Dodaj do ulubionych

Brazylia airpass

19.10.11, 08:40
Wybieram się za kilka dni do Brazylii. Funkcjonuje tam system kupowania biletów na wewnętrzne połączenia Airpass, połączony z krajowymi przewoźnikami GOL i TAM (za ok.650USD 4 dowolne loty), czy ktoś korzystał z tej formy? Nie mogę w żaden sposób dokonać zakupu on line. Cały czas wyrzuca odmowę z powodu drobnych błędów przy rezerwacji. Może wiecie jak je kupić np. u jakiegoś agenta, w biurze itp?
W KLM, ani u agenta tam gdzie kupiłam bilety do Brazylii, nie mogą pomóc.
Albo może wiecie jak jest z biletami na miejscu?
Będę tam ponad 2 tyg, ale kraj wielki, plan zwiedzania ambitny i autobusem jeździć trochę kiepsko
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Alicja Re: Brazylia airpass IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.11, 11:09
      W zeszłym roku też miałam ten sam problem z kupowaniem biletów GOL, TAM, dopiero użycie karty American Express umożliwiło płatność. Proponuję znaleźć kogoś w Polsce kto ma tę kartę, albo skontaktować się z kimś z Brazylii (może z couchsurfingu), żeby dokonał zakupu biletów.
    • Gość: Leszek Re: Brazylia airpass IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 11:40
      Airpass na loty wewnątrz Brazylii jest rzeczywiście trudny do kupienia. Udało mi się tego dokonać przed 3 laty w biurze Lufthansa City Center w Katowicach, ale przy pomocy dobrego kasjera lotniczego. Większość nie wiedziała w ogóle, o co chodzi.
      Spróbuj także w Opodo. pl (bardzo dobra, profesjonalna obsługa) lub w Airclub w Warszawie. Wszystko można załatwić przez telefon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka