Gość: Madzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 17:01 Wybieram się do Tunezji w lipcu. Czy możecie poradzić mi jakieś biuro,z którym warto jechać.Dziekuję serdecznie za radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 07:16 Ja byłem w marcu na Djerbie z EXIMem. Wprawdzie wybrałem ofertę super last minute ( kupno 2 dni przed wyjazdem) i nie oczekiwałem cudów ale było całkiem całkiem. Organizacja bez zarzutu, hotel OK, rezydentka OK nawet pogoda nie zawiodła ( słońce, ok 20 stopni) a wszystko to przy całkowitej cenie 799 zł(!) za 2 tygodnie, wersja HB ( dopłaciliśmy do ALL Inc 450 zł/2 tyg/os ). Tylko lot powrotny nam się przedłużył do 6 godzin z powodu mgły i drobnych problemów technicznych samolotu. To był mój trzeci wyjazd z EXIMem i zawsze wszystko (prawie) w porządku. POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Tunezja IP: *.crowley.pl 30.03.05, 20:36 Ja w zeszłym roku byłam w Tunezji z biurem Vivatours z Chorzowa. Mieli najniższe ceny (dużo niższe niż Exim), nie miałam żadnych zastrzeżeń. Zarezerwowali mi nawet hotel którego nie mieli w swojej ofercie a na którym mi bardzo zależało. Niestety żadne inne biuro nie chciało się na to zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:46 Dwukrotnie byłam w Tunezji (wiele razy też na innych trasach) z biurem podróży Scan Holiday. Z całą pewnością jest to solidna firma, której usługi mogę polecić. Byłam w miejscowości Sousse. Wybierałam hotele 4* ( w Tunezji 3 * to minimum)i były to Sousse Palace i Riadh Palms. Pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś