Dodaj do ulubionych

gdzie za 2 tys od osoby

IP: *.azoty.tarnow.pl 14.07.04, 14:47
chciałabym na przełomie sierpnia i wrzesnia wybrac sie z mezem na wakacje, W
sumie mozemy przeznaczyc na nie 4 tys. Gdzie za taką cene mozna leciec na dwa
tygodnie z wyzywieniem. Już głupieje od przegladania ofert. Pomocy!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Falka Re: gdzie za 2 tys od osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:08
      Hiszpania... wspaniale miejsce i niezapomniane wrazenia! Zwlaszcza Barcelona
      wieczorem!!! Kiedys polece tam ponownie:)
    • Gość: maja Re: gdzie za 2 tys od osoby IP: *.toya.net.pl 14.07.04, 22:35
      pieniążki kto ma, ten jedzie do wieliczki, a kto pieniążków nie ma ten palcem
      do solniczki
      • Gość: Dżek Re: gdzie za 2 tys od osoby IP: *.net.autocom.pl 14.07.04, 23:33
        maja, no koniec tych psikusow rozrabiaro, bo nam brzuchy pekna ze smiechu
    • Gość: Wojtek Re: gdzie za 2 tys od osoby IP: *.in-addr.octava.net.pl 14.07.04, 23:01
      Za te pieniądze spokojnie Egipt w hotelu ***. POLECAM!!
      • Gość: ixa Re: gdzie za 2 tys od osoby IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 23:42
        EGIPT i to extra warunki! a jak się jeszcze nie było, to i super wrażenia
        Chorwacja - super wakacje!
        Ja za tyle jadę na Objazdówkę z wypoczynkiem do Grecji

za 2000 zł można dużo...
        • Gość: channia Re: gdzie za 2 tys od osoby IP: *.azoty.tarnow.pl 15.07.04, 08:53
          cześć - dzieki za podpowiedzi. Co do Turcji i Egiptu to mam poważne obiekcje,
          bo teraz tam nas raczej nie kochają, a Hiszpania jest raczej droga. No nic,
          chyba pozostaje mi dalej szukać, ale dzięki...
    • Gość: channia last minute -gdzie szukać IP: *.azoty.tarnow.pl 19.07.04, 10:59
      Czy zauwazyliście, że w tym roku nie ma prawdziwych ofert last minute? Ceny
      niby okazjonalne, nie wiele różnią się od normalnych. A może wiecie, gdzie
      znaleźc prawdziwe last minute? Pozdrowionka Channia
      • Gość: max Re: last minute -gdzie szukać IP: *.neting.com.pl 19.07.04, 12:09
        channia w ogole nie mysl o jakis tam zagrozeniach w egipcie-to nie iran czy
        libia! jezdzi tam mnostwo polakow-ja niedawno wrocilem z sharmu i naprawde tam
        jest bezpiecznie i nie ma sie czego obawiac-wejdz sobie na fotum egiptu i
        poczytaj- za ta pieniadze o ktorych pisalac egipt jest najlepszym rozwiazaniem-
        przepiekne morze, rafy,zabytki, pewna pogoda-pozdrawiam i polecam
        • Gość: edzia Re: last minute -gdzie szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:02
          Możesz coś znaleźć na Krecie, ale weź pod uwagę, że drugie tyle wydasz na
          miejscu. Chyba jednak zastanów się nad Egiptem
          • Gość: channia Re: last minute -gdzie szukać IP: *.azoty.tarnow.pl 22.07.04, 11:25
            Na Krecie już byłam, a na Egipt chyba jednak sie nie zdecyduje. Padnie chyba na
            Tunezje.
            • Gość: max Re: last minute -gdzie szukać IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.04, 18:39
              wybierz egipt!!! tunezja tez jest spoko ale nie mozna jej porownywac z egiptem-
              nie znajdziesz tam takiego morza i przepieknych raf!!! przeciez jesli
              zdecydowalas sie na tunezje to argument z bezpieczenstwem odpada bo to tez kraj
              muzulmanski?!?
            • Gość: Stiwi Re: last minute -gdzie szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:37
              Egipt króluje i to zdecydowanie... Ale jak jesteś przyzwyczajona do Europy to w
              Tunezji będzie Ci łatwiej.

We wrześniu spokojnie powinniście coś ustrzelić 3* w Tunezji za 1700-1800pln,
              Egipt we wrześniu 4* do 2000pln na 2tyg bez problemu myślę, no i znacznie
              lepsza pogoda w Egipcie we wrześniu, niż w Tunezji.

Ofert last minute typowych nie ma, ponieważ pogoda na początku lipca w Polsce
              nie dopisała. Więc ludzie zamiast marnować pieniądze w barach i restauracjach
              nadmorskich, pomyśleli by lecieć za granicę, w końcu to nie jest bardzo duży
              wydatek. Masówka się rzuciła, samoloty są wypakowane po brzegi i stąd brak
              ofert last minute. Ale poczekaj na wrzesień, na pewno będzie już mniej tłoczno
              i więcej bardzo dobrych ofert last minute.

Osobiście myślę o tym by zaryzykować last minute z lotniska w Berlinie, podobno
              można trafić ciekawe okazje za śmieszne pieniądze.
              • Gość: channia Re: last minute -gdzie szukać IP: *.azoty.tarnow.pl 23.07.04, 10:25
                Słyszałam o ofertach w Berlinie, ale niestety w moim przypadku odpada. na razie
                próbuje na naszych lotniskach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka