Dodaj do ulubionych

Majorka - pogoda!!!!!!!

10.09.02, 10:11
Czy jest sens tam lecieć np. za tydzień? Jak tam teraz jest z pogodą? Czy
rzeczywiście "wszystko jest zalane"???
Pilne!!

Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Majorka - pogoda!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.09.02, 13:18
      przecież możesz sobie zobaczyc(sprawdzić) pogodę w internecie- najszybciej i
      najbardziej wiarygodnie. to chyba najlepsze źródło informacji. ja byłam 2
      tygodnie temu.upał.:)))ale deszcz przychodzi tam nagle i już. pada przez 2
      godziny i jest znowu upał.
      a jechać zawsze warto.przecież tam nie pada non stop i zapewniam cie, że nie
      jest zalane tak jak się tu o tym mówiło.
      • muesli Re: Majorka - pogoda!!!!!!! 10.09.02, 14:54
        Gość portalu: ania napisał(a):

> przecież możesz sobie zobaczyc(sprawdzić) pogodę w internecie- najszybciej i
        > najbardziej wiarygodnie. to chyba najlepsze źródło informacji. ja byłam 2
        > tygodnie temu.upał.:)))ale deszcz przychodzi tam nagle i już. pada przez 2
        > godziny i jest znowu upał.
        > a jechać zawsze warto.przecież tam nie pada non stop i zapewniam cie, że nie
        > jest zalane tak jak się tu o tym mówiło.

W necie pogodę sprawdziłam, wydaje sie być nie za ciekawa ale nie widać też,
        żeby lało i lało, natomiast słyszałam, ze wszystkie "kurorty" są zalane po
        długotrwałych (?) i gwałtownych ulewach, jest mokro i nieprzyjemnie. I tego się
        obawiam, bo lecąc tam na tydzień chciałoby się mieć lux pogodę non-stop, nie? :-
        ((
        • Gość: ania Re: Majorka - pogoda!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.09.02, 15:20
          pewnie, że tak:))) ale myślę, że nie powinnaś się martwić. ja jechałam tam
          właśnie zaraz po tych deszczach, o których u nas tak bardzo było głośno.i ku
          mojemu zdziwieniu- bo nastawiłam się juz na najgorsze- przez tydzień pogoda
          była wyśmienita.no z wyjątkiem jednego dnia,w którym lało i grzmiało jak
          cholera:))ale opalać się tam można nawet przez te chmury:))
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka