Dodaj do ulubionych

SELECTOURS - rezydent Samir

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 17:51
Gbur, chamski, bezczelny, ironiczny... itd
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: *.wroclaw.mm.pl 22.08.04, 10:58
      Niestety, mam podobna opinię>byłem z Selectours w lipcu w Porcie El Kantaoui i
      byłem przerażony tym człowiekiem, a raczej jego postawą.Ponieważ w tym miejscu
      byłem juz 3. raz nie potrzebowałem informacji od rezydenta, ale żal mi było
      ludzi, którzy mieli okazjię być w Tunezji 1. raz i nie uzyskali od tego
      człowieka żadnych informacji.Często podróżuję i wiem ile i jkaie info mozna
      przekazać choćby w trakcie transferu z lotniska do hotelu.A tu - NIC.Niektórzy
      nawet nie wiedzieli, że trzeba przestawić zegarki.Że nie wspomnę o cenach
      znaczków pocztowych, o tym gdzie wymienic kasę, jak się poruszać po
      okolicy.Naprawdę porażka!
      Pozd!M
      • Gość: turystka Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:14
        szczerze mówiąc nie moge powiedzieć że mi was żal, ponieważ wiem, że nie ma nic
        gorszego w turystyce jak turysta z Polski. Jestem przekonana że to nie rezydent
        ale jego klienci przyczynili się do chamstwa z jego strony. Chcielibyście
        pewnie żeby wam dupy lizał za te parę groszy co zapłaciliście za wczasy. Dobrze
        wam tak hehehehehehehehe
        • izzaa Re: SELECTOURS - rezydent Samir 31.08.04, 18:35
          wiesz turystko, zycze Ci z calego serca tego samego co mi sie przytrafiło i
          ciekawa jestem, czy tez bedziesz wtedy sie smiala. Bede modlic sie nawet do
          Allaha o to!!. Tekst byl swinski z Twojej strony. Swoja droga nie
          chcialabym,zeby akurat on mi lizał dupe bo to zadna przyjemnosc.
          Czasami rezydent jest po prostu niezbedny i bynajmniej nie chodzi mi o zmiane
          hotelu etc....
          Ale co Ty tam wiesz....

images.optin.com.au/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg=a%20mialem%20wyladowac%20w%20egipcie!!!!!!!%20Pozdrowienia%20od%20Izy%20;)
          • Gość: XXX Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:12
            pewnie nie lizał ci dupy bo ty jesteś do dupy
        • Gość: Marek Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: 149.156.58.* 01.09.04, 12:09
          Ta turystka to pewnie jakaś niedotegowana rezydentka. Goście jadą, płacą i
          wymagają minimum życzliwości.
    • Gość: Stiwi Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:59
      Niestety choć biuro lubię i zawsze byłem zadowolony, to w Tunezji miałem
      zastrzeżenia do rezydenta, który po prostu nie poinformował o kilku bardzo
      ważnych rzeczach.

Zresztą ponarzekałem na niego tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=14333611
    • Gość: pawel Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: *.prw.pl 04.09.04, 20:52
      poznalem samiego, jesli to ten o ktorym mysle, pol polak pol tunezyjczyk, ale
      on byl raczej sami a nie samir. mial mnie "pod opieka" w hotelu amilcar:)
      chlopak jest mily grzeczny ale niczego nie powiedzial poza tym ze mam sobie
      radzic sam. wypalilem mu 3 papierosy i tyle go widzialem przez 2 tygodnie ale
      jakos wcale mi go nie brakowalo. radze samemu sie rozejrzec co gdzie i jak bo
      sami sobie dacie swietnie rade bez pomocy rezydenta. uwierzcie ze jest to
      mozliwe:)
      pozdr pawel z wroclawia
      ps. bylem sam na wczasach i jakos nie zginalem
      • Gość: Stiwi Re: SELECTOURS - rezydent Samir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 11:30
        Potrzeba obecności rezydenta, a nie doinformowanie o podstawowych sprawach (tj.
        że na lotnisku w Monastirze nie można płacić w dinarach, czy też że w celu
        ewentualnej wymiany pieniędzy z dinarów na euro trzeba mieć kwitek z ostatniej
        wymiany), to dwie różne rzeczy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka