magdalenagg Re: adwokat-rozwod-katowice 09.04.21, 13:40 Ze znanych mi i zaufanych prawników to mogę polecić mecenasa Igora Klimkowskiego tu kontakt tel. 600 365 228. Jest to świetny fachowiec z ogromnym doświadczeniem. Co ważne - zawsze osobiście stawia się na spotkaniach oraz rozprawach. Odpowiedz Link
arlettabolesta Re: adwokat-rozwod-katowice 10.04.21, 04:51 Witam, z kolei nt. kościelnego procesu o nieważność małżeństwa pozostającego w związku z rozwodem zapraszam również na mój blog: rozwody-koscielne.eu/ dr Arletta Bolesta adwokat kościelny zatwierdzony mail: a.bolesta@op.pl Odpowiedz Link
jgawel80 Re: adwokat-rozwod-katowice 28.09.22, 11:18 W Katowicach polecam mecenas Karinę Chodań Odpowiedz Link
aleksja1112 Re: adwokat-rozwod-katowice 22.05.21, 17:19 Mecenas Igor Klimkowski reprezentował mnie w sprawie rozwodowej, zawsze miał dla mnie czas i bardzo rzetelnie traktował moją sprawę. Byłam bardzo zadowolona. Zawsze stawiał się osobiście na rozprawach, co było dla mnie ogromną zaletą. Odpowiedz Link
headie1 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.05.21, 14:39 Także polecam mecenasa Igora Klimkowskiego - ma bardzo konkretne podejście do swoje pracy. Moje oczekiwania co do rezultatu zostały pozytywnie spełnione. Bez zastrzeżeń mogę polecić tego pana. Rozwiodłam się szybciej niż się tego spodziewałam :) Odpowiedz Link
eden82 Re: adwokat-rozwod-katowice 11.07.21, 10:40 Takie kwestie najlepiej przegadaj sobie z prawnikiem. Wiele osób tutaj poleca mecenasa Klimkowskiego, ja również miałam okazję z nim współpracować właśnie przy sprawie rozwodowej i alimentacyjnej i byłam bardzo zadowolona. Polecam także ze względu na jego osobistą reprezentację na rozprawach. Mogę go szczerze polecić. Odpowiedz Link
billie34 Re: adwokat-rozwod-katowice 15.08.21, 11:29 Z początku myślałam, że sama sobie poradzę ze sprawą rozwodową. Jednak cała sytuacja mnie na tyle przerosła ze musiałam skorzystać z usług prawnika. Reprezentował mnie pan adwokat Igor Klimkowski. Solidny i kompetentny człowiek. Jak najbardziej godny polecenia. Numer telefonu to 600 365 228. Odpowiedz Link
deejw Re: adwokat-rozwod-katowice 20.09.21, 12:25 Miałem styczność z 4 prawnikami z Krakowa i okolicy, dwóch z nich nawet jest tu polecanych i też są spoko, ale najlepszy i wyróżniający się jest zdecydowanie Mateusz Mosor. Mówcie co chcecie ale nie każdy nadaje się na prawnika, dobry prawnik poza wyuczoną wiedzą i obowiązkowością musi mieć to coś, jakieś zacięcie, pomysł, szybko dostosowywać się do sytuacji. Odpowiedz Link
kasiabez79 Re: adwokat-rozwod-katowice 10.10.21, 12:22 Współpraca z mecenasem Igorem Klimkowskim to gwarancja sukcesu i powodzenia. Wiem to z własnego doświadczenia i z własnego doświadczenia polecam go serdecznie. Dla mnie ważny jest kontakt z prawnikiem dlatego jestem bardzo zadowolona, że z panem mecenasem Klimkowskim kontakt był zawsze OSOBISTY, zawsze odbierał telefony no i stawiał się na rozprawach. Dzwońcie do niego 600365228 i umawiajcie się - mega warto! Odpowiedz Link
bumtarara2 Re: adwokat-rozwod-katowice 14.11.21, 10:30 Wysoki profesjonalizm i skuteczność, a dodatkowo bardzo dobry kontakt i przepływ informacji ze strony Pana mecenasa Igora Klimkowskiego - z czystym sumieniem mogę polecić. Zostawiam też numer telefonu do pana mecenasa: 600 365 228. Odpowiedz Link
anita1990iii Re: adwokat-rozwod-katowice 15.11.21, 10:51 wpierw wez dobrego detektywa którego moge Tobie smialo polecic www.detektywtrelka.pl/ Odpowiedz Link
ryska85 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.02.22, 15:09 Sprawa rozwodowa i wszystkie inne sprawy z tym związane profesjonalnie przeprowadzone przez mecenasa Igora Klimkowskiego. Szczerze mogę polecić współpracę z tym prawnikiem. Jest bardzo fachowy i ludzki do swoich klientów. To się bardzo ceni - tak jak i osobisty kontakt z klientami. Dzwońcie do mecenasa pod numer 600 365 228. Odpowiedz Link
silesianin Re: adwokat-rozwod-katowice 22.02.22, 13:09 Na śląsku działa mec. Anna Golan- specjalizuje się w sprawach rozwodowych. Dzięki temu stawki są dużo niższe niż u innych, ogólnych adwokatów. Odpowiedz Link
fredaaa1 Re: adwokat-rozwod-katowice 22.03.22, 15:04 Trafiłam do Pana mecenasa Igora Klimkowskiego zupełnie przypadkiem i jestem bardzo zadowolona. Dzięki poradom prawnym i pozwie jaki napisał udało mi się wygrać sprawę rozwodową. Tutaj namiary na niego tel. 600365228 Odpowiedz Link
julka8866 Re: adwokat-rozwod-katowice 21.04.22, 14:46 Mecenas Igor Klimkowski to zdecydowanie najlepszy adwokat z jakim miałam do czynienia. Zawsze dba o interesy swoich klientów osobiście, nie wysyła pośredników na rozprawy. Jest bardzo skuteczny. Kontaktujcie się z nim pod nujmerem 600 365 228. Odpowiedz Link
