smokbartalski 26.07.01, 11:36 Organizujemy spływ po kosztach od ok.10-20.08.Musisz umieć pływać i nastawić się na aktywne korzystanie z kajaka.Ruszamy zawsze rano,więc jeśli musisz wieczorem wlać w siebie morze alkoholu, to odpuść sobie ten post. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smok Re: DRAWA -wici IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 27.07.01, 11:25 AGHNE szukaj mnie w kontaktach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: DRAWA -wici IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 27.07.01, 11:26 AGNES oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: DRAWA -wici IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 19:43 aktualizacja po awarii forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: DRAWA -wici IP: *.doebling.sth.ac.at 10.02.02, 00:08 Drawa jest super! Uwazajcie na polu namiotowym przy moscie w okolicach poligonu wojskowego pomiedzy Drawskiem Pomorskim i Kaliszem Pomorskim. W zeszlym roku pocieto mi namiot i pozbawiono kilku srednio cennych rzeczy. Inni mieli jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ollena Re: DRAWA -wici 10.04.02, 00:34 Niewiele wiem o Drawie ( popłynęłabym chętnie.... ), ale jedno co wiem, to, że w Drawsku P.są najpyszniejsze drożdżówki świata, a przynajmniej były dwa lata wstecz. Nie pamiętam adresu, ale trafię z zamkniętymi oczami...:) krulenka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś