Dodaj do ulubionych

Anglia- pomocy-pilne!!!

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 23:09
poszukuję pilnie info o wjeździe, dojeździe do Londynu- czy faktycznie są takie
masakryczne problemy czy tylko tak to piszą? macie jakieś metody na wjazd?
trasy? bardzo proszę o odpowiedzi!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gonzo Re: Anglia- pomocy-pilne!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.04.02, 17:54
      Najlatwiej: Pod kanalem (nie przez Dover!), potem folkstone i autostrada do
      londynu. Z calais to prosta droga, tylko w tunelu troche w uszach pyka od
      spadku cisnienia.
      • Gość: martolaj Re: Anglia- pomocy-pilne!!! IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 29.04.02, 14:08
        a tez potrzebuje inf.czy jeśli mam wizę amerykańską to mnie wpuszcza?
        • Gość: acton Re: Anglia- pomocy-pilne!!! IP: *.jedwab.net.pl 06.05.02, 12:04
          Gość portalu: martolaj napisał(a):

> a tez potrzebuje inf.czy jeśli mam wizę amerykańską to mnie wpuszcza?

Tym lepiej dla Ciebie. Oczywiście wizę masz po to by zwiedzać. Jeśli tam Ci dali,
          to oni też powinni. Ja byłem 2x przez Dover i problemów wielkich nie było.
          Oczywiście wielki przesłuchanie po co, do kogo, za co, pytali nawet czym zajmują
          się rodzice, kim jest osoba do której jadę, co będę zwiedzał (trzeba świecić
          wiedzą), ile mam kasy, kiedy wracam (obow. bilet zamknięty). Równie dobrze mogą
          Cię puścić bez jakichkolwiek pytań. Za pierwszym razem z mojego autobusu
          zawrócili 2 osoby, za drugim cztery. Z tego co pamiętam nie były zbyt kumate i
          widać było, że jadą do roboty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka