Gość: agatta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 17:51 Gbur, chamski, bezczelny, ironiczny... itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: *.wroclaw.mm.pl 22.08.04, 10:58 Niestety, mam podobna opinię>byłem z Selectours w lipcu w Porcie El Kantaoui i byłem przerażony tym człowiekiem, a raczej jego postawą.Ponieważ w tym miejscu byłem juz 3. raz nie potrzebowałem informacji od rezydenta, ale żal mi było ludzi, którzy mieli okazjię być w Tunezji 1. raz i nie uzyskali od tego człowieka żadnych informacji.Często podróżuję i wiem ile i jkaie info mozna przekazać choćby w trakcie transferu z lotniska do hotelu.A tu - NIC.Niektórzy nawet nie wiedzieli, że trzeba przestawić zegarki.Że nie wspomnę o cenach znaczków pocztowych, o tym gdzie wymienic kasę, jak się poruszać po okolicy.Naprawdę porażka! Pozd!M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:14 szczerze mówiąc nie moge powiedzieć że mi was żal, ponieważ wiem, że nie ma nic gorszego w turystyce jak turysta z Polski. Jestem przekonana że to nie rezydent ale jego klienci przyczynili się do chamstwa z jego strony. Chcielibyście pewnie żeby wam dupy lizał za te parę groszy co zapłaciliście za wczasy. Dobrze wam tak hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: SELECTOURS - rezydent Samir 31.08.04, 18:35 wiesz turystko, zycze Ci z calego serca tego samego co mi sie przytrafiło i ciekawa jestem, czy tez bedziesz wtedy sie smiala. Bede modlic sie nawet do Allaha o to!!. Tekst byl swinski z Twojej strony. Swoja droga nie chcialabym,zeby akurat on mi lizał dupe bo to zadna przyjemnosc. Czasami rezydent jest po prostu niezbedny i bynajmniej nie chodzi mi o zmiane hotelu etc.... Ale co Ty tam wiesz.... images.optin.com.au/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg=a%20mialem%20wyladowac%20w%20egipcie!!!!!!!%20Pozdrowienia%20od%20Izy%20;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:12 pewnie nie lizał ci dupy bo ty jesteś do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: 149.156.58.* 01.09.04, 12:09 Ta turystka to pewnie jakaś niedotegowana rezydentka. Goście jadą, płacą i wymagają minimum życzliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:59 Niestety choć biuro lubię i zawsze byłem zadowolony, to w Tunezji miałem zastrzeżenia do rezydenta, który po prostu nie poinformował o kilku bardzo ważnych rzeczach. Zresztą ponarzekałem na niego tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=14333611 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: *.prw.pl 04.09.04, 20:52 poznalem samiego, jesli to ten o ktorym mysle, pol polak pol tunezyjczyk, ale on byl raczej sami a nie samir. mial mnie "pod opieka" w hotelu amilcar:) chlopak jest mily grzeczny ale niczego nie powiedzial poza tym ze mam sobie radzic sam. wypalilem mu 3 papierosy i tyle go widzialem przez 2 tygodnie ale jakos wcale mi go nie brakowalo. radze samemu sie rozejrzec co gdzie i jak bo sami sobie dacie swietnie rade bez pomocy rezydenta. uwierzcie ze jest to mozliwe:) pozdr pawel z wroclawia ps. bylem sam na wczasach i jakos nie zginalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 11:30 Potrzeba obecności rezydenta, a nie doinformowanie o podstawowych sprawach (tj. że na lotnisku w Monastirze nie można płacić w dinarach, czy też że w celu ewentualnej wymiany pieniędzy z dinarów na euro trzeba mieć kwitek z ostatniej wymiany), to dwie różne rzeczy.... Odpowiedz Link Zgłoś