Dodaj do ulubionych

praca w Bangalore w Indiach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 19:00
Przez najbliższe 4 miesiące będę pracowała w Bangalore w Indiach. Będę
baaaardzo wdzieczna za wszelkie info na temat tego miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 24.06.05, 08:22
      Jesteś informatykiem?
      • Gość: Asia Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:03
        Nie, z informatyką niewiele mam wspólnego. Studiuję finanse międzynarodowe i
        mam tam pracować w dziale marketingu w jednej z organizacji pozarządowych.
        Miałeś okazję być może kiedyś w tym mieście? Albo coś o nim usłyszeć?
        • Gość: Piotr Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.06.05, 20:51
          Przykro mi, ale niestety nigdy nie byłem w Indiach... Pracuję w branży IT a to
          miejsce jest znane właśnie, jako tamtejsza krzemowa dolina.
    • Gość: mayya Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:06
      czesc,
      tak sie sklada ze bylam w czerwcu na wakacjch w bangalore. nie weim co
      konkretnie chcialabys weidziec. ja moge ze swojej strony powiedzec, ze misto
      jest glosne i zanieczyszczone. wszscy sie patrza na bialych - dzieci pokazuja
      nas palacmi. ja jako blondynka bardzo zwracalam uwage. zdarzalo sie ze wszyscy
      ludzie z autobusu sie odwracali za mna. i nie bylo to powodowane moja uroda
      tylko tym ze mam inny kolor skory i wlosow. dla scislosci - chodzilam tam tylko
      w dlugich spodniach i t-shirtach, zadko w bluzkach na ramiaczka.
      jesli chesz wiedziec wiecej to pytaj.
      pozdrawiam.

• Gość: Asia Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:21
        Hej. Miałabym do Ciebie tysiące pytań, ale może łatwiej byłoby zadać je
        mailowo? Obiecuję ograniczyć się do kilku najważniejszych:)
        • Gość: mayya Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:24
          ok, poniewaz nie chce pokazywac sowjego maila, ty napisz swoj a ja sie do
          ciebie odezwe, ok ?
          • Gość: Asia Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:02
            Jasne, mój adres to jr26164@sgh.waw.pl.
            Czekam na maila:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka