Dodaj do ulubionych

Czemu moje posty znikaja?

29.07.05, 12:51
Boicie sie prawdy o Australii?
Obserwuj wątek
    • Gość: because Why ask why? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:36
      Poniewaz nie lubimy ciebie doopku.
      I widzac ciebie klikamy na czerwony koszyczek.
      Poszol won doopku.
      • Gość: Kagan Re: Why ask why? IP: *.sonata-net.pl 01.08.05, 10:22
        Podpadniecie wladzom bylo powodem banicji za PRLu. Widze, ze stare wraca!
    • torrens Re: Czemu moje posty znikaja? 02.08.05, 12:18
      ja tez jak widze kagan, kaganowski i inne nicki tego smutnego czlowieczka klikam na czerwony koszyczek

ludzie, klikajcie na czerwony koszyczek jak widzicie tego kagana!

demokracji niech sie stanie zadosc!

Kagan precz stad!!!
      • besir1 Re: Czemu moje posty znikaja? 02.08.05, 13:04
        serwus Torrensie- jak Twoj wyjazd? znalazles kogos?
        ..a co do naszego "przyjaciela" z Melbourne...najciekawsze jak to on wola , ze
        tak nie lubia nieamglojezycznych w Australii, a sam wypisuje stricte
        rasistowskie posty...az chcialoby sie krzyknac HIPOKRYZJA!!! :)
        • torrens Re: Czemu moje posty znikaja? 02.08.05, 13:30
          > serwus Torrensie- jak Twoj wyjazd? znalazles kogos?

Niestety nie :(
          moich znajomych przeraza wizja Kambodzy ...

> ..a co do naszego "przyjaciela" z Melbourne...najciekawsze jak to on wola , ze
          > tak nie lubia nieamglojezycznych w Australii, a sam wypisuje stricte
          > rasistowskie posty...az chcialoby sie krzyknac HIPOKRYZJA!!! :)

dokladnie masz racje.
          Przestrzegam tylko przed wdawaniem sie z nim w dyskusje.
          Na kazdy post odpowie trzema z roznych nickow, a wszystkie tak samo smutne :( .
          Grasuje glownie na Polonia, Gospodarka, Kraj, Nauka no i teraz Turystyka ...

Pozdrawiam
          Torrens
          • besir1 Re: Czemu moje posty znikaja? 02.08.05, 14:48
            przeraza wizja kambodzy??? ten wypadek z siem Reap byl zupelnie
            odosobniony....wiele lat juz takich nie bylo. Mnie sie wydaje , ze kraj ogolnie
            zalicza sie do jednych z najbardziej bezpiecznych na swiecie ( przynajmniej
            wzdloz glownych , turystycznych szlakow
            • Gość: Kagan Re: Czemu moje posty znikaja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:18
              A ty czemu piszesz na tym watku o Kambodzy? Zalozyes tam hotel, czy co?
          • Gość: Kagan Re: Czemu moje posty znikaja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:17
            Widze, ze nie podoba sie wam, ze pisuje na tym forum. Nie rozumiecie ludziki,
            na czym polega wolnosc dyskusji...
        • Gość: Kagan Re: Czemu moje posty znikaja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:16
          Nie jestem rasista, ale to robia zydzi w Palestynie wola przeciez o pomste do
          nieba! To wrecz przypomina nazistowska okupacje w Polsce! Bojkotujmy "panstwo"
          israel, dopoki nie przyna ono pelnych praw obywatelskich Palestynczykom! Precz
          z apartheidem na terenie tego "zionist entity"!
      • Gość: Kagan Re: Czemu moje posty znikaja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:14
        Mylisz demokracje (wladze ludu) z ochlokracja, czyli wladza choloty,
        cenzurujacej Internet i banujacej dysydentow!
        • Gość: web Re: Czemu moje posty znikaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:47
          ale trudne slowa uzywasz:)

a o co walczysz, jezeli moge spytać?
          • Gość: Kagan Re: Czemu moje posty znikaja? IP: 217.153.130.* 03.08.05, 11:05
            Zadne trudne! Tyle, ze rzadzacy nami ochlokraci udaja salonowcow... ;)
          • Gość: Kagan Re: Czemu moje posty znikaja? IP: 217.153.130.* 03.08.05, 11:06
            Walcze zas o prawdziwa, czyli bezposrednia demokracje, bez posrednikow w
            rodzaju zawodowych politykow!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka