Gość: Jola IP: 212.126.20.* 24.06.02, 13:31 Z jakim biurem podróży warto jechać na Teneryfę. Jakie są plaże i gdzie warto spędzić urlop? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Teneryfa IP: *.fwfin.fwc.com 24.06.02, 14:28 Gość portalu: Jola napisał(a): > Z jakim biurem podróży warto jechać na Teneryfę. Jakie są plaże i gdzie warto > spędzić urlop? Cześć Jolu:-) Ja odwiedziłam Teneryfę z Fischerem . Dobre solidne biuro, niestety na Teneryfę lata wyłącznie z Pragi. Trochę daleko, ale organizują dowozy do Pragi z roznych miast w Polsce. A ceny sama sprawdź www.fischer.com.pl Jakie plaże? Teneryfa ma głównie skalistą linię brzegową. Ludzie opalają się na występach skalnych. Większe piaszczyste plaże odwiedziliśmy w Playa de Las Americanos i w Los Cristianos (to chyba największe i najbardziej popularne kurorty na południu wyspy). Ale to też nie takie plaże piaszczysta jakie lubimy. Piasek przywożony jest z Afryki, wymieszany jest z pylkami wulkanicznymi naniesionymi przez wiatr. Jest szary i sprawia wrażenie brudnego. My większość czasu spędziliśmy na basenie pod naszym hotelem. Osobiście dużo lepiej bawię się i odpoczywam na wyspach greckich i szczerze tam bym polecała jechać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlaK Maja IP: *.corp.redshift.com 24.06.02, 21:13 Ciekawe informacje. Maju, jakie polecasz miejsca w Grecji i z jakim biurem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Ola:) IP: *.fwfin.fwc.com 27.06.02, 16:01 Gość portalu: OlaK napisał(a): > Ciekawe informacje. Maju, jakie polecasz miejsca w Grecji i z jakim biurem. > Pozdrawiam Czesc Olu :) Mi bardzo podobalo się Rodos . Ma prześliczną stolicę z rewelacyjnie zachowaną Sredniowieczna twierdza a lazurowa zatoczka w Lindos to obrazek, ktory zapamiętujesz na całe życie. Generalnie każdy znajdzie na Rodos coś dla siebie. Obok cichych miasteczek, są tu tętniące życiem przez całe lato kurorty (Faliraki, Ixia). Najlepiej wejdź na wątki Grecja, Cypr, będziesz mieć szerszą i bardziej obiektywną informację. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: Teneryfa 24.06.02, 15:28 Teneryfa jest piękną, cudowną wyspą z extra wulkanem Teide :-)) jeśli chcesz spędzić czas na plaży to warto pojechać do Playa de las americas, Costa Adeje - plaże są faktycznie szare - zasługa pyłu wulkanicznego, dużo dyskotek i knajpek. Jesli szukasz czegoś innego polecam Puerto de la Cruz - blisko cudownego parku wodnego LORO PARK z delfinarium, i blisko ogrodu botanicznego, a rozrywki są również wyśmienite, może nawet lepsze niż w Playa de las Americas wybór biura - chyba najlepiej z TUI lub ScanHoliday - zależy od zasobności portfela, nie polecam Neckermanna, gdyż ma jakieś dziwne loty z mnóstwem międzylądowań Warszawa - Lyon - Teneryfa i chyba Fuertevntura. W sumie lot z neckermannem trwa chyna z 8-9 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawa fischer fischer IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 21:17 polecam biuro fischer to biuro specjalizuje sie w wyspach kanaryjskich www.fischer.com.pl Bylem na wyspach z Fisccherem ponad 10 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: fischer fischer IP: 195.205.44.* 25.06.02, 09:02 co mozna robic na kanarach 10 razy] nudy jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
yarekgay Re: fischer fischer 27.06.02, 19:10 ja byłem już 2 razy na Gran Canarii i wybieram się tam jeszcze nie jeden raz, wieczorem wystarczy pójść do C.C. YUMBO i bawić się do rana w super towarzystwie na teneryfie też miejsc do zabawy wieczorem jest bardzo dużo, np. C.C. Bora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: fischer fischer IP: 195.205.44.* 01.07.02, 17:24 owszem mozna i tak ale po co jechac na Kanary i siedziec w czyms tak wstretnym jak zbiorowisko Yumbo, masa ludzi pijanych angoli, ciagle trzeba uwazac na portfel takie wakacje czlowieka zmecza a nie poprawia nastroj Odpowiedz Link Zgłoś