Gość: Paola IP: 82.139.13.* 27.12.03, 08:59 Hej dziewczyny odezwijcie się....co tam u Was??? Napiszcie parę słów-czekamy na wieści. Jak się czujecie? Jak objawy? itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a.p5 Re: Do "zaciążonych" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.03, 15:47 Hej Paola, ja cały czas jestem na tym forum, już chyba się tu zasiedziałam, ale wysyłam duzo wirusków ciążowych i z całego serca zyczę zarażenia Czułam się kiepsko (brzuch bolał), progesteron za mały biorę luteinę 2x2 dziennie i trochę się boję, ale wierzę, ze będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: Do "zaciążonych" 29.12.03, 16:04 Gosiu oszczędzaj się!Siedz tu i intensywnie wysyłaj ciążowe wiruski. Mam cichą nadzieję,żę tym razem się uda,ale wolę tego głośno nie mówić żeby nie zapeszyć.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.p5 Re: Do "zaciążonych" IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.12.03, 16:17 Vikasku, wysyłam , wysyłam, objełam nawet monitor, zeby expresem doszło))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: Do "zaciążonych" 29.12.03, 16:32 Uśmiałam się,ale każdy sposób jest dobry.Serdeczne dzięki. Trzymam kciuki żeby u Ciebie było wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamarta77 Re: Do "zaciążonych" 29.12.03, 17:00 no to chyba sie tez dopisze dlugo z wami bylam choc zadko sie odzywalam, teraz tez nie moge sie pozbyc nawyku czytania watkow z cyklu "nowy cykl-starania" i ciagle trzymam kciuki za was wszystkie a moj okruszek (wystarany po roku prob co jest sukcesem nie lada, bo poprzedni sie udal dopiero po 3 latach leczenia) zaczal wlasnie osmy tydzien i strasznie mi dokucza. poprzednio nie mialam zadnych (!!!) dolegliwosci ciazowych a teraz mi niedobrze od rana do wieczora wiec ciezkie sa dni z dwulatkiem a najgorsze gotowanie mu obiadkow! pozdrawiam was wszystkie i jeszcze raz zycze powodzenia! -Marta ps: mam nadzieje ze nagroda za te meki bedzie upragniona dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś