Dodaj do ulubionych

Holiday Inn Ampfora **** ?

IP: proxy / 157.25.119.* 08.01.03, 13:26
Czy ten hotel w Sharm ( z oferty Big Blue) jest ok.
Dziekuje za informacje

Marek
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Holiday Inn Ampfora **** ? IP: *.acn.pl 08.01.03, 13:34
      opinie są podzielone, ja osobiście uważam ze jest "w miare".Niektórzy
      narzekają na jedzenie , mi jedzenie smakowało ale za to nie podobał mi się
      standard i plaża . W pokojach było brudno a do plaży trzeba zejsć po skalnym
      zboczu.Wiem ze ma rozsądną cenę ale są też fajniejsze hotele w Sharmie bliżej
      Naama Bay i piaszczystym wybrzezem i lepszą obsługą.
      Pozdrawiam,
      Kasia
      • Gość: MARCIN Re: Holiday Inn Ampfora **** ? IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 16:48
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> opinie są podzielone, ja osobiście uważam ze jest "w miare".Niektórzy
        > narzekają na jedzenie , mi jedzenie smakowało ale za to nie podobał mi się
        > standard i plaża . W pokojach było brudno a do plaży trzeba zejsć po skalnym
        > zboczu.Wiem ze ma rozsądną cenę ale są też fajniejsze hotele w Sharmie
        bliżej
        > Naama Bay i piaszczystym wybrzezem i lepszą obsługą.
        > Pozdrawiam,
        > Kasia
        >
        NAPISZ KASIU KTÓRE MAJĄ PIASZCZYSTĄ PLAŻĘ POZA HOTELAMI W NAMMA BAY??
        POZDRAWIAM
    • Gość: Tomstar Re: Holiday Inn Ampfora **** ? IP: *.proxy.lucent.com 10.01.03, 15:50
      Przejrzyj wątki sprzed kilku miesięcy. Jest tam sporo opisów tego przybytku.
    • vivawawa Re: Holiday Inn Ampfora **** ? 10.01.03, 15:57
      chodzą słuchy, że Big Blue straciło pozwolenie !!! warto to sprawdzić przed
      wpłatą pieniędzy
      • Gość: marcin Re: Holiday Inn Ampfora **** ? IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 17:49
        vivawawa napisał:

> chodzą słuchy, że Big Blue straciło pozwolenie !!! warto to sprawdzić przed
        > wpłatą pieniędzy
        ciekawe na co straciła pozwolenie?? nikt by się nie agitował w telewizji jako
        B|P gdyby miał na pięńku z wojewodą.
        Sądzę ze sama najpierw powinnaś sprawdzić to niż pisać jakieś bzdury
    • Gość: Geezer Holiday Inn Ampfora / wystawiony na sprzedaż :)) IP: 213.158.197.* 13.01.03, 10:26
      W Naama Bay można sobie kupić pojedyńcze bungalowy z tego hotelu i urządzić
      jako własny domek letniskowy.
      Do czego może doprowadzić NIEUMIEJĘTNE ZARZĄDZANIE (przez tubylców)...
      Żadne zachodnie biuro nie robi już wycieczek do Amphory ! Big Blue reklamuje to
      jako super ofertę bo podpisali widocznie długą umowę o współpracy.

POŁOŻENIE - FATALNE !
      SPORTY WODNE, TENIS - ZERO !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka