Gość: marek IP: proxy / 157.25.119.* 08.01.03, 13:26 Czy ten hotel w Sharm ( z oferty Big Blue) jest ok. Dziekuje za informacje Marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Holiday Inn Ampfora **** ? IP: *.acn.pl 08.01.03, 13:34 opinie są podzielone, ja osobiście uważam ze jest "w miare".Niektórzy narzekają na jedzenie , mi jedzenie smakowało ale za to nie podobał mi się standard i plaża . W pokojach było brudno a do plaży trzeba zejsć po skalnym zboczu.Wiem ze ma rozsądną cenę ale są też fajniejsze hotele w Sharmie bliżej Naama Bay i piaszczystym wybrzezem i lepszą obsługą. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: Holiday Inn Ampfora **** ? IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 16:48 Gość portalu: Kasia napisał(a): > opinie są podzielone, ja osobiście uważam ze jest "w miare".Niektórzy > narzekają na jedzenie , mi jedzenie smakowało ale za to nie podobał mi się > standard i plaża . W pokojach było brudno a do plaży trzeba zejsć po skalnym > zboczu.Wiem ze ma rozsądną cenę ale są też fajniejsze hotele w Sharmie bliżej > Naama Bay i piaszczystym wybrzezem i lepszą obsługą. > Pozdrawiam, > Kasia > NAPISZ KASIU KTÓRE MAJĄ PIASZCZYSTĄ PLAŻĘ POZA HOTELAMI W NAMMA BAY?? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Re: Holiday Inn Ampfora **** ? IP: *.proxy.lucent.com 10.01.03, 15:50 Przejrzyj wątki sprzed kilku miesięcy. Jest tam sporo opisów tego przybytku. Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: Holiday Inn Ampfora **** ? 10.01.03, 15:57 chodzą słuchy, że Big Blue straciło pozwolenie !!! warto to sprawdzić przed wpłatą pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Holiday Inn Ampfora **** ? IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 17:49 vivawawa napisał: > chodzą słuchy, że Big Blue straciło pozwolenie !!! warto to sprawdzić przed > wpłatą pieniędzy ciekawe na co straciła pozwolenie?? nikt by się nie agitował w telewizji jako B|P gdyby miał na pięńku z wojewodą. Sądzę ze sama najpierw powinnaś sprawdzić to niż pisać jakieś bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezer Holiday Inn Ampfora / wystawiony na sprzedaż :)) IP: 213.158.197.* 13.01.03, 10:26 W Naama Bay można sobie kupić pojedyńcze bungalowy z tego hotelu i urządzić jako własny domek letniskowy. Do czego może doprowadzić NIEUMIEJĘTNE ZARZĄDZANIE (przez tubylców)... Żadne zachodnie biuro nie robi już wycieczek do Amphory ! Big Blue reklamuje to jako super ofertę bo podpisali widocznie długą umowę o współpracy. POŁOŻENIE - FATALNE ! SPORTY WODNE, TENIS - ZERO ! Odpowiedz Link Zgłoś