Gość: der IP: *.kul.lublin.pl 23.08.01, 10:43 bylem kilka razy w tatrach na slowacji moge udzielic praktycznych informacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rs Re: slowacja tatry IP: *.siedlce.dialup.inetia.pl 23.08.01, 22:26 Witam! Głównie zależy mi na informacji o noclegach - czy jeśli pojadę "w ciemno" to znajdę w tak samo prosty sposób jak w naszych Tatrach noclegi. Przy tym zależy mi na noclegach w miarę tanich. Miałem okazję 2 lata temu przejechać Słowację w drodze na Węgry i z powrotem i praktycznie poza jednym drogim hotelem i jednym hotelikiem dla kierowców oraz penjonatem przy węgierskiej granicy nie bardzo mogłem dostrzec nawet informacji o noclegach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drs Re: slowacja tatry IP: *.kul.lublin.pl 24.08.01, 10:48 bez problemu znajdziesz,tak jak u nas wystarczy udac sie do zdiaru ,starej lub nowej lesnej i jest wczym przebierac.na wczasowiczow oczekuja tez na dworcach w tatrzanskiej lomnicy i starym smokowcu. w nowej lesnej placilem za nocleg 130 koron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: slowacja tatry IP: 192.168.101.* / 195.205.180.* 24.08.01, 11:41 W sezonie letnim ciężko w Smokowcu - jest full Odpowiedz Link Zgłoś