Dodaj do ulubionych

Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena

30.01.13, 15:37
Witam ponownie, niestety przegladalem z narzeczona oferty wycieczek na Seszele i zauwazylismy, ze praktycznie wszystkie hotele (wyspa La Digue oraz Praslin) maja tylko opcje HB czy jest to mozliwe by za takie pieniadze, za ktore sie wykupuje podroz trzeba doplacac za dodatkowe picie lub jedzenie... bo sadze, ze HB nam nie wystarczy Z kolei na Malediwach bez problemu w cenie Seszeli (ktore maja HB) znajdzie sie All Inclusive. Jesli ktos byl na Seszelach moze doradzic czy znajdzie sie cos w opcji All za 2tyg do 16tyś na osobe. Pozdrawiam & z gory dziekuje z odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: frequentflyer Re: Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena IP: *.public.twinsnet.pl 30.01.13, 16:15
      Sprawdź klawiaturę, polskie znaki Ci nie wchodzą. A jak jeden jedyny raz weszły, to bez sensu (tyś. to oczywiście skrót od tyśąc?)
      różnica między atolem na Malediwach a hotelem na Seszelach jest taka, że na tych pierwszych resort w którym mieszkasz jest jedynym przedsiębiorstwem na danej wysepce, i nie możesz wyskoczyć na lunch do konkurencji, natomiast na Seszelach jakiś (choć nadal niewielki) wybór jest.
      Co byś chciał robić na Malediwach w jednym resorcie przez 2 tygodnie? Ja byłem 4 dni (po objeździe Sri Lanki), i po trzech miałem dość, znałem już każdą podpływającą pod rafę płaszczkę i każdego rekinka, obszedłem wyspę dookoła kilkadziesiąt razy, snurkowałem pięć czy 7 razy dziennie, przeczytałem trzy książki, i już nie miałem pomysłów. Fakt, kobieta z którą byłem przestała być moją narzeczoną dobre 30 lat wcześniej...
    • Gość: bepi Re: Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.13, 20:45
      opcja all na Seszelach kosztuje naprawdę majątek a mają ją niektóre hotele np
      Beachcomber Sainte Anne Resort za pobyt w opcji all na 14 nocy w takim hotelu to koszt od osoby od 4 tys euro-)
      Desroches Island Lodge .
      Maia Luxury Resort & Spa-Anse Louise (Insel Mahé) tutaj pobyt w all zaczyna się od 16.000 tyś EURO od osoby-)))
      ALL na Seszelach jest bez sensuuuuuu ! byłam , widziałam, polecam Seszele są cudowne
      • Gość: Jan Re: Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena IP: *.unitymediagroup.de 17.03.13, 21:59
        All na osobe 9 dni na wyspie Praslin z lotem to ok.1450 euro na osobe.
        tinyurl.com/bmcpmbx
        zaden wypas ale jedna turystka niemiecka go opisala i jest fajny.Jedyny minus i 2 punkty na 6 ze dla dzieci sie nie nadaje..!To przeciez wielki plus!!!Miala na pobliskiej plazy trawe morska ale sama winna bo pojechala w to miejsce o nieodpowiedniej porze roku.Ale cale szczescie jest tam mnostwo pieknych plaz...
        • Gość: gość Re: Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena IP: *.leon.com.pl 18.03.13, 14:39
          Jakoś nie widzę aby to była cena z all.
          • Gość: Jan Re: Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena IP: *.unitymediagroup.de 18.03.13, 15:57
            masz racje,to tylko Vollpension czyli pełne utrzymanie.
    • Gość: Natalyah Re: Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena IP: *.wagrowiec.vectranet.pl 18.03.13, 19:47
      Zdecydowanie znajdzie się coś tańszego. 16 tys za osobę to bardzo duża kwota.
      Spokojnie za 8, 9 tys na all można znaleźć bajkowe Malediwy. Wiem gdzie i jak:) Znam sprawdzone biuro. Proszę o kontakt na priv: ratara44@o2.pl
    • Gość: sam Re: Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.03.13, 22:33
      Seszele z AI to pomyłka. Chyba że rzygasz forsą. HP w zupełności wystarczy.
      • nata-lyah Re: Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena 20.03.13, 14:41
        HB wystarczy ale jeśli ktoś ma ochotę na all na Malediwach to również jest taka opcja i nie kosztuje bynajmniej 16 tyś zł. Oczywiście, wykupienie sobie all na Malediwach lub Seszelach to w gruncie rzeczy przepłacanie gdyż all w tych miejscach jest "okrojony".
        Prym w drożyźnie wiodą oczywiście Seszele jednak jeśli ktoś chce i kogoś stać to jak najbardziej polecam i zazdroszczę:)
        • Gość: Jan Re: Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena IP: *.unitymediagroup.de 20.03.13, 17:59
          A czy na osobe 9 dni na wyspie Praslin na Seszelach z lotem ,pelnym wyzywieniem za ok.1450 euro na osobe to drogo??????
          • nata-lyah Re: Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena 21.03.13, 13:24
            Osobiście uważam, że jak na ten kierunek i wyżywienie to jest całkiem ok:)
            Nie szukacie jeszcze kogoś chętnego?;)
    • Gość: jeaklin Re: Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena IP: *.as13285.net 27.03.13, 19:08
      jeśli chcesz all inc. proponuje poszukaj wycieczek z UK bo sa zdecydowanie tańsze.My za 2tyg all inc. na Dominikanie zapłaciliśmy ok 9tys złotych za parę ;-) ten sam osrodek z PL kosztował ok 12tys.
      • Gość: jeaklin Re: Seszele (HB) a Malediwy (All Incusive) Cena IP: *.as13285.net 27.03.13, 19:11
        tzn 12tys za osobe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka