ruda_czarna 01.09.09, 11:11 Witaj biedroneczko. Razem byłyśmy na kwietniowej IUI. po nieudanej odpuściłam sobie forum i wszelke starania. od niedawna znów czasem zaglądam na forum ale dawno Cię nie widziałam. Co u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronka.online Re: do biedronka.online 01.09.09, 11:42 praktycznie już prawie nie zaglądam i nie piszę na forum, wszystko już wiem nt. leczenia tj. IUI a IVF na razie mnie nie interesuje, zresztą nie mam teraz czasu, pracuję na dwa etaty, aby nie mieć wolnego czasu, zarabiać na leczenie i nie myśleć o braku dziecka, z różnych powodów zdrowotnych i osobistych nie robiłam od tego czasu nic, jeśli wszytsko będzie po mojej myśli to do 4IUI podchodzę pod koniec października i być może zaczepię się na październikowy wątek jeśli taki będzie, dzięki za zainteresowanie a co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_czarna Re: do biedronka.online 01.09.09, 13:35 ja od maja w zasadzie nie zagladałam na forum. Od czerwca z przyjacelem męża prowadzimy firmę i w zasadzie nie miałam czasu na nic poza pracą. Mąż wtedy znów zaczął łykać tabletki i we wrześniu mielśmy znów spróbować IUI. przestałam brać clo, robić testy owu i wogóle cokolwiek i zaszłam w ciąże... do dziś niewiem jak to się stało skoro przez 4lata nic... jestem teraz w 11tc. no i czasem teraz wpadam na forum dodać otuchy Tobie moja droga życzę aby w twoim brzuszku też zagościło maleństwo. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś