muesli 10.09.02, 10:11 Czy jest sens tam lecieć np. za tydzień? Jak tam teraz jest z pogodą? Czy rzeczywiście "wszystko jest zalane"??? Pilne!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Majorka - pogoda!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.09.02, 13:18 przecież możesz sobie zobaczyc(sprawdzić) pogodę w internecie- najszybciej i najbardziej wiarygodnie. to chyba najlepsze źródło informacji. ja byłam 2 tygodnie temu.upał.:)))ale deszcz przychodzi tam nagle i już. pada przez 2 godziny i jest znowu upał. a jechać zawsze warto.przecież tam nie pada non stop i zapewniam cie, że nie jest zalane tak jak się tu o tym mówiło. Odpowiedz Link Zgłoś
muesli Re: Majorka - pogoda!!!!!!! 10.09.02, 14:54 Gość portalu: ania napisał(a): > przecież możesz sobie zobaczyc(sprawdzić) pogodę w internecie- najszybciej i > najbardziej wiarygodnie. to chyba najlepsze źródło informacji. ja byłam 2 > tygodnie temu.upał.:)))ale deszcz przychodzi tam nagle i już. pada przez 2 > godziny i jest znowu upał. > a jechać zawsze warto.przecież tam nie pada non stop i zapewniam cie, że nie > jest zalane tak jak się tu o tym mówiło. W necie pogodę sprawdziłam, wydaje sie być nie za ciekawa ale nie widać też, żeby lało i lało, natomiast słyszałam, ze wszystkie "kurorty" są zalane po długotrwałych (?) i gwałtownych ulewach, jest mokro i nieprzyjemnie. I tego się obawiam, bo lecąc tam na tydzień chciałoby się mieć lux pogodę non-stop, nie? :- (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Majorka - pogoda!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.09.02, 15:20 pewnie, że tak:))) ale myślę, że nie powinnaś się martwić. ja jechałam tam właśnie zaraz po tych deszczach, o których u nas tak bardzo było głośno.i ku mojemu zdziwieniu- bo nastawiłam się juz na najgorsze- przez tydzień pogoda była wyśmienita.no z wyjątkiem jednego dnia,w którym lało i grzmiało jak cholera:))ale opalać się tam można nawet przez te chmury:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś