miska_malcova Re: polecam szkołę-Kraków 19.10.05, 20:43 moja ulubiona nauczycielka tak uczy, ale niestety godziny mi nie odpowiadają Odpowiedz Link
happyape Re: polecam szkołę-Kraków 21.10.05, 23:56 a ja www.ananda.com.pl, bo mają super salę;-) Odpowiedz Link
mimansa Re: polecam szkołę-Kraków 28.01.06, 15:09 Zgadza się! Widziałam zdjęcia. Trzeba dodać, że tam prowadzą jogę Sivanandy. Ja dla odmiany polecam inne miejsce, gdzie nauczają metodą Iyengara - solidnie i w kameralnych grupach: Studio Jogi Katarzyny Pilorz na Gertrudy 4. Więcej szczegółów na: www.studiojogi.pl Odpowiedz Link
borekq nowe wakacje - nowy konkurs 12.06.06, 21:06 przeprasza za reklamę, ale w tamtym roku wszystkim uczestnikom się podobało, więc chyba warto: Zapraszamy do udziału w drugim ogólnopolskim konkursie wiedzy jogicznej w portalu www.joga-joga.pl/. Nagrodami w konkursie są fantastycne wakacyjne wyjazdy z jogą ufundowane przez renomowane szkoły jogi w Polsce. W konkursie może wziąć udział każdy- szczegółowe informacje w portalu. :-):-))) BorekQ www.joga-joga.pl pierwszy portal o jodze Odpowiedz Link