IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.12.11, 21:15
Witam, tym razem potrzebuję waszej pomocy w temacie bangkoku czy macie jakies polecane agencje turystyczne? zależy mi na lokalnym biurze, które pomoze w organizacji kilkudniowego wypadu do laosu/ kambodży.. jak czas i kasa pozwolą... baza wypadowa to bangkok, wiec najlepiej biura z siedziba w mieście bosko by było gdyby oddziały były w okolicy kao san, za wszelka pomoc z góry poraz kolejny ... DZIĘKI
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx nie wierze ... IP: *.play-internet.pl 19.12.11, 23:43
      po prostu nie wierze
    • untochables Re: bangkok 20.12.11, 08:47
      ola oczywiście na khao san masz sporo agencji turystycznych gdzie kupisz wiele wycieczek, ale tak sobie myślę że prościej było by zrobić to samemu, kup sobie bilety na Air Asi do Phnom Penh zwiedzisz stolice, przepłyniesz łódką do Siem Raep, zwiedzisz Angkor, potem Lao Air z Siem Reap do Luang Prabana i w dół Laosu przez Vang Vieng do Vientiane (jeśli coś więcej chcesz w Laosie zobaczyć to sobie to dołożysz) potem przez most przyjaźni do Udon Thani i powrót Air Asia do Bangkoku
      • Gość: gosc Re: bangkok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 11:56
        mysle ze wskazowki untochables są bardzo słuszne:-), agencja lokalna (szczegolnie w okolicy tak turystyczne popularnej jak Khaosan) zawyzy cene o jakies 50-200%, wiem, bo sama chciałam skorzystac z usług agencji lokalnej do organizacji pobytu w Tajlandii i najpierw usłyszałam ze nalezy się kwota 200% mojego załozonego budgetu(który nie był skromy!:), a w drugim przypadku jedynie 150%, wiec rezerwowałam w 'ostatniej chwili' bedąc na miescu via net i wszystko sie da samemu zorganizować:-)
        pozdrawiam i dobrych wrażeń
        elzb

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka