cichutko 30.05.04, 22:14 Jakie macie doswiadczenia? Bo ja chcialabym sprobowac ale nie wiem od czego zaczac:-) to wcale nie jest takie proste. Pozdrawiam, Niunia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
60sekund Re: medytacja 31.05.04, 00:51 > Jakie macie doswiadczenia? Bo ja chcialabym sprobowac ale nie wiem od czego > zaczac:-) Ja bym zastanowil sie najpierw jaki sobie stawiam cel i co chce osiagnac za pomoca medytacji [np. cel religijny czy tez redukcje stresu etc]. A pozniej staral sie znalezc srodki wiodace do tego celu. Czy chodzi Ci o jakas konkretna medytacje ? Z jogi, buddyzmu, chrzescijanstwa, taoizmu [roznych medytacji jest bardzo wiele]. Jeżyk Odpowiedz Link
woman-in-love Re: medytacja 31.05.04, 16:15 > Czy chodzi Ci o jakas konkretna medytacje ? Z jogi, buddyzmu, chrzescijanstwa, > taoizmu [roznych medytacji jest bardzo wiele]. > a nie mozna tak po prostu, bez jakiegos specjalnego rytuału - usiąśc i siedzieć? Cicho, bez ruchu, zwyczajnie? Odpowiedz Link
60sekund Re: medytacja 31.05.04, 21:46 Wszystko mozna :) - co kto lubi. Napisalem tylko co ja bym zrobil. Jeżyk Odpowiedz Link