natdun1 Re: adwokat-rozwod-katowice 26.05.22, 15:19 Tylko pan mecenas Igor Klimkowski. Pierwszy raz spotkałam adwokata, który jest tak ludzki. Zawsze odbiera telefony, odpowiada na wszystkie pytania. Do tego ogromny plus za prowadzenie spraw osobiście i osobiste stawiennictwo w sądach. Warto do niego zadzwonić: 600 365 228 i omówić sprawy osobiście. Odpowiedz Link
rufus78 Re: adwokat-rozwod-katowice 30.06.22, 15:15 Korzystałam z usług mecenasa Igora Klimkowskiego i mogę go z całego serca polecić. Kontakt przez całą sprawę bez żadnych problemów. Dbał, abym na rozprawach czuła się komfortowo pomimo stresu. Po drugiej rozprawie z jego udziałem sprawa zakończyła się dla mnie dobrze. Z panem mecenasem można się bezpośrednio kontaktować pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link
jgawel80 Re: adwokat-rozwod-katowice 28.09.22, 11:19 Sprawdzony adwokat od spraw rodzinnych tel 500282887 Odpowiedz Link
mojra868 Re: adwokat-rozwod-katowice 28.07.22, 14:32 Pan Igor Klimkowski to rzetelny i doświadczony adwokat, prowadził moje sprawy z należytą starannością. Bez problemu można się z nim skontaktować tel. 600365228 także polecam. Zawsze osobiście odbiera telefony i rozmawia z klientem. Jest też na każdej rozprawie. Odpowiedz Link
nataszann90 Re: adwokat-rozwod-katowice 25.08.22, 11:21 Pan Igor Klimkowski to najlepszy adwokat z jakim miałam styczność. Bardzo kompetentny, profesjonalny i miły. Od samego początku do końca czułam, ze jest bardzo zaangażowany w moją sprawę. Zawsze kontaktował się ze mną osobiście i osobiście też stawiał się na rozprawach. Polecam kontakt bezpośredni pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link
anetta1235 Re: adwokat-rozwod-katowice 10.09.22, 10:50 Tylko mecenas Igor Klimkowski. Współpraca z takim prawnikiem to gwarancja sukcesu. Pan mecenas jest osobą niezwykle profesjonalną. Na każdej rozprawie stawiał się osobiście. Oczywiście sprawy wygrywa. Polecam dzwonić do pana mecenasa pod numer 600 365 228. Zawsze odbiera osobiście. Odpowiedz Link
wiki8005 Re: adwokat-rozwod-katowice 11.10.22, 12:10 Polecam adwokata Igora Klimkowskiego. Pan mecenas jest zawsze w OSOBISTYM kontakcie ze swoimi klientami. To rzetelny, odpowiedzialny, a do tego bardzo sympatyczny adwokat. Skontaktujecie się z nim bezpośrednio pod numerem telefonu 600 365 228. Odpowiedz Link
monika.kowalskak Re: adwokat-rozwod-katowice 20.10.22, 15:01 Adwokat Magdalena Chróścielewska - tylko i wyłącznie. Bez dwóch zdań. Możecie próbować szukać kogoś innego, ale ona jest po prostu najlepsza z najlepszych. !! Odpowiedz Link
evelyn123 Re: adwokat-rozwod-katowice 24.11.22, 11:31 Mam za sobą ciężkie sprawy sądowe ale kompetencja i rzetelność mecenasa Igora Klimkowskiego pozwoliły doprowadzić je do pomyślnego końca. Polecam tego adwokata. Zawsze osobiście stawia się na rozprawach, nie wysyła na nie zastępców. To się dla mnie bardzo liczy. Odpowiedz Link
zaneta1289 Re: adwokat-rozwod-katowice 31.12.22, 12:13 Adwokat Igor Klimkowski to świetny fachowiec. Współpraca z nim to czysta przyjemność. POLECAM - w szczególności za osobisty kontakt z klientem. Jest to dla mnie ogromny plus. Zachęcam do bezpośredniego kontaktu telefonicznego: 600 365 228. Odpowiedz Link
adriana185 Re: adwokat-rozwod-katowice 30.01.23, 14:17 Polecam mecenasa Igora Klimkowskiego. To konkretny i skuteczny fachowiec. Wiele spraw dla mnie wygrał i zawsze reprezentował mnie osobiście, bez aplikantów czy innych zastępców. Przesympatyczny i co najważniejsze - kontaktuje się osobiście ze swoimi klientami. Dzwoń do niego pod numer 600 365 228, na pewno odbierze. Odpowiedz Link
tola1967 Re: adwokat-rozwod-katowice 21.02.23, 10:28 Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii Pana Mecenasa Igora Klimkowskiego. Przede wszystkim bardzo dziękuję za osobiste zaangażowanie Pana Mecenasa. Przez cały czas byłam otoczona bardzo dobrą opieką prawną. Serdecznie polecam! Odsyłam do bezpośredniego kontaktu telefonicznego z Panem Mecenasem pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link
amelka_mel Re: adwokat-rozwod-katowice 13.04.23, 12:25 Współpraca z Mecenasem Igorem Klimkowskim to gwarancja profesjonalnej i kompetentnej pomocy prawnej. Pan Mecenas jest osobą niezwykle rzetelną i słowną. Potrafi przeprowadzić klienta przez trudne sprawy sądowe, jest bardzo pomocny. Zachęcam do kontaktu z panem mecenasem bezpośrednio pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link