jhoan 29.07.09, 16:31 jak to jest? zapisałam się na 1 wizytę do Novum za 1.5 mies! Tak bedzie wyglądało leczenie? Przeciez w takim tempie to nic dziwnego ze leczenie trwa latami Czy w jakieś innej klinice w Warszawie jest lepiej z dostępnością? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisa3 Re: kolejki do klinik 29.07.09, 16:41 Myśle,że jak już zaczniesz działać to będzie co innego, pozatym miej na uwadze, że jest sezon urlopowy. Fakt faktem,że nawet w prywatnych klinikach robią ci łaskę. To dlatego,że leczenie niepłodności tak naprawdę w Polsce raczkuje.Klinik jest poprostu za mało. Ja nawet jak jestem umówiona na godzinę to czekam nawet jeszcze z półtora nawet wtedy gdy mam umówiony zabieg na konkretną godzinę, która odgrywa ważną rolę. No cóż lekarze są rozrywani. Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: kolejki do klinik 29.07.09, 16:49 z tego co wiem, to Novum czas oczekiwania na pierwszą wizytę zależy od wybranego lekarza. Potem jest z górki. Cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka-13-13 Re: kolejki do klinik 30.07.09, 09:22 My leczymy się w InviMed w Warszawie i tak długo nie czekam na wizytę do lekarza ale tak jak dziewczyny pisały wcześniej jest to teraz okres urlopowy i do jakiego lekarza się zapisałaś bradzo obleganego czy mniej Odpowiedz Link Zgłoś
markus0123 Re: kolejki do klinik 30.07.09, 10:31 Jeśli zamierzacie korzystać\leczyć się w Novum to proponowałbym od razu zrobić mężowi badanie nasienia (osobiście w tym celu udałbym się do innej kliniki ale to taka drobna uwaga) i jakby coś było nie tak to zapisać go do androloga\urologa. Do dr Wolskiego w Novum często też czeka się dwa miesiące a czasami i więcej i to po sezonie urlopowym. Odpowiedz Link Zgłoś
jhoan Re: kolejki do klinik 30.07.09, 11:31 dziekuje za odpowiedzi do androloga sie zapisaliśmy, bylismy, nie czeka się tak długo natomiast do ginekologa zapisałam sie wlasnie do dr Wolskiego, ale tak mi zaproponowala recepcjonistka, nie znam tamtejszych lekarzy, ale niestety, do wszystkich takie kolejki, moze faktycznie przez to ze wakacje czy dr Wolski to dobry lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
jhoan Re: kolejki do klinik 30.07.09, 11:35 a nie, nie Wolski, Woźniak, czy może ktoś z Was zna tego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
green-koala111 Re: kolejki do klinik 30.07.09, 11:36 Jhoan ja tez pierwsza wizyte mialam w Novum. Pani mi powiedziala,ze za miesiac dopiero wolny termin,ale jakas Pani zrezygnowala, to mnie wczesniej przyjal jakis doktor. Czekalam, bo wczesniej pojechala, Pan sobie chodzil, krecil sie ,ale przed terminem nie przyjal, dopiero jak godzina wybila. Wiec zmienilam na Invimed. Terminy krotkie, teraz to nawet z dnia na dzien moge sie zapisac. Fakt ,ze czasmi sie opozniaja wizyty,ale wole poczekac godzine niz miesiac. A teraz chodze kolo poludnia, to wogole nie a kolejek, jak wczesniej troszke przyjade to mnie doktor przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia771 Re: kolejki do klinik 31.07.09, 11:14 W Novum na pierwszą wizytę czekałam 1 miesiąc potem odsyłano mnie od jednego do drugiego lekarza a na końcu okazało się że mi nie zrobią mi in vitro. Trwało to kilka miesięcy. Potem trawiłam do Invimedu jest dużo szybciej . Odpowiedz Link Zgłoś
olenka-13-13 Re: kolejki do klinik 31.07.09, 11:29 mynia771 i green-koala111 a do kogo chodzicie w InviMed? Odpowiedz Link Zgłoś
mynia771 Re: kolejki do klinik 31.07.09, 19:44 Ja chodziłam do dr Rokickiego. Miałam in vitro w lipcu jednak nie udane . zamierzam spróbować w pażdzierniku u tego samego lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
green-koala111 Re: kolejki do klinik 03.08.09, 14:44 Mynia 771 ja chodzę do doktora Tomasza Dworniaka. W sumie niektorzy na niego narzekaja , niektorzy chwala. Ja nie narzekam. Odpowiada na moje pytania. Fakt ze jak nie zapytasz to sie nie dowiesz,ale podobno u wiekszości lekarzy tej specjalizacji tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
green-koala111 Re: kolejki do klinik 03.08.09, 14:46 Sorki . MIało byc olenka13-13 Odpowiedz Link Zgłoś
olenka-13-13 Re: kolejki do klinik 03.08.09, 14:56 mynia771 i green-koala111 dzięki za odpowiedz Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mynia771 Re: kolejki do klinik 06.08.09, 19:16 Witaj olenka-13-13 a u kogo Ty się leczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś