Gość: wroclaw IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 23:09 poszukuję pilnie info o wjeździe, dojeździe do Londynu- czy faktycznie są takie masakryczne problemy czy tylko tak to piszą? macie jakieś metody na wjazd? trasy? bardzo proszę o odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gonzo Re: Anglia- pomocy-pilne!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.04.02, 17:54 Najlatwiej: Pod kanalem (nie przez Dover!), potem folkstone i autostrada do londynu. Z calais to prosta droga, tylko w tunelu troche w uszach pyka od spadku cisnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martolaj Re: Anglia- pomocy-pilne!!! IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 29.04.02, 14:08 a tez potrzebuje inf.czy jeśli mam wizę amerykańską to mnie wpuszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: Anglia- pomocy-pilne!!! IP: *.jedwab.net.pl 06.05.02, 12:04 Gość portalu: martolaj napisał(a): > a tez potrzebuje inf.czy jeśli mam wizę amerykańską to mnie wpuszcza? Tym lepiej dla Ciebie. Oczywiście wizę masz po to by zwiedzać. Jeśli tam Ci dali, to oni też powinni. Ja byłem 2x przez Dover i problemów wielkich nie było. Oczywiście wielki przesłuchanie po co, do kogo, za co, pytali nawet czym zajmują się rodzice, kim jest osoba do której jadę, co będę zwiedzał (trzeba świecić wiedzą), ile mam kasy, kiedy wracam (obow. bilet zamknięty). Równie dobrze mogą Cię puścić bez jakichkolwiek pytań. Za pierwszym razem z mojego autobusu zawrócili 2 osoby, za drugim cztery. Z tego co pamiętam nie były zbyt kumate i widać było, że jadą do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś