kaganowski 29.07.05, 12:51 Boicie sie prawdy o Australii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: because Why ask why? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:36 Poniewaz nie lubimy ciebie doopku. I widzac ciebie klikamy na czerwony koszyczek. Poszol won doopku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Why ask why? IP: *.sonata-net.pl 01.08.05, 10:22 Podpadniecie wladzom bylo powodem banicji za PRLu. Widze, ze stare wraca! Odpowiedz Link Zgłoś
torrens Re: Czemu moje posty znikaja? 02.08.05, 12:18 ja tez jak widze kagan, kaganowski i inne nicki tego smutnego czlowieczka klikam na czerwony koszyczek ludzie, klikajcie na czerwony koszyczek jak widzicie tego kagana! demokracji niech sie stanie zadosc! Kagan precz stad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
besir1 Re: Czemu moje posty znikaja? 02.08.05, 13:04 serwus Torrensie- jak Twoj wyjazd? znalazles kogos? ..a co do naszego "przyjaciela" z Melbourne...najciekawsze jak to on wola , ze tak nie lubia nieamglojezycznych w Australii, a sam wypisuje stricte rasistowskie posty...az chcialoby sie krzyknac HIPOKRYZJA!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
torrens Re: Czemu moje posty znikaja? 02.08.05, 13:30 > serwus Torrensie- jak Twoj wyjazd? znalazles kogos? Niestety nie :( moich znajomych przeraza wizja Kambodzy ... > ..a co do naszego "przyjaciela" z Melbourne...najciekawsze jak to on wola , ze > tak nie lubia nieamglojezycznych w Australii, a sam wypisuje stricte > rasistowskie posty...az chcialoby sie krzyknac HIPOKRYZJA!!! :) dokladnie masz racje. Przestrzegam tylko przed wdawaniem sie z nim w dyskusje. Na kazdy post odpowie trzema z roznych nickow, a wszystkie tak samo smutne :( . Grasuje glownie na Polonia, Gospodarka, Kraj, Nauka no i teraz Turystyka ... Pozdrawiam Torrens Odpowiedz Link Zgłoś
besir1 Re: Czemu moje posty znikaja? 02.08.05, 14:48 przeraza wizja kambodzy??? ten wypadek z siem Reap byl zupelnie odosobniony....wiele lat juz takich nie bylo. Mnie sie wydaje , ze kraj ogolnie zalicza sie do jednych z najbardziej bezpiecznych na swiecie ( przynajmniej wzdloz glownych , turystycznych szlakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czemu moje posty znikaja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:18 A ty czemu piszesz na tym watku o Kambodzy? Zalozyes tam hotel, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czemu moje posty znikaja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:17 Widze, ze nie podoba sie wam, ze pisuje na tym forum. Nie rozumiecie ludziki, na czym polega wolnosc dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czemu moje posty znikaja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:16 Nie jestem rasista, ale to robia zydzi w Palestynie wola przeciez o pomste do nieba! To wrecz przypomina nazistowska okupacje w Polsce! Bojkotujmy "panstwo" israel, dopoki nie przyna ono pelnych praw obywatelskich Palestynczykom! Precz z apartheidem na terenie tego "zionist entity"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czemu moje posty znikaja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:14 Mylisz demokracje (wladze ludu) z ochlokracja, czyli wladza choloty, cenzurujacej Internet i banujacej dysydentow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Czemu moje posty znikaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:47 ale trudne slowa uzywasz:) a o co walczysz, jezeli moge spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czemu moje posty znikaja? IP: 217.153.130.* 03.08.05, 11:05 Zadne trudne! Tyle, ze rzadzacy nami ochlokraci udaja salonowcow... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czemu moje posty znikaja? IP: 217.153.130.* 03.08.05, 11:06 Walcze zas o prawdziwa, czyli bezposrednia demokracje, bez posrednikow w rodzaju zawodowych politykow! Odpowiedz Link Zgłoś