Gość: kasiakasia IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 20.06.05, 10:04 Czy ktos byl w takim terminie? Podobno w tym czasie pada i sa burze. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Malezja w listopadzie IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 20.06.05, 11:19 prawda. to pora deszczowa. w zasadzie pada codziennie, ale krotko, za to intesnywnie. dzieki tym deszczom nie jest tak strasznie goroca. zdarzaja sie i takie cuda, ze pada przez 3 dni non stop i wtedy drogi zamieniaja sie w rzeki. ale tego nigdy nie mozna przewidziec. jesli mialabys byc tylko w miastach to w zasadzie nie ma to wiekszego znaczeni ze jest pora desczowa, ale juz wypad na wyspy moze byc problemem (np. na perhentian w tym czasie w zasadzie nie mozna sie dosyac), tak zamo z dzungla czy gorami. pozdrawiam magda www.podrozowanie.republika.pl - Malezja, Tajlandia, Kambodza, Indie, Jordania, Turcja, Australia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Malezja w listopadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 21:51 byłem w Malezji dwa lata temu,pod koniec listopada przyjechałem (23lub24listopad)i pierwszy tydzień grudnia.padało tylko w nocy nawet nie każdego dnia trzy,cztery godziny dziennie ale bardzo intensywnie,wyjątkiem był wyjazd do singaporu,gdzie padało przez większą częsc dnia gdy sprawdzałem prognoze pogody w telewizji i internecie cnn-weather nad całą Malezją pokazywali opady,w rzeczywistosci w ciągu dnia było słonecznie pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Malezja w listopadzie IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.05, 21:53 bylem rowniez i w listopadzie.. to prawda, pada a i zdarzaja sie burze.. pozdrawiam janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Han Re: Malezja w listopadzie IP: 5.2.1R* / 210.21.235.* 27.06.05, 01:15 w Malezji deszcze sa naokroglo caly rok - czasami wiecej, czasami mniej... W pazdzierniku/listopadzie i maju/czerwcu potrafi padac non-stop caly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś