Gość: gerg IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 23.08.02, 10:47 W najbliższym czasię chcę pojechać do Paralii. Ciekaw jestem czy warto się tam wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielona_dama Re: Grecja Paralia - ktoś był IP: 217.11.134.* 23.08.02, 12:21 Wróciłam z Paralii w poniedziałek 19.08. Czy warto? Zalezy co kto lubi.. Jeśli zalezy Ci na wypoczynku w miejscowości z naprawdę ładną plażą (choć po większej wichurze morze jest trochę zaglonione), z mnóstwem pubów, dyskotek, sklepów z futrami i jedzieniem, z licznymi hotelami i dobrą zabawą do późnych godzin nocnych to sie nie zawiedziesz. Jeśli jednak szukasz greckiego klimatu - białych domków ustawionych bliziutko siebie, niebieskich okiennic, czerwonych dachów i odpoczynku na pustej plaży, gdzie czas płynie leniwie to odpuść sobie Paralię. Masz więcej pytań to pisz. Pozdrawiam Z_D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Grecja Paralia - ktoś był IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 12:48 miejscowośc jak tysiące innych kurortów w różnych częściach Europy, zero greckiego klimatu. Odpowiedz Link Zgłoś