Dodaj do ulubionych

ARGENTYNA - listopad 2014

22.06.14, 10:32
Szukamy współtowarzyszy na wyjazd do Argentyny. Wyjazd planujemy w listopadzie na ok. 3 tygodnie (tylko listopad wchodzi w grę). W tej chwili nie mamy jeszcze szczegółowej trasy. W planach jest: Buenos Aires, wodospady Iguazu, Perito Moreno i Mendoza. Gdy starczy czasu, z pewnością coś więcej. Z racji dużych odległości i dosyć krótkiego czasu na miejscu, chcemy skorzystać z lotów wewnętrznych. Noclegi bez luksusów, ale na przyzwoitym poziomie. Trudno będzie nazwać wyjazd niskobudżetowym, choć będziemy się starać wykorzystać czas i pieniądze ekonomicznie.
Obydwie mamy duże doświadczenie w podróżowaniu na własną rękę. Jesteśmy świetnie zorganizowane, towarzyskie, mamy poczucie humoru i uwielbiamy przygody. Jesteśmy z Warszawy, w wieku 35+ Poszukujemy 2 osób, które lubią i chcą podróżować trampingowo. Najważniejsze, by fajnie spędzić czas wspólnej podróży :-)
Zapraszamy do kontaktu: magdaimagda@onet.pl
Obserwuj wątek
    • peron35tomek Re: ARGENTYNA - listopad 2014 01.07.14, 21:57
      Hej, nie wiem czy dalej szukacie kogoś? Jestem zainteresowany taką podróżą. Nie wiem jak Wy? ale ja nie chciałbym zbyt dużo czasu spędzić z dala od cywilizacji, bardziej interesuje mnie kultura i obyczaje, niż obcowanie z przyrodą, choć kilka przyrodniczych atrakcji nie sposób pominąć w takiej podrózy. Listopad jak najbardziej na tak! może być 4-5 tyg. więcej nie dam rady wycisnąć ;-) teraz jest dobra cena na loty do Buenos z Mediolanu lub Londynu. Macie już bilety? jeśli jesteście zainteresowane spotkaniem w spr szczegółów piszcie na maila peron35tomek@gazeta.pl (mieszkam w Serocku :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka