brasilka2 10.09.04, 13:55 Witam wszystkich na moim forum :-) Jestem wzruszona i nic więcej na razie nie napiszę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kraksa2 Re: Powitalny post 10.09.04, 14:09 Tez witam. mialysmy zalozyc to forum razem, ale ta zolza sie wylgala ;D Niniejszym tez witam panstwa na tym forum, mimo, ze nie jest ono moje ;D Tez jestem wzruszona, ale nie az tak jak kolezanka, dlatego pisze wiecej. Fajnie. Az dziw, ze nie bylo do tej pory takiego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Powitalny post 10.09.04, 14:20 kraksa2 napisała: > Tez witam. mialysmy zalozyc to forum razem, ale ta zolza sie wylgala ;D > Niniejszym tez witam panstwa na tym forum, mimo, ze nie jest ono moje ;D Tez > jestem wzruszona, ale nie az tak jak kolezanka, dlatego pisze wiecej. Fajnie. > Az dziw, ze nie bylo do tej pory takiego forum... ja się nie wzruszam, ja się cieszę, że założono takie forum. No i na pewno będę często u Was gościć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: Powitalny post 10.09.04, 14:21 Nie było, a być powinno :-) Powodzenia! Pzdr M44 Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Powitalny post 10.09.04, 14:25 Powodzenie zależy od tego, ilu tu będzie gości. Todos bem vindos (wszyscy mile widziani) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xavier111 Re: Powitalny post 10.09.04, 14:36 Witam, witam. Niech Iemanjá ma to forum w swojej opiece. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Powitalny post 10.09.04, 16:10 Mam pytanko: A co z osobami bez obywatelstwa *i* bez duszy? Czy tez sa mile widziani, czy tez bezduszni sa niemilosiernie tepieni na Twoim forum? w.a, ze girl next (to the) door Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Powitalny post 10.09.04, 16:11 Oj jak już się przyplątała zza tych drzwi, to niech sie rozgości... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Powitalny post 10.09.04, 16:15 brasilka2 napisała: > Oj jak już się przyplątała zza tych drzwi, to niech sie rozgości... ;p moze ja jednak za progiem postoje ;P jeszcze bym wam forum zapaskudzila moim antybrazylijskim nastawieniem :) w.a Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: Powitalny post 11.09.04, 17:39 witam, witam!!! no w końcu zaistniało forum BRAZYLIA!! Nawet nie wiesz jak sie cieszę :D Brawo Brasilka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Powitalny post 11.09.04, 18:53 Rozgość się i czuj się, jak na swoim forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Powitalny post 13.09.04, 22:15 To jeszcze raz się przywitam tam, gdzie należy, czyli w progu powitalnego watku. Co nieco napisałam już w wątku telenowelowym:-) ALe mogę powtórzyć: mam bzika na punkcie brazylijskiej wersji portugalskiego. Przypełzłam z forum portugalskiego. I bardzo sie cieszę, że powstało brazylijskie:-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś