Gość: Ania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.04, 21:23 Czy ktoś zna ten hotel i mógłby coś o nim powiedziedź??? A także o miasteczku, w którym się znajduje? Co warto zobaczyc, a na co uwazac? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D. Re: Hotel RESIDENCE EL KANTOUI IP: *.era.pl 23.07.04, 08:43 Bylam w tym hotelu jakies 5 lat temu co prawda, ale bardzo mile go wspominam. Dosyc duzy hotel, wtedy polozony w cichej okolicy,wokol basenu duzo zieleni, bardzo blisko Portu El Kantoui. Port to chyba najladniejsze miejsce niedaleko Sousse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Hotel RESIDENCE EL KANTOUI IP: *.brtvp.pl / *.brtvp.pl 23.07.04, 09:56 Byłam w tym hotelu,jest o.k.Natomiast Port ElKant.jest ładny ale w porównaniu z innymi miastami turystycznymi Tunezji najdroższy.Miejscowi nastawieni są na turystów z Niemiec.Ceny wysokie w knajpkach i sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Hotel RESIDENCE EL KANTOUI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 11:01 Czesc Aniu! Podczas ubieglorocznego pobytu w Tunezji rozmawialem z osobami,ktore w nim mieszkaly,zadnej rewelacji,ale do przyjecia.Sam Port El Kantoui jest przesliczny.Jesli bede potrafil odpowiedziec na jakies pytanie pisz na gg:906693 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Hotel RESIDENCE EL KANTOUI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 11:13 ja tez byłam w tym hotelu, jak masz pytania to posz na gg 152402. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś