Gość: vra IP: *.marketscore.com, / 10.101.3.* 20.05.02, 03:38 czy ktos moze mi poradzic gdzie kupic tani bilet do Indi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agulha przemyśl to... IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 26.05.02, 03:24 widziałam dzisiaj nagłówek w GW "Departament Stanu przestrzega przed podróżami do Indii i Pakistanu". Żebyś nie wyszedł na *** jak ta para Japończyków, co chciała zwiedzać Betlejem w czasie, kiedy trwało oblężenie Bazyliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: tani bilet do Indi IP: 203.200.148.* 30.05.02, 16:01 najlepiej probuj przez internet-tanie linie to uzbekistan albo turkmenistan czy kazachstan (nie pamietam ktory:)) airlines,syrian air,aeroflot (chyba jeszcze ciagle)-probuj tez liniami z krajow zatoki perskiej-gulf air kuwait airways emirates itp-oni lataja min do trivandrum w kerala bangalore w karnataka i chennai w tamil nad i mozna zlapac tani bilet-np 500$ w obie strony open na rok no i jestes dosc daleko od linii kontroli co niedlugo moze byc zaleta podrozowania po indiach-duzo wrazen i otworz oczy w indiach-zobaczysz magie bo to kraj magiczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slakoc Re: tani bilet do Indi IP: *.szpital-bielany.torun.pl 01.06.02, 12:18 ambasadfa indyjska szuka chętnych........jako mięso armatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisha Re: tani bilet do Indi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.06.02, 11:05 Leciałam AlItalią, bilet z taxami kosztował 511 $, a wiam, że pózniejsza oferta była jeszcze tańsza. Lot bardzo przyjemny, z wizytą jadnodiową w Mediolanie (nocleg+ śniadanie), więc mozna jeszcze dodatkoo zobaczyć Mediolan. Przylatuje się do Bombaju, gdzie warto zacząć podróż.... Zazdroszczę podróży.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elenii Re: tani bilet do Indi IP: *.dwi.uw.edu.pl 05.06.02, 12:47 Jedziesz do Moskwy, idziesz na lotnisko miedzynarodowe (sa dwa, ale jedno tylko dla lotow wewnarz wspolnoty)- pochodzisz pol godzinki po takich malych kolorowych sklepikach na lotnisku i znajdziesz cos spokojnie ponizej 450 $ w dwie strony, ale powrot do Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś