Gość: nieuk IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 04.02.10, 18:26 Stolicą RPA nie jest Kapsztad, tylko Pretoria - sprawdziłem na Wikipedii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alfa Najlepsze kierunki na każdy miesiąc, czyli kale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:31 a Kuba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliski_wschod Najlepsze kierunki na każdy miesiąc, czyli kale... IP: 91.74.20.* 04.02.10, 18:39 Phuket w grudniu??? No, zycze szczescia. Tam szpilki przeciez nie mozna wsadzic. I blagam - jedziesz do Tajlandii, omijaj Phuket z daleka. No chyba ze DOKLADNIE wiesz po co tam jedziesz ... Tyle jest piekniejszych miejsc tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tul Brazylia w lutym? IP: *.chello.pl 04.02.10, 19:02 w lutym w Rio pada bardzo czesto wiec odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur cywiński Najlepsze kierunki na każdy miesiąc, czyli kale... IP: 212.59.250.* 04.02.10, 20:23 Szanowni Państwo KAPSZTAD nie jest stolicą RPA. WSTYD!! Odpowiedz Link Zgłoś
kararepa Kapsztad stolica :))) 04.02.10, 20:50 Jaka gazeta takie informacje. Ta agencja tez nie lepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
furka17 Re: Najlepsze kierunki na każdy miesiąc, czyli ka 05.02.10, 16:44 Gdzieś w tej autoreklamie holidaychecka jest napisane, że Kapsztad jest stolicą RPA? Nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mja-15 Re: Najlepsze kierunki na każdy miesiąc, czyli ka IP: *.chello.pl 06.02.10, 12:11 Ale nikt nie napisał, że to stolica RPA, tylko malowniczo położony Kapsztad w RPA. Odpowiedz Link Zgłoś
kitra1 Furka i mja 06.02.10, 13:06 Odrobine wyobrazni i dociekliwosci wam zycze. Artykul zostal poprawiony po krytyce na forum. Kiepski to musi byc portal jezeli wypuszcza taki gniot sponsorowany. Odpowiedz Link Zgłoś
furka17 Re: kitra1 06.02.10, 20:03 Właśnie z powodu dociekliwości przeczytałam ten artykuł, a wyobraźni na możliwe błędy w publikacjach internetowych mi nigdy nie wystarczy. Jeśli artykuł został poprawiony to dobrze. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kitra1 Bzdety gazety 06.02.10, 20:17 Nonsens o stolicy RPA zostal juz poprawiony. Smutne jest to, ze wiekszosc artykulow turystycznych umieszczanych w GW ma bledy merytoryczne. Poziom artykulow (i korekty) pelznie po ziemi. Byc moze gazeta zatrudnia na stazu trzecioklasistow. Jezeli czujesz sie urazona to po Twoim wyjasnieniu wycofuje zarzut braku dociekliwosci i wyobrazni. Artykuly z bledami w gazecie sa poza wyobraznia:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś