporo dziewczynek z boćka, zajrzyjcie chociaż, ja jestem na nadzieja po transferze jeśli się nie zdecydujecie to ok, będę was tu podczytywała. Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 22:34 bo trzeba ustawić według najnowszego posta Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 22:50 ttp://www.gimbla.pl/baybus/viewtopic.php?p=825745#825745 tu jest tymczasowy wątek bardziej czytelny od gazety.pl rzeczywiście bardziej czytelny, laski zrobiłam nam wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 22:51 www.gimbla.pl/baybus/viewtopic.php?p=825745#825745 Odpowiedz Link Zgłoś
agio79 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 23:01 Moze jednak zostaniemy tutaj...? Jest nas tak mało, a jak się będziemy przenosić, to zostanie garstka dziewczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
1-py-sia Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 23:03 degulaspróbuj wkleić jeszcze raz, bo nie ma linka Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 23:07 www.gimbla.pl/baybus/viewtopic.php?t=15207&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 23:08 Ja wysłałam tym co miałam na gg i one zapodają dalej Odpowiedz Link Zgłoś
1-py-sia Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 23:14 degula wskakuje mi pusta strona może podaj temat to poszukam bezpośrednio, bo na pogaduchach nie widzę nowego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 23:16 to może nie tam założyłam gdzie trzeba taki sam temat jaki ten ma, i jest na dziecko-leczenie niepłodności-wiosenne.... Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 23:18 a mi sie normalnie otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
1-py-sia Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 23:25 chyba powinien być na pogaduchy i inne luźniejsze dyskusje - starania i leczenie niepłodności Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 23:27 teraz niewiem jak go przenieść Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 23:30 www.gimbla.pl/baybus/viewtopic.php?p=825775#825775 teraz już będzie chyba ok Odpowiedz Link Zgłoś
1-py-sia Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 23:39 działa i prawie jak na boćku, no to przeskakujemy Odpowiedz Link Zgłoś
degula5 Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 19.06.09, 23:42 LASKI ZAPODAJCIE TEN ADRES DALEJ DO PONIEDZIAŁKU JESTEŚMY TAM Odpowiedz Link Zgłoś
adu_ska Re: Wiosenne cuda każdej z nas się uda 20.06.09, 11:26 czekam na linka z potwierdzeniem i jestem z wami. Odpowiedz Link Zgłoś