Dodaj do ulubionych

Kto był w Tunezji w Hotelu Les Pyramides???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 11:35
Jeżeli byliście w Tunezji w tym hotelu to proszę o Wasze opinie.Lecimy do
Tunezji 20.07 i chcielibyśmy poznać opinie ludzi, którzy tam byli a nie tylko
z biura podróży. Pozdrawiam i życzę miłego urlopu.
Obserwuj wątek
    • Gość: P. Re: Kto był w Tunezji w Hotelu Les Pyramides??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 09:39
      Całkiem przyzwoity hotel *** w Nabeul. Co prawda mieszkałam w hotelu Imene ale
      często bywałam w Les Pyramides. Duży hotel z fajnym basenem, hotel posiada
      własna plaże hotelową. Na pewno jest klima z tym, że chyba za dodatkową opłata
      (nie da sie przeżyć bez klimy)
      • Gość: barber Re: Kto był w Tunezji w Hotelu Les Pyramides??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 10:51
        Dzięki za info.To Ty już chyba po urlopie?Współczucia:)
        • Gość: P. Re: Kto był w Tunezji w Hotelu Les Pyramides??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:30
          nie, jestem cały czas przed urlopem :)
          W Nabeulu byłam w zeszłym roku. Pozdro
    • Gość: Paulina Re: Kto był w Tunezji w Hotelu Les Pyramides??? IP: *.chello.pl 13.07.04, 19:13
      Ja lecę do Les Pyramides 27.07. i też byłabym ciakawa jak tam jest? na
      wakacje.pl czytałam różne opinie.....
    • jotka151 Re: Kto był w Tunezji w Hotelu Les Pyramides??? 16.07.04, 14:00
      Hotel syfiasty, jedzenie obrzydliwe. Byłam w zeszłym roku, na dodatek niestety
      po sezonie - miejscowość nieturystyczna, brak rozrywek, plaże brudne. Jedyne co
      było fajne, to wycieczka na Saharę. Osobiście więcej nie pojadę, no chyba że na
      południe i do hotelu 4*.
      • Gość: Aska Les Pyramides IP: *.au.poznan.pl 19.07.04, 11:14
        Bylam 2 lata temu w hotelu Kheops obok hotelu Les Piramides. Hotelik calkiem
        niezly, ma swoja plaze i to wcale nie syfiasta, tylko dosc ladna, plaza
        syfiasta tez jest ale nie hotelowa tylko taka ogolno dostepna. Miejscowsc
        faktycznie nie jest za bardzo turystyczna i jezeli mialabym jeszcez raz wybrac
        to raczej pojechalabym na poludnie tam jest znacznie ciekawiej. Plusem jest to
        ze mozna na wlasna reke dosc szybko dostac sie do TUnisu i Kartaginy.
        Niewatpliwie plusem hotelu jest to ze obok znajduje sie kHEOPS 4* i dzieki temu
        mozna bez najmniejszego problemu korzystac z basenu Kheopsa ktory jest o wiele
        wiekszy. Pokoje sa dosc skromne ale nie wiem czy to jest tak bardzo istotne bo
        w pokojach zawyczaj sie tylko spi. Z tego co slyszlam od znajomych ktorzy tam
        mieszkali to klima byla dodatkowo platna. Na jedzenie nie narzekali. Codziennie
        mieli wieczorem jakies animacje, wiec generalnie sie nie nudzili. W pokojach
        nie ma minibaru. Jezeli masz jakies pytania to pisz. Postaram sie odpowiedziec.
        Milych wakacji, zobaczysz ze bedzie super... tunezja jest wspanial.
        Pa
        Aska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka